Dns ve Hosts degistirici (yasaklari yasakladik)

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
DNS ve Hosts degistirici

ketg5g.jpg

hersey resimden anlasiliyor :)
Download:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Not: Portabledir , kurulum gerektirmez

deneyen olmadi sanirim

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Uğraşın güzel @klon ama sen de hak verirsin ki bu tip yazılımlardan çok fazla var, yoldan geçen adam yazabiliyor bunları artık, herşeye daha ilgi çekici yazılımlar üretmeye başlayarak yeniden başlayabilirsin ;)

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
haklisin jacker ückagitcisi bir bat dosyasi ile bu milleti 2 yil uyuttu , daha iyileri ciktikca da herkes yazar oldu , simdi bunu görenler de benzerlerini üreteceklerdir, sende emekere saygili olmaya baslayarak yeniden ögrenmeye baslayabilirin

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar ben sabit ip ve dns kullanıyorum.Benim gibi aynı ip ve dnsyi kullanan 1000e yakın kişi vardır.Üniversitenin hattı,bundan dolayı rapidten indirme yapamıyorum.Bu program veya işime yarayacak bi program adı bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Not:Open Dns denedim değişen bişey olmadı

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ya arkadaşlar ben sabit ip ve dns kullanıyorum.Benim gibi aynı ip ve dnsyi kullanan 1000e yakın kişi vardır.Üniversitenin hattı,bundan dolayı rapidten indirme yapamıyorum.Bu program veya işime yarayacak bi program adı bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Not:Open Dns denedim değişen bişey olmadı

Rapid için Dns fark yapmaz ama ip'in sabit ise jdownload programını kullanabilirsin sen rapid linklerini ekliyorsun o hepsini senin yerine otomatik indiriyor yada bunların yerine bir rapid üyeliği alıyorsun sorun kökten çözülüyor :D

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rapid için Dns fark yapmaz ama ip'in sabit ise jdownload programını kullanabilirsin sen rapid linklerini ekliyorsun o hepsini senin yerine otomatik indiriyor yada bunların yerine bir rapid üyeliği alıyorsun sorun kökten çözülüyor :D
Rapid bana genelde lazım olmuyor.Torrent kullanıyorum genelde ama bazı zamanlarda torrentin eline su döküyor rapid.Major downloader kullanıyorum yani rapid downloader 4 saatte 3 part indirdi saolsun.J Downloader'da böyle bir problem olmaz değil mi?Ondada olursa dediğin gibi premium hesap alıcam.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Açıkcası ben çok az kullandım 15dk bekleme süresinden sonra hemen indiriyor ben premiumsuz kullanmadığım için kesin birşey diyemiyorum jdownloadıra premium kullanıcı adı şifreyi girip linkleri atıyorum hopp hepsi rardan çıkartılmış bir şekilde belirttiğim klasörde oluyor rapidin sitesinden aldığın zaman toplam 17-19 tl civarında tutuyor 10 tl ya satan var istersen oradanda alabilirsin, ek olarak eğer premium almak istersen internet bankacılığı olan bir hesaptan al çünkü paypal banka hesap ekstrene bir kod gönderiyor aktif olması için o kodu istiyor yani internet bankacılığı olmaz ise uğraştırır seni bilgin olsun...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Herkes DNS sini kendisi girsin arkadaş... Gerek yok böyle şeylere...

rule_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah kardesım sagolasın
şimdilik sıkıntı yokta,indirelim koyalım bı koseye bıgun lazım olur.

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası ben çok az kullandım 15dk bekleme süresinden sonra hemen indiriyor ben premiumsuz kullanmadığım için kesin birşey diyemiyorum jdownloadıra premium kullanıcı adı şifreyi girip linkleri atıyorum hopp hepsi rardan çıkartılmış bir şekilde belirttiğim klasörde oluyor rapidin sitesinden aldığın zaman toplam 17-19 tl civarında tutuyor 10 tl ya satan var istersen oradanda alabilirsin, ek olarak eğer premium almak istersen internet bankacılığı olan bir hesaptan al çünkü paypal banka hesap ekstrene bir kod gönderiyor aktif olması için o kodu istiyor yani internet bankacılığı olmaz ise uğraştırır seni bilgin olsun...

Teşekkürler alırsam rapid türkiyeden alırım direk,torrent eski havasında değil zaten seedte kimse kalmıyor dosyalar yavaş iniyor özelliklede birkaç site böyle.Ne kadar sevmesemde rapid'e geçmek zorundayım.İşallah sabit ip üzerinden kullanılan başka premium hesabı yoktur.Eğer varsa o da sorun yaratabilir.

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
benim pc ilk açılışta, İE yi ilk açtığımda her zaman DNS yapılandırma hatası veriyor. modemi açıp kapayınca düzeliyo. bu sorunu nasıl çözebilirim. lütfen yardım!!! :helpsmilie:

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Baslat > calistir > cmd > ok

Asagidakini aynen copy paste yapin:

netsh winsock reset catalog

Enter diyelim

sonrasinda asagidakini copy paste edelim:

netsh int ip reset reset.log

Enter. diyelim ve Pc yi restart edelim

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Baslat > calistir > cmd > ok

Asagidakini aynen copy paste yapin:

netsh winsock reset catalog

Enter diyelim

sonrasinda asagidakini copy paste edelim:

netsh int ip reset reset.log

Enter. diyelim ve Pc yi restart edelim

bu benim soruya cevap değildi heralde dimi?

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Teşekkürler alırsam rapid türkiyeden alırım direk,torrent eski havasında değil zaten seedte kimse kalmıyor dosyalar yavaş iniyor özelliklede birkaç site böyle.Ne kadar sevmesemde rapid'e geçmek zorundayım.İşallah sabit ip üzerinden kullanılan başka premium hesabı yoktur.Eğer varsa o da sorun yaratabilir.
Başkasında o ip yoktur sadece sana tahsis edilmiş ip dir rahat ol sorun olmaz ;)

SLiMSHaDY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkasında o ip yoktur sadece sana tahsis edilmiş ip dir rahat ol sorun olmaz ;)

Rapid'den normalde 15 dk bekleme süresiyle download yapabiliyorsun ama ben 24 saatte anca 3-4 part indirebiliyorum.Nedenini halen çözebilmiş değilim dediğin gibi ip değilse ne olabilir?Dns büyük ihtimal.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çok gereksiz bence altı üstü 2 tane dns adresi yazacan