Dns Hunter (Giremediğiniz site kalmasın):

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
DNS HUNTER

dnshunter.png

DOWNLOAD

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Paylaşım için teşekkürler Murat.
Ancak DNS Jumper'in yanında oldukça basit kalmış bir yazılım. Onlarca DNS adresi koymakla iş bitmiyor, kaç ping aldıklarını nerden bilelim, neye göre seçeceğiz? Bu en önemli eksik. Ayrıca Jumper'deki gibi mevcut DNS'ler arasından o an en hızlısını bulmak için ''En Hızlı DNS'' gibi bir bölüm de yok. Gereksiz gördüğümüz DNS'leri silemiyor ya da bulduğumuz yeni DNS'leri de ekleyemiyoruz. Kısacası bence de gereksiz. :)

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Dns jumperin ilk halinin kodu yayilsin diye korunmadi (bir örnegi de üstte), maksat yasakci zihniyetlere darbe vurmakti , ve yayildi da bu sebeple cikartilmis her yazilim amaca giden yolda atilmis bir adimdir , elestiriye gelirsek , Dns ve host degistiricinin .vbs lerini bire bir almis , taklit ederken bari yaratici olun az biraz neyi neden yaptignizi bilin , mesela bircok Pc de Wsh (windows script Host ) kapalidir , yani .vbs ler calismaz , bari onu da alip koysaymis ki az biraz neyi neden yaptigni biliyor varsaysaydik ,
Dns jumper v1.0.4 te vbs ile dns degisikligi tamamen kaldirildi , bunun bircok nedeni var en basitinden , v1.0.4 te Fixed yazanlari kontrol etmeniz käfidir , oradaki fixedlerin bircogu .vbs nin calisma aksakliklaridir .

bunu Autoplay ile yapmaya calisacagina neden asagidaki linktekini vermemis , anlamak mümkün degil

http://forum.shiftdelete.net/bedava...ts-degistirici-v1-0-7-son-yasaklari-asin.html

saniyormki ben yaptim ego tatminin bir ürünü daha , ama sen yapmadin sen zaten herkes görsün diye korunmamis olan .vbs kodlarini alip bire bir kullandin , ne yaraticilik ama bravo , (bu arada benzerlerinden piyasada bolca bulabilirsiniz)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
@klon
Hocam yalnız bu programın benimle hiç bi alakası yok bunu belirteyimde....Sadece tanıtma amaçlı....İsterseniz linkide kaldırabilirim....

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
elestirim basligi acana degil programi yapanaydi zaten , elbetteki alternatif olacak , link kaldirmak olurmu , faydalanan illaki olacaktir taklit te olsa is görüyordur herhalde (denemedim) , Ben Ülke olarak üretemiyor olusumuza sinirleniyorum aslinda , yoksa bunu yapan arkadas busefer böyle yapmis yarin alir kodunu gelistirir , bizim aklimiza gelmeyen bir ilave yapar vs.