Soru Doğu Perinçek pkk lılara kardeşlerim dedi

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum. Bu nasıl bir bakış açısıdır ya...

Şu haberleri düzgün takip edin lütfen. Muhalif olmak muhalefet yapmak gerçekten bu değil.

Doğru Perinçek Diyarbakır analarını ziyarete gidiyor. ( Hani şu muhalefetin HDP korkusu ile ziyaret edemediği HDP binası önünde eylem yapan analar var ya onların yanına. )

Orada'da onların dağda ki evlatlarına gelin teslim olun silah bırakın kardeşlerim diyor. Ama siz önünü arkasını almıyorsunuz. Koşun Doğu Perinçek PKK'lılara kardeşim dedi diye lanse ediyorsunuz. Gerçekten yalanını algının bini bir para ayıptır günahtır...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Yuhhh diyorum başka bir şey demiyorum. Bu nasıl bir bakış açısıdır ya...

Şu haberleri düzgün takip edin lütfen. Muhalif olmak muhalefet yapmak gerçekten bu değil.

Doğru Perinçek Diyarbakır analarını ziyarete gidiyor. ( Hani şu muhalefetin HDP korkusu ile ziyaret edemediği HDP binası önünde eylem yapan analar var ya onların yanına. )

Orada'da onların dağda ki evlatlarına gelin teslim olun silah bırakın kardeşlerim diyor. Ama siz önünü arkasını almıyorsunuz. Koşun Doğu Perinçek PKK'lılara kardeşim dedi diye lanse ediyorsunuz. Gerçekten yalanını algının bini bir para ayıptır günahtır...
Ana mesaja bi gülüyorsun bi üzülüyorsun hayırdır?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ana mesaja bi gülüyorsun bi üzülüyorsun hayırdır?

Başta komik geldi saçmalaman ama sonradan bakınca üzüldüm gerçekten bu zihniyette misin diye...

Bir haberi tek taraflı bir kaynaktan okuya okuya değerlendirme özelliğini kaybetmişsin. Başlığa bakıyorsun hee tamam koşun böyle sanıyorsun.

Bir şey paylaşmadan önce önünü arkasını araştırmayı ne olmuş ne olmamış bakmayı denesen nasıl olur ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Başta komik geldi saçmalaman ama sonradan bakınca üzüldüm gerçekten bu zihniyette misin diye...

Bir haberi tek taraflı bir kaynaktan okuya okuya değerlendirme özelliğini kaybetmişsin. Başlığa bakıyorsun hee tamam koşun böyle sanıyorsun.

Bir şey paylaşmadan önce önünü arkasını araştırmayı ne olmuş ne olmamış bakmayı denesen nasıl olur ?
Sen bunu bırak şimdi onlar tepişir biz eziliriz seni çağırdığım konuya gel

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sen bunu bırak şimdi onlar tepişir biz eziliriz seni çağırdığım konuya gel
(Tam muhalefet gibisin ya söyleyip söyleyip sonra böyle bir konu yokmuş ben söylemedim ki der gibisin.)
Konuyu yalan yanlış açan sensin :D Halen daha onlar tepişir biz ezilir diyorsun...

Hangi konuya çağırıyon ! Ben gerekli konulara cevabımı yazdım. Farklı bir görüşün cevabın varsa buyur yaz. hayır şurada yanlış biliyon yanlış söyledin yanlış konuştun dediğin varsa yazabilirsin...