STB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 740
Arkadaşlar merhaba max 4,5 bin tl ye pubg oynayabileceğim canlı derslere katılabileceğim bir bilgisayar lazım.
1080p en düşükte yada 720p düşükte oynatır ama sıcaklıktan düşük fps verir tek fan tek ısı borusu var 90 dereceyi görür 90 olmasa bile 80 üstü kesinHP 15-DW2009NT Intel Core i5 1035G1 8GB 512GB SSD MX330 Fiyatı biraz daha üstüne kayabilirseniz bu müthiş olur
zaten bu laptop pubg oynatamaz açar ancak low ayarlarda 720p de 30 20 35 gibi fpsler alır ama piyasadaki en güzellerinden bir tanesi ısı konusuna gelince işlemci ghz ını 2.4 ün altına çekersen ısınma olacağını zannetmiyorum hem bu fiyata oyun laptop u zor daha iyi oyun oynamak için 2. el modellerine ve güvenilir bir satıcıya bakması lazım ama sıfır isityorsa önerebilecek en iyi şeylerden bir tanesi1080p en düşükte yada 720p düşükte oynatır ama sıcaklıktan düşük fps verir tek fan tek ısı borusu var 90 dereceyi görür 90 olmasa bile 80 üstü kesin
fiyatı yüksek max 4.5kzaten bu laptop pubg oynatamaz açar ancak low ayarlarda 720p de 30 20 35 gibi fpsler alır ama piyasadaki en güzellerinden bir tanesi ısı konusuna gelince işlemci ghz ını 2.4 ün altına çekersen ısınma olacağını zannetmiyorum hem bu fiyata oyun laptop u zor daha iyi oyun oynamak için 2. el modellerine ve güvenilir bir satıcıya bakması lazım ama sıfır isityorsa önerebilecek en iyi şeylerden bir tanesi
Benim laptop ta 2 fan 2 ısı borusu var en son 74 dereceyi gördüm mx150 Allah bilir 80 bile olmuştur sonra bakmadım işlemci 80 üstü işlemci hızını ayarlayamıyorsun otomatik ayarlıyorzaten bu laptop pubg oynatamaz açar ancak low ayarlarda 720p de 30 20 35 gibi fpsler alır ama piyasadaki en güzellerinden bir tanesi ısı konusuna gelince işlemci ghz ını 2.4 ün altına çekersen ısınma olacağını zannetmiyorum hem bu fiyata oyun laptop u zor daha iyi oyun oynamak için 2. el modellerine ve güvenilir bir satıcıya bakması lazım ama sıfır isityorsa önerebilecek en iyi şeylerden bir tanesi
Pubg için çok daha üstüne çıkman lazımfiyatı yüksek max 4.5k
diz üstü şart ise laptop bir yerlere götürülecek ise SIFIR PİL-SIFIR SSD/İ7 HQ/12GB DDR4/4GB GTX 950M OYUN VE ÇİZİM - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 858366072 OYUN TASARIM ÇİZİM GRAFIK LAPTOPLARI UNIVERST ICIN MAGAZAMIZDA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 857964484 şunlara bir bak derim 2. linkteki adamın hem mağazası falan var sıfır da önerebilirim size ancak bu fiyata adam akıllı oyun oynamak için 2. el bakılabilir oyun tarafında pubg gibi büyük beklentiniz yoksa 0 önerebilirimfiyatı yüksek max 4.5k
çoğu oyunda mx330 un mx130 dan 10 fps 15fps arası fark varHp pavilion 14 öneririm bende hp pavilion 15 var bu benimkinin bi küçüğü ekran kartı olarak ta bir düşük modeli bang & olufsen play ses sistemi aleminyum kasa (klavye kısmı) 1.79 cm 2 kg den hafif HP Pavilion 14-CE3007NT Intel Core i5 1035G1 8GB 256GB SSD Fiyatı
Mx330 ile mx150-mx250 aynı o yüzden normal mx150-250 için hp pavilion 15e çıkması lazım oda şuan 6 bin den aşşa değilçoğu oyunda mx330 un mx130 dan 10 fps 15fps arası fark var
benim demeye çalıştım sizin attığınızla benim attığım arasında ortalama 12 fps fark var 400tl daha fazla verip 12 fps daha yüksek almak çok daha iyi bence ama arkadşaın ne tür oyunlar oynayacağını bende anlamadım valorant gibi oyunlarsa mx 130 alsın ama pubg gibi oyunlar varsa 2. ele yönelmesi lazımMx330 ile mx150-mx250 aynı o yüzden normal
Evet pubg için 2. El alması lazım senin attığın mx330 lu çok ısınır bu biraz daha az ısınıyor o yüzden yazdımbenim demeye çalıştım sizin attığınızla benim attığım arasında ortalama 12 fps fark var 400tl daha fazla verip 12 fps daha yüksek almak çok daha iyi bence ama arkadşaın ne tür oyunlar oynayacağını bende anlamadım valorant gibi oyunlarsa mx 130 alsın ama pubg gibi oyunlar varsa 2. ele yönelmesi lazım
Bende var hp pavilion 15 klavye kısmı aleminyum üst ve alt kapak plastikPavilion 15/14 plastik kasa olması gerek...
Yok hocam ya orasıda plastik olması gerek diye hatırlıyorum malzeme kalitesi envy serisi ile artıyordu sanki. Bi iyicene kontrol eder misiniz? Bi vurarak sesine vs bakabilir misiniz bazen plastik kasa bile çok kaliteli olabiliyor.Bende var hp pavilion 15 klavye kısmı aleminyum üst ve alt kapak plastik
Envy de her yer aleminyum bunda sadece klavye kısmı kullanmadığım için şuan biraz soğuk hatta eski modeller de her yeri plastiktiYok hocam ya orasıda plastik olması gerek diye hatırlıyorum malzeme kalitesi envy serisi ile artıyordu sanki. Bi iyicene kontrol eder misiniz?
Hocam sizce 15-DW2013NT dede klavye bölgesi metal midir?Envy de her yer aleminyum bunda sadece klavye kısmı kullanmadığım için şuan biraz soğuk hatta eski modeller de her yeri plastiktiEkli dosyayı görüntüle 115160
PlastikHocam sizce 15-DW2013NT dede klavye bölgesi metal midir?