Merhabalar herkese bilgisayarlardan hiç anlamayan birisiyim uzun zamandır bilgisayarımda yok sıfır dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Online eğitime geçince ödevler birikti onları yapmak için mecbur oldu ve almışken lol ve csgo oynayabileceğim bir bilgisayar olsun istiyorum. Lol için önerdiği özellikler bu
Ödevler için çok sürem yok biran önce almam lazım. Sorabileceğim kişilerde yok almak için burdan cevap bekliyor olucam
- 3 GHz çift çekirdekli işlemci
- 4 GB RAM
- 16 GB boş sabit disk alanı
- Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU)
- DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği
- En güncel Service Pack kurulu Windows 7, Windows 8.1 ya da Windows 10
Bu özelliklerden birşey anlayamıyorum bu özelliklerde yada biraz üstü dizüstü bilgisayar önerebilirmisiniz bütçem çok kısıtlı o yüzden genel oyun laptoplarına bakamıyorum bunları karşılayan bir laptop işimi görür diye düşünüyorum.- Acer aspire 3 amd ryzen 5 3500U notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer aspire 3 amd ryzen 5 uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'
- Bu bilgisayarı buldum bütçemi çok çok zorlayacak ama bu bilgisayar iyimidir bu özellikler karışlıyor mu yada daha uygun fiyatlı bilgisayar önerebilicek varsa sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ödevler için çok sürem yok biran önce almam lazım. Sorabileceğim kişilerde yok almak için burdan cevap bekliyor olucam