Doçent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
25-09-2008, 13:09 tarihinde baslayan forum maratonunda bir rutbe daha kazandik :)

Doçent olduk,
Bu sure zarfinda halen forumda kafa sisirdigime gore henuz rahatsizlik vermemisim demekki. 6 aylik sure zarfinda Doçent olduk bu hizla gidersek sonu ya Ban :helpsmilie: olacak yada Bilim tarihine gececegim :mrgreen:

Yeni katilan uyeciklere hosgeldin der, asistanlik hayatlarinda basarilar diler onlari Doçent kadrosunda gormeyi temenni eder. Armut olgunlasinca agactan duser diyerekten yazimi bitiriyorum.

Rektor'de gorusmek uzere :D

Saygilarimla,

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu anlamsız konuyu ve vermeye çalıştığın anlamsız mesajı çözemedim. Rütbe olayını çok ciddiye alıyosun gibime geliyor.

Her rütbe alanın forumda böyle anlamsız bir konu açtığını düşün bakalım 5 rütbe olsa forumda 5.000 üye olsa 25000 adet gereksiz konu olur. Bunlara atılan msj. vs. sayarsak işimiz var.(Rakamları kontrol etmedim tahmini yazdım.) Rütbe almak için kasılan boş mesajları saymıyorum bile. (Son cümlem meclisten dışarı tabikide belirtmek isterim)

Resmen saçmalamışsın.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Oncelikle bir insan karsisindaki ile saygi ile konusmayi ogrenmeli bu 1.
Eger forum kurallarinin ihlali oldugunu dusunuyorsaniz bu basligi Moderatorlere bildirirsiniz onlarda ayni fikirdeyse silinir bu 2
Hic bir basligin yada mesajin sizin yada baska bir uyenin onayina ihtiyaci oldugunu sanmiyorum bu 3.
Sizin sacma yada gereksiz buldugunuz bir konu baskasinin ilgisini cekebilir buda 4.

Lakin, asil problem bu degil su son zamanlarda forumlarda gordugum saygisizca yazilan yorumlardir. Bu sekilde mesaj yazmaya devam edersenizde Moderatorlere bildirecegim.

Konuya gelirsek,
Rutbe olayina dusundugunuz gibi bir ehemmiyet verdigim falan yok. Sadece mesaj sayisina gore verilen derecelendirme sekli hosuma gittigi icin her derecede bunu yeni katilan uyelerle paylasmak istedim ve yine paylasacagim. Sonucta ilk once uyecik olarak katilip daha sonra forum'un daha dogrusu bu ailenin bir parca oluyorsunuz. Bu hos birsey ve sacmalik degil. Bende en az sizin kadar bu seviyelerin hic bir yetki yada mertebe kazandirmadigini biliyorum. Her konuya bu kadar ciddi yaklasmayin.
Saygilar.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bak gördünüz işte moderatörlük istemiyor, rektörlük istiyor..
Ban kelimesini diline dolamazsa, ve şu ana kadar olduğu gibi faydalı olmayı sürdürürse (benim görüşüm bu tabii) rektörlük bile anlamsız kalır.
Yolun açık olsun kardeşim.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sivaspor değerli bir arkadaş yürü(ilerle yani) gidebildiğin kadar.

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yani süper teknolojik bi haber, böyle bir haberi google da arasak bulamazdık...
başlığı açan arkadaşa teşekkürlerimizi bildiriyoruz...
naparsın, bazı arkadaşlar da gerçek hayatta başaramadıklarını buralarda sevinerek karşılıyor...
tekrar tebrik ediyor, bu kademeye yükselmek için ne kadar önemli mesajlar gönderdiğini, hakederek kazandığını görüyoruz, eksik olma...

mitoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda her ne kadar off topic bölümü olsa da sonuçta bir teknoloji sitesidir ve konuda saçmadır eğer birileri uyarmaz ve bu tür konuların altında geyik yapılır ise bir zaman sonra forum amacından tamamen uzaklaşır.

Ben yazımda saygısızlık unsuru görmüyorum eleştiriyi kabullenemiyosanız o başka tabikide.

Forum kurallarında "Yeni rütbe aldım" diye konu açmak yasak yazıcak diye birşey yok heralde ama biz kullanıcılar forumda sitenin içeriğine ve kalitesine uymayan mesajlar ve konular açarsak, buranın internetteki diğer forumlardan bir farkı kalmaz.

Sadece bir üye olabilirim fakat bu siteyi severek takip eden bir kişi olarak buradaki yanlış bir şeyi belirtmek benim hakkım ve görevimdir.

Polemiğe girmek istemiyorum, tabikide bu benim fikrim yanlışta olabilir doğru da.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
naparsın, bazı arkadaşlar da gerçek hayatta başaramadıklarını buralarda sevinerek karşılıyor...
tekrar tebrik ediyor, bu kademeye yükselmek için ne kadar önemli mesajlar gönderdiğini, hakederek kazandığını görüyoruz, eksik olma...

Sen ve senin kafandaki üyelerin sayısı çoğaldı forumun tadını laçırdınız.

Burada avatarı ve nikine aşina oldugumuz bir arkadaşımız muhabbet amaçlı bir başlık açmış.Ve emin ol biz insanlara ve hayata sevgiyle baktığımız için bu konuyu tebessümle karşılıyoruz.

Ama bu kadar sivri olmanızın ve de uyumsuz olmanızınn da bizlere arkadaşlarımızın değerini hatırlamamızda yardımcı oldugunu biliniz.

Sivasspor yeni rütben hayırlı olsun.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bu forumda her ne kadar off topic bölümü olsa da sonuçta bir teknoloji sitesidir ve konuda saçmadır eğer birileri uyarmaz ve bu tür konuların altında geyik yapılır ise bir zaman sonra forum amacından tamamen uzaklaşır.

Ben yazımda saygısızlık unsuru görmüyorum eleştiriyi kabullenemiyosanız o başka tabikide.

Forum kurallarında "Yeni rütbe aldım" diye konu açmak yasak yazıcak diye birşey yok heralde ama biz kullanıcılar forumda sitenin içeriğine ve kalitesine uymayan mesajlar ve konular açarsak, buranın internetteki diğer forumlardan bir farkı kalmaz.

Sadece bir üye olabilirim fakat bu siteyi severek takip eden bir kişi olarak buradaki yanlış bir şeyi belirtmek benim hakkım ve görevimdir.

Polemiğe girmek istemiyorum, tabikide bu benim fikrim yanlışta olabilir doğru da.

Her konuya her basliga bir kulp takmayiniz,
Burda bir cok degerli uye var ve ben surekli actiklari konulari takip ediyorum cok kaliteli insanlar.
Yine Mod ve SuperMod lari ayni sekilde cok duzenli bir sekilde gorevlerini yapiyorlar.
Bunu niye yazdim?
Simdi yok burasi teknoloji sitesi burda sadece tekno haberler olsun falan gibi mantik disi gerekceler sunmak. Hem bu forumun yapisina hemde katilimcilarin goruslerine mudahele etmek olur.
Bunu bir kademe olarak degil eglenceli ve hos bir derecelendirme olarak aldigimi ozellikle belirtmeme ragmen israrla carpitip sanki bir Rutbe yahut Siniflandirma olarak lanse etmeyiniz arkadaslar.
Bu forumda yeni gelen uyelerle tanismak icin bir baslik acilmistir bu baslikta teknoloji ile alakali degildir.
Eger bu forumun isleyis tarzini begenmiyorsaniz, Troy'un tabiri ile cakma bir SDN acabilirsiniz o zaman istediginiz kadar teknolojik haber doldurursunuz.
Hayatinizda kac forum uyesi oldugunuzu bilmiyorum ama fazla olmadigi kesin cunki butun forumlarda bu tip kulturel ve sosyal icerikli basliklar bulunur.
Ornek vermek gerekirse, Chip, THGTR, PCLabs, Donanimhaber verilebilir.
Bu sitelerin forumlarinda bir cok benzer baslik bulabilirsiniz.
Demekki bu isten anlayan yanliz siz degilsiniz.
Ayrica onceki mesajdada belirttim, eger bir durumdan hosnut degilseniz bu forumlarda moderatorler var ve geregini yapiyorlar.
Ama gec ama erken.
Ben kurallara azami derecede saygi gostermenin geregine inandigim icinde size bu tavsiyede bulundum lakin onuda baska mecralara cektiniz.
Elestirmek bazen saygisizlik olabilir cunki karsinizdakinin ne derecede elestiriye tahammul edecegini bilmiyorsaniz ve o size kendisini elestirebileceginizi belirtmemis ise bu hakki kendinizde aramanin adi elestirmek degil Egoistliktir.
Ayrica elestirirken,
Sacma sapan yaziyorsunuz, yok yazdiklarinizin anlami yok cinsinden elestirel hic bir ozellik tasimayan cumleler kullanip sonrada ben elestirmistim demek gulunc duruma dusmektir.
Elestiri nasil yapilir once bunu bilmek lazim.
Polemige girmek istemiyor iseniz karsinizdakine mesafeli ve saygili yaklasmaniz onu rahatsiz edecek mesajlar yazmamaniz gerekmektedir.
Bu forumlarin yazili olmayan ALTIN KURALIDIR.

Ikinci alinti yaptigim Helitron adli uye icin ise verecegim cevap oldukca anlasilir olacaktir diye umuyorum.
Insanlar bazi seyleri paylasirlar bu paylasimin gerceklesmesi icinde uygun ortamlar gerekir. Su anda bulundugumuz bu ortam sanal olarak bile tanimlasak gercek bir ortamdir. Forum amacida budur zaten paylasmak.
Bu paylasimlar forum kurallarini ihlal etmedigi surece yerini almakta ozgurdur. Sirf siz begenmiyorsunuz yada hosunuza gitmiyor diye bu paylasimlara makas atilamaz. Ayrica kendi egolarinizi sahlandirip en yuksek mertebelere cikararak karsinizdaki insanlarin konum ve durumlari ile alay etmek bu foruma ne fayda saglar gercektende cok ilginctir.
Yani siz bir insanin burada gorup yasadigi bir olayi baskalari ile paylasmasini ustu kapali bir sekilde o kisinin ezikligine bagliyorsaniz bunun bir tek aciklamasi olabilir.
Siz asosyal bir insansinizdir ve cok kisitli bir cevrede kendi dunyaniz ve deger yargilariniz ile yasiyorsunuzdur.
Zaten yazilarinizda bu her zaman kendisini ortaya koymustur.
Forumu gruplandirmak ve sekillendirmeye calismakta bunun en belirgin orneklerinden biri.
Son mesajinizi ozellkle kalin harfler ile alinti yaptimki siz bu dereceye geldiginizde insanlar bakip sizin ne mesajlar yazarak geldiginizi gorebilir ve size hakettiginiz o guzel tebrik ve ovguleri yazabilirler.
Kucuk insanlar hayati sevdikleri icin kucuk kalir, buyuk insanlar ise hayati kucumserler. Ama tabiatin kanunudurki her buyuk bir gun kuculur.
Iyi yada kotu bir mesaji yada yazan kisiyi begenmeyebilir onun bir sekilde ozurlu yada embesil oldugunu bile dusunebilirsiniz.
Ama bu size bunu o kisiye soyleme hakki vermez.
Sizin bu yaptiginiz malesef forumlarda tekrarlanmaya basladi ve bazi basliklar o basligi yazani incitiyor.
Bu kimseye yarar saglamaz.
Bunu benimseyerek sonraki mesajlarinizi daha dikkatli ve edebe uygun yazmanizi temenni eder yazimi burada noktalarim.

Not: Bu basligin her hangi bir sebepten kilitlenmesine kesinlikle saygi duyar hakkimda bir yaptirim olacaksa seve seve kabul ettigimi bilmeninizi, lakin niyetimin hic bir zaman forumu baltalamak olmadigini anlamanizi temenni ederim.
Bu mesaj'i mitoz ve helitron uyelerinin yazdiklarina binaen yazdigimi ve bu iki uye dahil kimseyi hedeflemedigini belirtirim.

Saygilarimla,

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Sen ve senin kafandaki üyelerin sayısı çoğaldı forumun tadını laçırdınız.

Burada avatarı ve nikine aşina oldugumuz bir arkadaşımız muhabbet amaçlı bir başlık açmış.Ve emin ol biz insanlara ve hayata sevgiyle baktığımız için bu konuyu tebessümle karşılıyoruz.

Ama bu kadar sivri olmanızın ve de uyumsuz olmanızınn da bizlere arkadaşlarımızın değerini hatırlamamızda yardımcı oldugunu biliniz.

Sivasspor yeni rütben hayırlı olsun.

Katılıyorum :razz:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yeni üyecikler "SDN merhaba" gibi konular açıyor kimse bir şey demiyor. 6 aylık arkadaşımız doçentliğini kutlamak isteyince bazıları çekemiyor.

İşin ilginç yanı bunu yapan üyecikler. Biz buna "Dağdan gelip bağdakini kovmak" diyoruz.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
:icon_:
Yeni üyecikler "SDN merhaba" gibi konular açıyor kimse bir şey demiyor. 6 aylık arkadaşımız doçentliğini kutlamak isteyince bazıları çekemiyor.

İşin ilginç yanı bunu yapan üyecikler. Biz buna "Dağdan gelip bağdakini kovmak" diyoruz.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Yeni katilan uyeciklere hosgeldin der, asistanlik hayatlarinda basarilar diler onlari Doçent kadrosunda gormeyi temenni eder. Armut olgunlasinca agactan duser diyerekten yazimi bitiriyorum.
Zaten basligi acma amacim yeni gelen arkadaslara hosgeldin amacliydi, forumdaki derecelendirmeleri tanitiyorum.
Ilk mesajim olan uyecik, daha sonraki asistan simdiki docent ve nasip olursa Professor diyerek bunu devam ettirmeyi yeni gelen arkadaslara bu sureci gostermeyi planliyorum.
Iki mesaj acayip canimi sıktı, boyle gereksiz tartismalari sevmedigim icin kac forumu terk ettim nihayet hos bir ortam derken yine karsilasiyorum. Ve ister istemez tartisiyor insan:excl::angry:
Acemisi degilim internetin, 1995'ten beri aktif kullanan biriyim ve nerde nasil davranilir artik ogrendim sanirim.
Cocukta degilizki bu sekilde paylanmaya ses etmeyelim.
Ne kadar yorucu olsada bu olaylar forumdaki degerli arkadaslarin yazdiklarinida okumak istedigim icin burayi atilmadigim surece terk edecegimi sanmam :turned:. Ayrica teknolojik olan kismi zaten kaliteli ve gayette objektif. :happy:
Kayit olma sebeplerimden biride buydu.
Artik bende hataliysam ara diye bir not dusecegim kullanici adimin altina nerdeyse :mrgreen:
Eninde sonunda birileri bu sekilde rahatsizlik verenleri uyaracaktir sanirim.

Saygilar,

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
Hep de "mitoz", "helitron" gibi "bilimsel" isimler. :) Dahası da var, mesela "bilimsel72" gibi. Yakında pozitronlar, higgsler ve hatta amitozlar bile gelebilir. :mrgreen: Hepsi aynı yerden geliyor gibi sanki. İsmi biyoloji veya fizik kitabından olunca otomatik olarak üstün bir varlığa dönüştüğünü düşünenler, aynı zamanda "ben bilimselim siz anlamazsınız" havasına da bürünüyorlar. ("Madem benim adım mitoz ve senin adın mitoz değil, o zaman sen bilim düşmanısın" şeklinde bir anlayış. :) )

Ama sizi temin ederim, "elma" da bilimsel bir olgudur. :mrgreen:

Bu da benim bugünkü eğlence kontenjanım olsun. :)

Konu muhabbetse madem, herkes ilgisiz bir sürü konu açıp duruyor, o yüzden pek problem değil böyle bir konu açmak. Ama "ben şu kadar mesaj yollamış oldum" diyerek konu açmak tabi anlamsız. Sonuçta matematiksel olarak her sayı özel bir sayıdır. Yani her mesajdan sonra mesaj sayısıyla ilgili özel bir konu açmak gerekir. (Kahretsin bilimsel bir şey söyledim, halbuki bazıları adı biyoloji kitabından çıkmamış olanları bilim düşmanı zannediyordu. Bilimi sevdiğim ortaya çıktı lanet olsun! :mrgreen: Cem Yılmaz'a (siz onu s*çmıyor mu biliyordunuz?) ve Berkin Bozdoğan'a selam ederim. :) )

Helitron

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hep de "mitoz", "helitron" gibi "bilimsel" isimler. :) Dahası da var, mesela "bilimsel72" gibi. Yakında pozitronlar, higgsler ve hatta amitozlar bile gelebilir. :mrgreen: Hepsi aynı yerden geliyor gibi sanki. İsmi biyoloji veya fizik kitabından olunca otomatik olarak üstün bir varlığa dönüştüğünü düşünenler, aynı zamanda "ben bilimselim siz anlamazsınız" havasına da bürünüyorlar. ("Madem benim adım mitoz ve senin adın mitoz değil, o zaman sen bilim düşmanısın" şeklinde bir anlayış. :) )

Konu muhabbetse madem, herkes ilgisiz bir sürü konu açıp duruyor, o yüzden pek problem değil böyle bir konu açmak. Ama "ben şu kadar mesaj yollamış oldum" diyerek konu açmak tabi anlamsız. Sonuçta matematiksel olarak her sayı özel bir sayıdır. Yani her mesajdan sonra mesaj sayısıyla ilgili özel bir konu açmak gerekir. (Kahretsin bilimsel bir şey söyledim, halbuki bazıları adı biyoloji kitabından çıkmamış olanları bilim düşmanı zannediyordu. Bilimi sevdiğim ortaya çıktı lanet olsun! :mrgreen: Cem Yılmaz'a (siz onu s*çmıyor mu biliyordunuz?) ve Berkin Bozdoğan'a selam ederim. :) )

ya arkadaşım işiniz yok dimi?
arkadaş başlık açmış, kutlayın işte...
burda bile bana sırf laf atmış olmak için yazı yazıyorsun...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaşım işiniz yok dimi?
arkadaş başlık açmış, kutlayın işte...
burda bile bana sırf laf atmış olmak için yazı yazıyorsun...

Ayni seyi siz yaptiginizda da bu kadar hassas olup her konuyu o muthis yorumlarinizla renklendirmeyiverip bizede bir iyilik yapsaniz keske :icon_:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119

Sakıncası yoksa imza atmak istiyorum bu yorumun altına :D

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yeni rütben hayırlı olsun...
(parayla değil isteyen istediğini açar bence bu işi mod. lara bırakın)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Rahat durun rahat olun yani rahatsızlık vermeyin moderatör yapsınlar söyleyeceğim şey bu.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar lütfen gerginlik ortamı yapmayalım lütfen
sivassipor kendi amaçlarıyla bir yerlere gelmiş buna sevinmiş bizlede paylaşmak istemiş böyle bir muhabbet ortamı çıkarmış , kavga,gürültü patırtı ile hiçbir yere gelinmez arkadaşımızı kutluyoruz kendisine başarılar diliyoruz forumda

Reaksiyon puanı
189
walla aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. ne desen birine dokunduğu için yorum yok. ama en azından boş tartışmalardan iyidir...

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yeni rütben hayırlı olsun Gardaş:clover::whistling: (Veya yiğido)

Klavyesi olan yazıyor ama cevabıda gecikmiyor... :D :D

Elmacık günün adamısın... :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ule adam eğlenmek için , muhabbet olsun diye konu açıyo.. bunuda karıştırmayı başardılar ya
bravo :D

habibineccar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:smartass:abi sana kıdem bastıda profluğa doğru gidiyorsun eskileri anmak güzel
ama çok mükemmelde değilsin hani
elin civcivleri daha yumurtadan çıkmadan yumurtluyor

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
:smartass:abi sana kıdem bastıda profluğa doğru gidiyorsun eskileri anmak güzel
ama çok mükemmelde değilsin hani
elin civcivleri daha yumurtadan çıkmadan yumurtluyor

Tercumesinide yaparmisin bu mesajin :mrgreen:

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0

süpersin hocam seni meclistede görmek istiyoruz haddini bilmeyenlerre haddelerini bildirmekte süpersin bu yorumun çıktısını lıp duvara asıcam:devil::mrgreen::sweatdrop::D

Uba

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Şu evrimleşen üyelere sesleniyorum. Hani başkalarının değerlerine saçma denmesini istemiyordunuz??? Neden O zaman bu başlığa anlamsız ve saçma gibi kelimeler yazıyorsunuz ??

Bu başlığa saçma deme hakkını size kim veriyor ??? Ayrıca bu forum sizin kendi malınızmı ki " Ben bunu istemiyorum bunu yapamazlar, bunu söyleyemezler " deme hakkını kendinizde buluyorsunuz???

İşinize geldiği gibi davranmaktan vazgeçin artık.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Lutfen tartisma cikartabilecek mesajlar yazmamaya ozen gosterelim. :turned:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Benden yenisin :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...