Dnyadan baka bir gezegen yaanlabilir olsa idi gidermiydiniz?

Dünyadan başka bir gezegen yaşanılabilir olsa idi gidermiydiniz?

• Kullanılan toplam oy
    326
  • Anket şu zamanda kapanacak: .

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bilim dergilerinin ve türevlerinin içinde yüzdüğüm şu günlerde konuların karadelikler (yazımı hakkında mutabakata varılamamıştır) olması gerçekten yaşamın olması gibi bir durumdan çok başka yaşamların olduğu ihtimalini doğuruyor.Bebek evrenler ve benzeri terimler bize sanki zaman bir başka yerde bize paralel olarak devam ediyormuş gibi bir his uyandırıyor. Blogumda da yayınladığım anketi SDN'de de yapmak istedim.Dünyadan başka bir gezegende yaşam olsaydı gidip orada yaşar mısınız? Hani önceden gidelim arsa arazi kapatalım düşüncesinde olabilirsiniz.Veya toprağın rengine göre falan yerleşirsiniz.Tecrübelere falan güvenerek burda petrol var burda şu var bu var diye toprağı sahiplenmek isteyen olabilir.Daha da ileri giderek tel örgü ile çevirmeye bile kalkanlar olacaktır.
Bu ihtimalleri düşünerek cevap veriniz.Blogtada cevaplarsanız sevinirim.Evet tekrar soruyorum
"Dünyadan başka bir gezegen yaşanılabilir olsa idi gider miydiniz?" Blog

Yorumları bekliyorum...

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bayan yanı,cam kenarı olan ve tekerlek üstü olmayan biletiniz buyrun...Birşey içer misiniz yolculuğumuz 3,5 göz açıp kapama süresidir,kendinize inanıyorsanız bu kadar kısa sürede birşey içebilirim diye buyrun çay :)

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hemen giderim varmi nerde bole bir gezegen benide alirlarmi acaba ?

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha uzak bıryer olsun mumkunse(:otobus camına kafamı koyup uyuklamayı ozledım :) cay ıcın tesekkurler efendım

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim gittiğim yerde başkasıda olacak mı kieeee :I

sunn__shinee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benım gıtme ımkanım oldugunda muhtemelen herkesın gıtme ımkanı olacak.ben gıdıcem o gıdecek bu gelecek.kanun kural koyulcak.guzel mekan ıcın yıne bı bedel olacak.soguk olacak sıcak olacak falan fılan.Yıne dunyaya benzeyecek ve degısen bısey olmayacak.en ıyısı yerımde oturmak.ben gıtmem :) :)

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Gideceğimiz yerde olacaklardan firmamız sorumlu değildir.Azıcık radyasyona maruz kalabilirsiniz o zamanla bünye kabullenecektir.En uzak istikamet "dönülmez akşamın ufku" oraya aylık seferlerimiz vardır.İnternetten rezervasyon için www.kulturportakali.blogspot.com :)
Çay içmeyen arkadaşım geldik senin gezegene in :) Hem muavinim hem şöförüm.Gezegen içine servislerimiz vardır.Ücretler gezegen tarifesindendir fiyatlar karşısında oha demeyin bizden uyarması...

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ben gitmek isterdim kesin çünki her zaman farklı yerlerde olmayı seviyorum ondan Türkiye de imkanım olduğu kadar yer gezdim

@LgOsS

Doçent
Reaksiyon puanı
0
valla ne burda ne başka bi yerde yanlız olamıcam anlaşılan :(

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oraya şimdi Mustafa Topaloğlu'da gelir işin tadı kaçar... :D