Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
yol yakınken dön.Cevap için teşekkürler hocam. Minoxil Spreyi saçlarımda bu dökülme sorununu fark ettiğim ilk zamanlarda araştırmıştım ama kullanıcı yorumlarında sürekli kullanım gerektirdiği ve bıraktığında da saçlarının eski haline döndüğü (hatta daha da kötü olduğu) fazlası ile söylenince hiç yanaşmadım. Zira kendisi folikül (kıl kökü)'ü besleyen kılcal damarları genişletmek sureti ile saçlara hacim kazandırmayı amaçlayan bir ilaç ve çoğu kullanıcıda baş dönmesi, baş ağrısı da yaptığı söylemler arasında. Ben şu anda bu ürünü, sadece sakallarımdaki bazı seyrek noktaları tekrar gürleştirsin diye 2 gündür kullanıyorum. Tesadüfen sen bunun ismini verince paylaşayım dedi. Zira ürün, kıl kökü olmayan bir yerden kıl çıkartmıyor, sadece var olan kıl kökünü dediğim yöntem ile beslemeye çalışıyor. Ben saça kullanmayı düşünmüyorum. Sakallarımda bu tüpü bitirip gözle görülür bir sonuç olup olmadığına baktıktan sonra yeter mi devam mı karar vereceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 23857
Şampuan olarak da Kadolin'de seçeneklerim arasına girdi. Bugün yarın bu konudaki, kafama esen Hamadi, Otacı, Kadolin, Prozinc, Prominox, Zigavus, Bioxcin ürünlerinden birini sipariş ederim ve içime şu ana kadar en çok sinen de Hamadi oldu. Bakalım artık. Değerli tavsiyeleriniz için tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum.