Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dns ayarlarım değişmiyor..otomatik al diyorum.tekrar baktığımda o dns geri gelmiş.ne değiştirebiliyorum ne de otomatiğe alabiliyorum.sorun nedir?
Arkadaşlar benim sorunum tam tersi. Dns ayarları otomatikte. Ben dns numarasını yazıyorum tamam diyorum ve kapatıyorum. Ama tekrar baktığımda yine otomatiğe dönmüş. Bir türlü dns yazamıyorum. Yazdığım numara anında siliniyor. Kafayı yedim yani. Windows 7 sistemim. Ayrıca eskiden oluyordu şimdi olmuyor. Kaspersky kullanıyorum devamlı. Hiç sorun olmuyordu şimdi oluyor. Nedenini bir türlü bulamadım. Bir fikri olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Kablonet kullanıyorum söylememişim. Bir şey dikkatimi çekti. Otomatik ayarlarda regedit içinde dns numarası modemde görünenle aynı. Kendim başka dns yazdığımda ayarlar tekrar otomatiğe dönüyor fakat regedit içinde değişiyor. Ama yine de işe yaramıyor. Siliyorum yine aynı hiç bir şey değişmiyor.