Dogecoin 1 dolar olsa zenginim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
İlk öncelikle elon musk a burdan selamlar gönderiyorum bakın bu konuyu okuyan herkes en az 10000 dogecoin alsın bak al alman lazım elon musk tekrar profiline dogecoin yazmadan önce şuan 150000 e yakın dogecoin im var bakın alırsanız pişman olmazsınız elon musk tekrar doge coin ile bilgili bir paylaşım yapsa uçar uçar bakın beni dinleyin alın sakın aldıktan sonra hemen satmayın bekleyin zengin olunca beni etiketleyin.

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
İlk öncelikle elon musk a burdan selamlar gönderiyorum bakın bu konuyu okuyan herkes en az 10000 dogecoin alsın bak al alman lazım elon musk tekrar profiline dogecoin yazmadan önce şuan 150000 e yakın dogecoin im var bakın alırsanız pişman olmazsınız elon musk tekrar doge coin ile bilgili bir paylaşım yapsa uçar uçar bakın beni dinleyin alın sakın aldıktan sonra hemen satmayın bekleyin zengin olunca beni etiketleyin.
Hiç bulaşmam bu işlere ama sağol.

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Yok ya zaten bana az buçuk günah gibi geliyor hiç bulaşmamak en iyisi.
Yani din uzmanı olduğum söylenemez ama niye günah olsun ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben Pi kasıyorum onada bak bence :D

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Artık o geçti adam 5-10 paylaşım yaptı parladı ve söndü. Daha çıkmasını beklemiyorum. Zaten 1dolara çıksa sadece paran 2'ye katlanacak. Geçen de paylaşım yaptı sadece yüzde 3 arttı sadece. Bence kimseye yatırım tavsiyesi yapma. İnsanlar senin yüzünden paralarını kaybedebilir. Herkesin kendi tercihi. Bence doge bu zamanlık bu kadardı gelecekte ne olur bilmem.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
ben bitcoin olayını gördükden sonra yarın almayı düşünüyorum dogecoin @grand_master sen işi bilen bi yetkili abiye benziyon :D

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Hangi veriye dayanarak insanlara yatırım tavsiyesi veriyorsun? Çok biliyorsan, kendine sakla.

Dogecoin sınırsız üretilebilen bir Coindir. Tehlikelidir. Kimsenin tavsiyesine uymayınız. Böyle sallayanları hiç umursamayınız.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Hangi veriye dayanarak insanlara yatırım tavsiyesi veriyorsun? Çok biliyorsan, kendine sakla.

Dogecoin sınırsız üretilebilen bir Coindir. Tehlikelidir. Kimsenin tavsiyesine uymayınız. Böyle sallayanları hiç umursamayınız.
Burası fikir paylaşma yeri her fikri kabul edicen diye birşey yok . Bu sallama değil bence bi his zaten yatırım dediğin şeyin kesin diye bir kanunuda yok. Biraz konuşma uslubun ters he. Düzeltmelisin bence ayrıca hep haklıysan git ötede haklı ol arkadaşım.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Burası fikir paylaşma yeri her fikri kabul edicen diye birşey yok . Bu sallama değil bence bi his zaten yatırım dediğin şeyin kesin diye bir kanunuda yok. Biraz konuşma uslubun ters he. Düzeltmelisin bence ayrıca hep haklıysan git ötede haklı ol arkadaşım.
Yatırım tavsiyesi vermek "SUÇ"tur. Fikir paylaşmakla alakası yok. Kesin al demek saçmalıktır zaten. "Emin değilim ama şöyle yaptım ben, siz bana uymayın" falan dese sorun yok.

Dogecoin alacakmışız da, köşede duracakmış. Bitcoin gibi olacakmış. Bak sen.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Yatırım tavsiyesi vermek "SUÇ"tur. Fikir paylaşmakla alakası yok. Kesin al demek saçmalıktır zaten. "Emin değilim ama şöyle yaptım ben, siz bana uymayın" falan dese sorun yok.

Dogecoin alacakmışız da, köşede duracakmış. Bitcoin gibi olacakmış. Bak sen.
Yatırım tavsiyesi vermek suçsa bu yatırım danışmanları Pablo escobardan beter adamlar he.Wall streetdemi konu paylaşıyosun.Sen bakma arkadaşım ozaman.

Neyse tartışmıycam.Hep haklısın zaten heee :D

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Yatırım tavsiyesi vermek suçsa bu yatırım danışmanları Pablo escobardan beter adamlar he.Wall streetdemi konu paylaşıyosun.Sen bakma arkadaşım ozaman.

Bak, yatırımın nasıl yapılacağını anlatabilir ya da grafik nasıl okunabilir anlatabilir. En basitinden, Ayı-Boğa piyasasını anlatabilir. Bunda sorun yok.

Direkt "Dogecoin alın hehe Bitcoin gibi olacak hehe" demek suçtur. Böyle yapan danışmanlar suç işlemiş olur.

Ve evet, hep haklıyım.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Bak, yatırımın nasıl yapılacağını anlatabilir ya da grafik nasıl okunabilir anlatabilir. En basitinden, Ayı-Boğa piyasasını anlatabilir. Bunda sorun yok.

Direkt "Dogecoin alın hehe Bitcoin gibi olacak hehe" demek suçtur. Böyle yapan danışmanlar suç işlemiş olur.

Ve evet, hep haklıyım.
Sen biraz sinirlensende eyw paylaştıkların için birşeyler almışızdır mutlaka yazdıklarından.Hayırlı akşamlar.
ce64385aa20c507f272a41b263d9112e.jpg

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Sen biraz sinirlensende eyw paylaştıkların için birşeyler almışızdır mutlaka yazdıklarından.Hayırlı akşamlar.Ekli dosyayı görüntüle 139516
Haklı çıkmak gibi bir amacım yok. Zaten geyik olsun diye yazmıştım.

Suç işleyen birine, suç işlediğini söylemek kalp kırmak mı oluyor? Alber Einstein böyle bir söz söylemiş midir, emin değilim :D

Haksız çıkınca niye böyle bir mesaj attınız? Anlamadım.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Ben sadece Dogecoin konusunda , çoğunluğun aynı fikirde olduğu bir konuda yanlış sölediğini düşündüğüm için ve uslubunu sert bulduğum için öle yazdım.Sonrasında gülelim diye resim attım.Sonuçda burası birazda eğlenmek üzerine kurulu bi platform değilmi? sen niye bu kadar kendini para avcısı filmindeki leo gibi kastın bende onu anlayamadım.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Bir düşünsenize. Aradan bir sene geçiyor. Zengi olup dönüyor ve "Size demedim mi?" diye geri dönüyor ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Ben sadece Dogecoin konusunda , çoğunluğun aynı fikirde olduğu bir konuda yanlış sölediğini düşündüğüm için ve uslubunu sert bulduğum için öle yazdım.Sonrasında gülelim diye resim attım.Sonuçda burası birazda eğlenmek üzerine kurulu bi platform değilmi? sen niye bu kadar kendini para avcısı filmindeki leo gibi kastın bende onu anlayamadım.
Kim hemfikir? Hemfikir olanlar hangi veriye dayanarak hemfikir olmuşlar? İnsanlara yanlış-gereksiz bilgi veren birine tabii ki tepki gösteririm.

Attığın gereksiz sözlerden sonra, kimin kendini kastığı belli.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Bunu nereden alabiliyoruz ki ? Belki bende alırım.

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120

Evet maalesef öyle.. Yazdığının sonuna kısaca ytd yazabilirsin yatırım tavsiyesi olmaması için. Yoksa biri görürse çok ağır cezaları var. O dediklerin tanınmış, izinli kişiler. Bilgili kişiler ve genelde özel bilgi verirler. Topluma vermezler veya verirlerse ytd olması gerektiğini vurgulatır.

ketaponn60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Bunu nereden alabiliyoruz ki ? Belki bende alırım.
kanka birçok platform var bilmiyorum forumda reklam yasakmı değilmi isim vermiyorum ama kripto para yaz google bir ton firma çıkıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet maalesef öyle.. Yazdığının sonuna kısaca ytd yazabilirsin yatırım tavsiyesi olmaması için. Yoksa biri görürse çok ağır cezaları var. O dediklerin tanınmış, izinli kişiler. Bilgili kişiler ve genelde özel bilgi verirler. Topluma vermezler veya verirlerse ytd olması gerektiğini vurgulatır.
Bilgi için sağol dostum. Bu konuda daha 1 haftadır aktifim bakıcam.Tekrar sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...