Dizüstü bilgisayar önerisi verebilir misiniz ?

Bu konuyu okuyanlar

TeknoBaris

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
2
Puanları
1
Yaş
28
Arkadaşlar merhaba. Kullandığım ihtiyar kurt laptop um öldü. Yeni bilgisayar alıcam işlerim olduğundan 1 hafta içinde almam lazım. 3500-4500 bandında olursa güzel olur. Ne için kullanicam. Office uygulamaları, mail, tarayicida gezinme, youtube, netflix gibi uygulamalarda. Oyun pek oynamam oynarsam bile 1 oyun indiririm o da pubg mobile lol gibi basit birşey olur. Pili önemli tasarımı önemli ekran önemli..4500 max verebileceğim üstüne çıkabilsem Acer swift 3 ü beğendim ama 5000 tl beni üzüyor. Huawei matebook D15 i de beğendim. ( anlamişsınizdir hafif ve ince cerceve önemli) Huaweinin web sitesinde çanta mause kablosuz haporlör hediyeleri ve indirimleriyle 4500 tl sınırımda kendine yer buldu ama teknik destek ile gorustugumde hafiza ve ram arttirilmiyor dediler. Hafiza 256GB ssd var ve 8gb ram var arttirmadan beni ne kadar götürür. D14 de 512gb ssd var ama hem 14 inç hem 5500 tl. İndirimle 5300tl olacak yine fazla. Zamanında monster abra a5 v13.4.5. Kullanmistim performansı çok guzeldi ama geniş çerçeveler agır pc. Düsük pil performansı yüksek fan sesi işlevsel olmaktan öteydi. Ben tabi oyun için almistim. Hevesim geçince sattim. Bana daha çok ofis tip bol pil güzel ekran lazım harici bir nvidia yada amd ekran karti olsa güzel olur da hepsi birarada böyle bilgisayar bu fiyat araliginda bulamadım. Ne dersiniz. Varmı acer swift 3 huawei matebook d15 tarzinda önerebileceğiniz.
 

TeknoBaris

Öğrenci
Katılım
2 Mart 2018
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
2
Puanları
1
Yaş
28
Bu ürünü öneririm:

Hocam cevabın için Teşekkür ediyorum diğer basliklari da inceledigimde bu önerini gormustum ve inceledim. Kullananlar aşırı ısınmasından şikayetçi aşırı ısınmaya bağlı şarjınında dayanmadigini söylüyorlar. Kağıt üzerinde özellikleri güzel ama yeni bir bilgisayar aldiğimda oyun oynamiyorken ısınması beni hayli üzer :(
 
Katılım
9 Ağustos 2017
Mesajlar
1,278
Reaksiyon puanı
390
Puanları
83
Yaş
28
Fiyatına göre oldukça performanslı. Ancak üründe TN panel kullanılmış. Eğer TN panel sizin için bir sorun olmazsa bu ürünü tavsiye ederim.
 

Son mesajlar

Üst