Bunun bir sebebi de notlarımın yüksek olması sanırım. Notları düşük olan iki arkadaşım var, ikisi de normal sohbet etmiyor. Ama birbirleriyle ediyorlar. Biri anca oyun öbürü de ders ama bana yaptırıyor. İkisi de tahminimce notlarımı düşürmeye çalışıyorlar. Biri kesin hatta.Bu dediğin imkansız bir şey, 46 yaşındayım ben bu yaşıma kadar bulamadım, aramaya çalışma bence. Her şey menfaat üzerine kurulu maalesef.
Seni kullanmaya çalışıyorlar onlardan hayır gelmez boşver.Bunun bir sebebi de notlarımın yüksek olması sanırım. Notları düşük olan iki arkadaşım var, ikisi de normal sohbet etmiyor. Ama birbirleriyle ediyorlar. Biri anca oyun öbürü de ders ama bana yaptırıyor. İkisi de tahminimce notlarımı düşürmeye çalışıyorlar. Biri kesin hatta.
Zor.Doğru dürüst arkadaşım yok. Nasıl düzgün arkadaş edinebilirim?
Bu arada az değil. Çok ama faydasızlar. Hepsi çıkarcı.
Gülüp eğlenecek arkadaşım var.Ben düne kadar sizle aynı şeyi hissediyordum. Gülüp eğlenecek arkadaşınız varsa yeter. Zaten arkadaş aramayla bulunmaz.
Benim dediğimi destekler şekilde anlatmışsın zaten. Ona göre davran sende. Resmiyetle samimiyeti ayırmasını bil. Benden sana bir abi tavsiyesi olsun.Bunun bir sebebi de notlarımın yüksek olması sanırım. Notları düşük olan iki arkadaşım var, ikisi de normal sohbet etmiyor. Ama birbirleriyle ediyorlar. Biri anca oyun öbürü de ders ama bana yaptırıyor. İkisi de tahminimce notlarımı düşürmeye çalışıyorlar. Biri kesin hatta.
Hocam arkadaş aramaya çalışırsan asla ve asla bulamazsın.Akışına bırakman gerek.Bu karantinadan önce 0 arkadaşım vardı.Yani bir kaç tane vardı da öylesine takılıyorduk.Karantinada sohbet muhabbet derken şuan 1-2 arkadaşım var.Yani sen aramaya devam edersen asla bulamazsın hep öyle olur akışına bırak düzgün arkadaşlıklar kurarsın.Doğru dürüst arkadaşım yok. Nasıl düzgün arkadaş edinebilirim?
İlginç. Benimde benden notları yüksek ve düşük olan arkadaşlarım var. Hepsiyle de ayrım yapmadan konuşuyoruz. Yaptığımız en fazla ayrım, ders notlarıyla olan espriler. Belki sorun sizdedir, belki onlardadır. Biraz özeleştiri yapmayı deneyin.Gülüp eğlenecek arkadaşım var.
Ben: *espri*
Arkadaşım: Şu bi sussa da pubg girsem aynen kanka komikmiş.
Hocam benim notu benden yüksek olan değil arkadaşım, tanıdığım bile yok. Arkadaşımın arkadaşı falan bile. Okulda 6. sınıflar arasında birinciyim.İlginç. Benimde benden notları yüksek ve düşük olan arkadaşlarım var. Hepsiyle de ayrım yapmadan konuşuyoruz. Yaptığımız en fazla ayrım, ders notlarıyla olan espriler. Belki sorun sizdedir, belki onlardadır. Biraz özeleştiri yapmayı deneyin.
İyi tarafından bak.Yalnız kalmak kötü arkadaşlık kurmaktan iyidirHocam benim notu benden yüksek olan değil arkadaşım, tanıdığım bile yok. Arkadaşımın arkadaşı falan bile. Okulda 6. sınıflar arasında birinciyim.
Var,Arkadaş taraftan Yalnızım sayılır. Kafa raat abi.
Esas olan sevgilin var mı? Yada hoşlandığın kız? Yada Kaçırmak istediğin kız?
Ne bilem Öpmek istediğin kız falan?
Söylede gazlayalım, git eline süper tutkal sür Kızla selamlaş. En az 15 saat birlikte vakit geçirirsiniz Net
Kendi hikayeni anlatta oturup senin adına üzüleyim.Var,
reddeden.
İlkokuldaydım ne hikayesiKendi hikayeni anlatta oturup senin adına üzüleyim.
Sigarayla filan işim yok yoksa yakardım 3-5 tane.
Doğru dürüst arkadaşım yok. Nasıl düzgün arkadaş edinebilirim?
Çocukluk olsun lise hatta üniv. olsun en sağlam ve devam eden arkadaşlık askerlik ve iş yerindeki arkadaşlık bence. Askerlik şöyle, aylarca görüşmesen bile kaldığın yerden devam edebiliyorsun sanki dün yazışmış gibi öyle bir birbirini tanımışlık. İş ise gün sonunda iki tek atmaya gidip muhabbet edebiliyorsun. Bunu bile özler oldum pandemi yüzünden