Doğru dürüst arkadaşım yok.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Bu dediğin imkansız bir şey, 46 yaşındayım ben bu yaşıma kadar bulamadım, aramaya çalışma bence. Her şey menfaat üzerine kurulu maalesef.
Bunun bir sebebi de notlarımın yüksek olması sanırım. Notları düşük olan iki arkadaşım var, ikisi de normal sohbet etmiyor. Ama birbirleriyle ediyorlar. Biri anca oyun öbürü de ders ama bana yaptırıyor. İkisi de tahminimce notlarımı düşürmeye çalışıyorlar. Biri kesin hatta.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Ben düne kadar sizle aynı şeyi hissediyordum. Gülüp eğlenecek arkadaşınız varsa yeter. Zaten arkadaş aramayla bulunmaz.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Bunun bir sebebi de notlarımın yüksek olması sanırım. Notları düşük olan iki arkadaşım var, ikisi de normal sohbet etmiyor. Ama birbirleriyle ediyorlar. Biri anca oyun öbürü de ders ama bana yaptırıyor. İkisi de tahminimce notlarımı düşürmeye çalışıyorlar. Biri kesin hatta.
Seni kullanmaya çalışıyorlar onlardan hayır gelmez boşver.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Benim dediğimi destekler şekilde anlatmışsın zaten. Ona göre davran sende. Resmiyetle samimiyeti ayırmasını bil. Benden sana bir abi tavsiyesi olsun.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Doğru dürüst arkadaşım yok. Nasıl düzgün arkadaş edinebilirim?

Bu arada az değil. Çok ama faydasızlar. Hepsi çıkarcı.
Hocam arkadaş aramaya çalışırsan asla ve asla bulamazsın.Akışına bırakman gerek.Bu karantinadan önce 0 arkadaşım vardı.Yani bir kaç tane vardı da öylesine takılıyorduk.Karantinada sohbet muhabbet derken şuan 1-2 arkadaşım var.Yani sen aramaya devam edersen asla bulamazsın hep öyle olur akışına bırak düzgün arkadaşlıklar kurarsın.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Gülüp eğlenecek arkadaşım var.

Ben: *espri*
Arkadaşım: Şu bi sussa da pubg girsem aynen kanka komikmiş.
İlginç. Benimde benden notları yüksek ve düşük olan arkadaşlarım var. Hepsiyle de ayrım yapmadan konuşuyoruz. Yaptığımız en fazla ayrım, ders notlarıyla olan espriler. Belki sorun sizdedir, belki onlardadır. Biraz özeleştiri yapmayı deneyin.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Maalesef böyle insanlar hep olabiliyor. Bende okul hayatım boyunca, seni sinir eden ve de sana veya çevresine fayda olmayan bir sürü insan gördüm. Konuşsan dert, konuşmasan dert. Bir de saçma sapan konuşurlar. Yani ağıza alınmayacak kötü şeyler. Onlar yüzünden hayatımda hiç arkadaşım olamadı. İnsanı sinir ede ede, hayattan bıktırıyorlar. Sınıfta, hep birisi kendisini güçlü zanneder ve bazıları da onu takip ederler hep. Orta okul veya lise hiç fark etmedi. Bende 20 yaşındayım. Ne yalan söyleyeyim, sadece muhabbet kuşumla konuşuyorum. (Yani arkadaşım olarak dedim.) Çevrem de hiç konuşacak birisini bulamadım.

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
İlginç. Benimde benden notları yüksek ve düşük olan arkadaşlarım var. Hepsiyle de ayrım yapmadan konuşuyoruz. Yaptığımız en fazla ayrım, ders notlarıyla olan espriler. Belki sorun sizdedir, belki onlardadır. Biraz özeleştiri yapmayı deneyin.
Hocam benim notu benden yüksek olan değil arkadaşım, tanıdığım bile yok. Arkadaşımın arkadaşı falan bile. Okulda 6. sınıflar arasında birinciyim.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Arkadaş taraftan Yalnızım sayılır. Kafa raat abi.
Esas olan sevgilin var mı? Yada hoşlandığın kız? Yada Kaçırmak istediğin kız?
Ne bilem Öpmek istediğin kız falan?

Söylede gazlayalım, git eline süper tutkal sür Kızla selamlaş. En az 15 saat birlikte vakit geçirirsiniz Net

Thicc Boi

Asistan
Reaksiyon puanı
205
Arkadaş taraftan Yalnızım sayılır. Kafa raat abi.
Esas olan sevgilin var mı? Yada hoşlandığın kız? Yada Kaçırmak istediğin kız?
Ne bilem Öpmek istediğin kız falan?

Söylede gazlayalım, git eline süper tutkal sür Kızla selamlaş. En az 15 saat birlikte vakit geçirirsiniz Net
Var,

reddeden.

Mehmet_Emir

Doçent
Reaksiyon puanı
1,180
İlginç bir şey söyleyeyim mi? Her insan yaptığı ve yapacağı her şeyde çıkar gözetir o yüzden senin arkadaşlarının diğerlerinden tek farkı (en azından senin anlattığına göre) biraz daha çıkarcı olmaları veya senin onların davranışlarını algılama ve anlamlandırma şeklin farklıdır.
Birde bu tip çıkara dayalı ilişkileri sevmiyorsan hiç arkadaş edinme çünkü arkadaşlık her ne kadar sevgiye dayalı gibi gözükse de onda da çıkar gözetilir ama maddi yönden değil duygusal yönden çıkar gözetilir.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Doğru dürüst arkadaşım yok. Nasıl düzgün arkadaş edinebilirim?

Bu arada az değil. Çok ama faydasızlar. Hepsi çıkarcı.
Çocukluk olsun lise hatta üniv. olsun en sağlam ve devam eden arkadaşlık askerlik ve iş yerindeki arkadaşlık bence. Askerlik şöyle, aylarca görüşmesen bile kaldığın yerden devam edebiliyorsun sanki dün yazışmış gibi öyle bir birbirini tanımışlık. İş ise gün sonunda iki tek atmaya gidip muhabbet edebiliyorsun. Bunu bile özler oldum pandemi yüzünden