Bu nedenle kimsenin kaşılıksız davetiye yollayacağını sanmam. hatta şahsen ben karşılıklı bile yollamam- Bir arkadaşınızı davet ederek ona referans/kefil olduğunuzu unutmayın. Davet ettiğiniz kişilerden 2 tanesi kurallara aykırı davrandığında sizin de hesabınız kapatılır.
 Boşu boşuna hesabımı niye riske atayım tanımadığım biri için. Bu açıdan düşünün. Boşuna ücretsiz davetiye istemeyip de yorulmayın
 Boşu boşuna hesabımı niye riske atayım tanımadığım biri için. Bu açıdan düşünün. Boşuna ücretsiz davetiye istemeyip de yorulmayın yeni yere gider
 yeni yere gider 
 bknz suan ki duruma
 bknz suan ki duruma  50 kusur adet diziyi takip eden biri olarak diyorum en guzeli indir-izle-sil
 50 kusur adet diziyi takip eden biri olarak diyorum en guzeli indir-izle-sil 

kardeşim bende zamunda üyeliği var 2 tane istersen veririmiyi bir torrent davetiyesi karşılığında davetiye verebilirim.
Satılık 1 adet dizimag davetiye kodum var ilgilenen varsa özel mesaj atsın

Bu kodun satılığı mı olur? Bedava bir tane veriyorum. Tek şartım yeni üye olmaması. Yabancıya gitmesin
 PM attım
 PM attımonurm kim onu bilmiyorumarkadaşım onurM nickli kişiyle bağlantın olduğunu düşünüyorum o yüzden senden uzak durmakta fayda var