Dns değiştirince kota daha mi çabuk biter?

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar avea 4GB kotalı internet kullanıyorum. iki adet hattım var. ikisinde de 4GB vardı. ilk hattımdaki 4GB DNS değiştirmeden kullandım. ramazan ayının ortalarında kullanmaya başladım ve sürekli program falan indirdim. video izledim daha 1 hafta önce bitti. diğer hattımdaki 4GB kullnmaya başladım. tabii bunda DNS değiştirdim. birkaç tane program indirdim hiç video indirmedim. şimdi mesaj geldi "4GB internet kullanım hakkınızın dolmasına 800MB'tan az kalmıştır" diye acaba DNS emdimi kotalarımı. bir daha değiştirmesem mi ama ozamanda yasaklı sitelere nasıl girecem:unsure: yardımlarınızı bekliyorum

Reaksiyon puanı
189
DNS ile kotanızın bir alakası yok. DNS sadece isim çözümlemesi ile ilgilidir. Yapıp farkında olmadığınız bir şey yüzünden kotanız gitmiştir. Kota kullanımınızı takip edebileceğiniz yazılımlar kurabilirsiniz...

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Alakası yok dns bilgisayarınızın internete giriş şekli , farklı bi sokaktan geçerek gidecegin yere ulaşmaktır :) kısaca budur

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Tereyağı tereden'mi yapılır tarzı bir şey olmuş bu :D

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Tereyağı tereden'mi yapılır tarzı bir şey olmuş bu :D

abilerim tamam da çoğu internet sitesindede DNS değiştirmek kota tüketimini iki katına çıkarır diyorlar. bende kotam çabuk bitince sizlerede soruyum dedim. ne yapacam şimdi:(

Reaksiyon puanı
189
abilerim tamam da çoğu internet sitesindede DNS değiştirmek kota tüketimini iki katına çıkarır diyorlar. bende kotam çabuk bitince sizlerede soruyum dedim. ne yapacam şimdi:(

Öncelikle baktığın sitelere bir daha bakma çünkü uydurdukları kesin. Daha sonra da net trafiğini takip edebileceğin bir yazılım ile trafiğini takip et ve nedenini gör...

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Öncelikle baktığın sitelere bir daha bakma çünkü uydurdukları kesin. Daha sonra da net trafiğini takip edebileceğin bir yazılım ile trafiğini takip et ve nedenini gör...

cevabın için teşekürler dediğiniz programları kurayım birde o şekilde bakacam sağolun