Dizüstü ve işletim sistemi Windows 7

turgutcaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet ve ofis uygulamalarını kullanmak amaçlı

Packard Bell MH36 CORE DUO T4300 2.1GHZ-2048MB-250GB
MH36-U-011TK

Model Laptop aldım. Üzerinde Win 7 starter mevcut. İçinden driver cd leri ve Windows cd'si çıkmadı. Ürünün sitesinden Win7 ve vista driverlerini buldum. xp driverleri yok.

Fakat format atmam gerekirse Win 7 yi geri nasıl kuracağım. Yani bir dvd verilmedi bana.

Aldığım yere sordum. Onlar da yedekleme dosyası oluşturacaksınız sorun olduğunda onunla kurtarma yapacaksınız dediler.

Bu yedekleme denilen şey nedir? ve nasıl yapılır acaba.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hiç uğraşma aldıgın yere götür yapsınlar

pb hiç kullanmadım bilmiyorum kullananlar yardımcı olacaktır

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Kitapçıklarında detaylı annatım olmalı kendi içinde kurtarma dvd si oluşturmak için ayrıca pgogram mevcuttur

not artık üreticiler xp ye destek vermiyor

turgutcaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. 3 tane dvd var ama üzerinde yazı vs yok onların içeriğine bakayım. Laptop bende olmadığı için bakamamıştım. Umarım vardır bi kurtarma diski

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. 3 tane dvd var ama üzerinde yazı vs yok onların içeriğine bakayım. Laptop bende olmadığı için bakamamıştım. Umarım vardır bi kurtarma diski

Kardeş bende Acer aldım pc senden 3 adet RECOVERY dvd si oluşturmanı isteye cektir ben yazdırdım mesela

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Ürün kurtarma cd'si verilmediyse sana sistemi acronis gibi programlarla yedek almanı öneririm.

turgutcaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bende Acer aldım pc senden 3 adet RECOVERY dvd si oluşturmanı isteye cektir ben yazdırdım mesela

Laptopu ilk çalıştırdığımda win 7 starterin kurulumunu ve ayarlarını yaptırdı bana. Dil seçimi, klavye dili vb. ama kurtarma diski hazırlatmadı. Acaba Win 7 nin içinden mi ayarlayacağız bunu.

mahmutka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bnede mh 36 aldım ama üstünde işletim sistemi vermediler free dos aldım kendim kurdum xp driverlarını sitesinden değilde parçaların sitesinden indirebilirsin everest ultimate indir yükle sana parçaların kodunu modelini gösterir bu şekilde indirebilirsin birde yapamazsan sana mail adrdesimi vereyim driverları upluad edip sana gönderim.
mahmutkacan@yahoo.com

---------- saat 23:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:32 eklenmişti ----------

http://www.4shared.com/file/232392584/bf1caf2/mh_36_driver_pack.html
kardeş link burda driverlar içinde indir xp doya doya kullan

seksibacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Benim Sorunum Daha Başka Benim Akrabaya Bir Tane Casper Nirvana Laptop Aldin Yaninda Verilen Win 7 C d Si İle Yükledim Yalniz Yükledikten Sonra Bilgisayarı Açtığımızda 5 Dakika Geçtikten Sonra Titreme Başlıyor Mouse Ta Kaymalar Gerçekleşiyor İlkten Mouse Tandir Diye Düşündüm Ama Çıkardıktan Sonra Sorunum Devam Etti Acaba Ekran Karti Driverinimi Eksik Yükledim Ki Olamaz Win 7 Zaren Driverları Otomatik Yüklüyor Bende Bilgisayarla İçli Dışlıyım Küçüklüğümden Beri Ama Böle Bir Hatayla İlk Defa Karşı Karşıyayım Lütfen Yardıum Edin Bana ÇoK Memnun Olurum Arkadaşlar....