Vikings hariç hepsini izledim.Şimdi sana bi sıra yapıyorum sırayla izliyosun
Prison Break
Breaking Bad
Sherlock
Black Mirror
HIMYM
Vikings
Peaky Blinders
Ragnar'dan sonra ben bıraktım. İzlemeye değer.Vikings hariç hepsini izledim.
İzlemeye değer mi Vikings ?
sana bir şey diyim mi vikings beni etkileyen en iyi dizilerden yemin ederim aklıma geldikçe duygulanıyorum akıcı bir hikayesi var mükemmel bir en iyi dizi diyebilirim.Vikings hariç hepsini izledim.
ragnardan sonra müthiş şeyler oluyor izle sen mutlaka bak izle pişman olursunRagnar'dan sonra ben bıraktım. İzlemeye değer.
Vikings hariç hepsini izledim.
Behzat Ç'deki muhabbeti başka hiç bir yerde göremezsinizShameless
Better Call Saul
Behzat Ç
Rick and Morty
x files 11 sezon mu ben the walking izliyorum konusu en sevdiğim konu ona rağmen öfleye puflaya izliyorum 11 sezon biter mi beŞu iki diziyi izlemeyen, ben dizi izledim demesin:
1- X Files -> Bu diziyi izlemeden ölmeyin, yoksa vallahi mezarınızı kazarım.
2- Fringe
Sanırım ben ragnar rolünü fazla benimsedim. Ölmemesi lazımdı. O senariste burdan selam yolluyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
ragnardan sonra müthiş şeyler oluyor izle sen mutlaka bak izle pişman olursun
The 100Merhabalar.
Dizi önerilerinizi alabilirmiyim?
Ben how to sell drugs online ı bitirdim bugün ve herkese öneririm çok keyifli bir dizi.
Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum..
Şimdi sana bi sıra yapıyorum sırayla izliyosun
Prison Break
Breaking Bad
Sherlock
Black Mirror
HIMYM
Vikings
Peaky Blinders
Kanka dizi önerisi lazım film değil ve yeşil yolu izlemeyen yoktur diye düşünüyorum.Green Mile
Breaking Bad veya SherlockKanka dizi önerisi lazım film değil ve yeşil yolu izlemeyen yoktur diye düşünüyorum.
Kanka dizi önerisi lazım film değil ve yeşil yolu izlemeyen yoktur diye düşünüyorum.
Kanka dizi önerisi lazım film değil ve yeşil yolu izlemeyen yoktur diye düşünüyorum.
katiliyorumBlack Mirror
Şiddetle tavsiye ederim.