Dizüstü Sistem Tavsiyesi

ersagun50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum. Çeşitli mühendislik programları ve oyunlar için üst seviye bir sistem istiyorum. Yurt dışından getirme imkanım var ve bütçemi 6000 TL civarına çıkarabileceğimi düşünüyorum. Herhangi bir marka takıntım da yok. Msi gs serisi gibi ince ve hafif tasarımları beğeniyorum ama öyle bir takındım da yok. Aşırı fiyat farkı koymadığı sürece ki tahminen koyar en son çıkan donanımları tercih ediyorum. ( GeForce GTX 980M-970M gibi ) Önerilerinizi bekliyorum.

Sen onu bunu bırak masaüstüne bak derseniz onuda düşünebilirim. Marka takıntım yok derken victor, monster gibi markalarda dahil arkadaşlar teşekkürler şimdiden

Beklememi düşünenlerınız var ise lutfen nedenını soyleyerek yazabılır mısınız?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba

GTX 980M 970M
ekran kartlı laptoplar bu ay içerisinde satışa sunuldu. Bu ekran kartına sahip laptoplar henüz ülkemize gelmedi. Yurtdışında da stoklarla sınırlı satılıyor. Yurtdışından getirme imkanınız varmış. Amazon'dan alabilirsiniz. Oyunda masaüstü bilgisayarın verdiği rahatlığı hiçbir şey vermiyor. O fiyata çok iyi bir toplama bilgisayar almak mümkün.

http://www.amazon.com/MSI-GT72-DOMI...47502&sr=8-3&keywords=GTX+980M#productDetails

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
alienware sistemlere bakabilirsiniz bütçeniz dahilinde olanlar var

ersagun50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi illa o ekran kartı olacak diye bir takıntım yok sadece ilerde ya keşke biraz daha para verseydim de en son çıkanı alsaydım demek istemiyorum.
Evet bütün makineler eskiyecek ama alıyorken piyasadaki en güncelini alma taraftarıyım tabi aşırı fiyat farkı olmayacaksa.
Şöyle bir fikrimde vardı ama ne kadar mantıklı bilemiyorum üst seviye bir masaüstü toplayıp ortalama bir dizüstü alıp dediğim bütçeyi aşmamak gibi. Çünkü bana göre dizüstünün amacı taşınabilir olması gibi geliyor aşırı ağır güçlü dizüstüler doğru gelmiyor açıkçası ama mecburiyet.
Alienware sistemlere üstün körü baktım ama çok üstüne düşmedim eğer önerebileceğiniz varsa söyleyebilir misiniz?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Alienware serisine buradan bakabilirsiniz. Resmi sitesinde GTX 980M 970M ekran kartlı laptopları yok gibi. GTX880M var o da bütçenizi baya aşıyor. 4000 TL ye günümüz oyunlarının hepsini ultra ayarlarda oynayacak bir masaüstü bilgisayar toplayıp kalan para ile de iyi bir laptop alabilirsiniz.

http://www.dell.com/us/p/alienware-18/pd.aspx

ersagun50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alienware ları pek beğenmedim açıkcası

peki 4000 TL civarı bir masaüstü sistem onerısınde bulunabılır mısınız?

ersagun50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim ama masaüstü almaktan vazgeçtim. Alienware 17 hakkında düşünceleriniz nedir?

Hamdi Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha bekleyin, 980M'li modeller kısa süre içinde gelecek. Bunlar arasında GT72'yi tavsiye ederim. Kasa tasarımı/kalitesi, ve soğutması yanında, Stellseries klavyesi harika.