Doğubank uzmanları bir bakabilir mi?

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sirkeciye, doğubanka gidip belirlediğim birkaç telefonun fiyatını sormam lazım ama şu aralar gitmem pek mümkün görünmüyor. Oradaki genel fiyatlar konusunda bilgi sahibi olanlar varsa eğer yardım ederlerse sevinirim. Telefonlar şunlar:

iPhone 4s
iPhone 5
Samsung Galaxy s3 i900
Samsung Galaxy Note 2 N7100
HTC One X S720E
HtC Windows Phone 8x Accord
HtC One S
Sony Xperia SL
Sony Xperia Ion LT28H
Sony Xperia Z
Sony Xperia Acro S

bildikleriniz konusunda yardım bekliyorum.

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 şubatta gitmiştim 1200 küsürdü
iphone 5 inde çinmalı na bakmıştım oda 200 liraydı

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
playstation 3 fiyatı konusundada bilgin varmı ? Sn. Doğubank uzmanı :)

PS3, Xbox 360, Wii gibi ürünleri Doğubank'tan değil de Kadiköy'deki Yazıcıoğlu İş hanından bakmanı öneririm. SYD bilgisayar ve Kahraman Elektronik / World PC (Sahipleri aynı) konsolları uygun fiyatlarla satıyorlar ancak konsolların spot olduğunu belirtmeliyim. Xbox 360 ve PSP'mi ismini verdiğim dükkanlardan aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı. Şu an için SYD biraz daha avantajlı fiyatlar sunuyor.

İstediğin ürünün fiyatına da sahibinden.com 'daki ilanlardan bakabilirsin. Zaten satıcıların SYD, Kahraman ya da World PC olduğunu göreceksin.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PS3, Xbox 360, Wii gibi ürünleri Doğubank'tan değil de Kadiköy'deki Yazıcıoğlu İş hanından bakmanı öneririm. SYD bilgisayar ve Kahraman Elektronik / World PC (Sahipleri aynı) konsolları uygun fiyatlarla satıyorlar ancak konsolların spot olduğunu belirtmeliyim. Xbox 360 ve PSP'mi ismini verdiğim dükkanlardan aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı. Şu an için SYD biraz daha avantajlı fiyatlar sunuyor.

İstediğin ürünün fiyatına da sahibinden.com 'daki ilanlardan bakabilirsin. Zaten satıcıların SYD, Kahraman ya da World PC olduğunu göreceksin.

yazıcıoğlu bana yakın bakabilirim ordan hemde herhangi problemde getir diyolar bi yerde buda bir garantidir :)

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgilendirme için teşekkürler.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün gidip sordum. iPhone 4s satmıyoruz dediler. iPhone 5 içinse garantili 2000, spot 1300 imiş. Galaxy s3 spot 900 garantili 1200. Xperia Z ise garantili 1600 liraymış.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile discovri 16 gb ın doğubank fiyatını bilen var mı