Dizüstü soğutucu

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Boşa para sadece 1-2 derece farkediyor.Aynı şekilde 2 adet lastikle arka taraftan kaldır yine 1-2 derece soğuyacaktır.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Fan dizüstünün ızgara şeklindeki hava giriş çıkışlarına denk gelmedikçe çok işe yaramayabilir.

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fan dizüstünün ızgara şeklindeki hava giriş çıkışlarına denk gelmedikçe çok işe yaramayabilir.
Verdiğim linkteki ürünün fanı çok büyük olduğu için denk geliyor. Dizüstü bilgisayarımda biri uzun diğeri ufak olmak üzere iki adet ızgara var ince uzun olarak sanırım yeterli. Gerçi bilgisayarım yeni ama havalar ısındıkça fanın daha çok çalıştığını görüyorum.

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam hiç uğraşma fanla filan zaten pek fayda etmiyor eğer ısınma problemin varsa fanını temizle eğer sabit bir yerde duruyorsa alt kapağını açıp o şekilde kullanmak inan baya fark ediyor... :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sık sık elektrik süpürgesiyle fanı temizle, hatta açabiliyorsan kapağı açıp fanı ve bütün hava kanallarını temizle. whitehawk ın dediği gibi arka tarafı yükselt yeter.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Merhaba, dizüstü soğutucu almaya karar verdim, linkteki ürünü almayı düşünüyorum sizin tavsiyeleriniz varmı?

http://www.vatanbilgisayar.com/ther...ebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656
konuyu görnce hemen benm soğutucuyu tavsie edecekdimki zaten benm soğutucuymus :D çok süper bir ürün. 1 yıl kullandım toz doldu içi ne yapsam gitmedi ama kompresörle bi temzledm 0 gibi oldu :) çok manyak soğutuyor. bazıları 1 2 derece diyor. saçmalamış onlar. resmen elleri klavyede donuyor :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

mrspirates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boşa para sadece 1-2 derece farkediyor.Aynı şekilde 2 adet lastikle arka taraftan kaldır yine 1-2 derece soğuyacaktır.

soğutucu inanılmaz farkediyor laptopun performansında ki değişimi görüceksin zaten yeterki iyi bir model seç. ortası büyük büyük pervaneli olanlar özellikle işe yarıyor ben hama kullanıyorum çok memnunum

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şunu söyleye bilirimki bu fanlar para tuzağı. işlemci fanın kuvvetli olmadığı sürece hiç bir fan işlemciye etki yapmaz bizzat kendim test ederek denedim bunu onun yerine gidip fayans türünden taşlı bir düzenek yaptırsan emin ol 5 dereceye kadar ısı kaybı göreceksin ;)