Dizi izleme sitesi açmak yardım

Efsanem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz araştırdım r10.net te 2009 da en çok tutulan dizi ve adult olduğunu söylüyorlar adult olmaz :mad: dizi izleme üzerine bir site açabilirmiyim acaba mesela ********* gibi bir site açmak istesem bu mümkünmü bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Başka bir mesajımdada belirtmiştim benim webde içim işletimsistemi modifiye ve katılımsız v.b işlerde ustayım ama dizi işide hoşuma gitti :)

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bir blog kurarak bu işi kolaylıkla halledebilirsin.
dizileri de her video sitesine atıyorlar zaten, araştırıp bulup sitene gömmen yeterli olur...

Blog için Wordpress öneririm...

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Uğraşıcaksan Adam Gibi Bi Site Kur Uğraştığına Değsin

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bedava-Sitem'den Bir blog kur en iyisi. Oraya koyarsın. Flash Intro filan çok basit.

Efsanem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ah bu işlerden biraz anlasaydım ben ücret karşılığı kurdurup yapmayı düşünüyordum blog işide biraz basit gibi geldi benim demek istediğim profesyonelce bir siteydi biraz araştırayım bakalım yardımlarınız için hepiniz sağolun

aleasty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dizi izleme sitesi kurmak için çeşitli scriptler var piyasada onları kullanabilirsin. Kimileri içeriklerini bile kendi çekiyor sen hiç uğraşmıyorsun.

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
dizileri kendin mi upload ediceksin ? yoksa sağdan soldan yüklenmiş dizileri mi ekleyeceksin siteye ?

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
bence gerek yok piyasada zaten dize izlenebilecek birsürü site var, al google sonuçları, para harcayacaksan ölü yatırım olur bence, kopyalamak yerine yeni bir fikir her zaman tercihimdir.

öyle bir site yapmak yerine exa radyo programı gibi tv izleme yada tv ve dizi izleme programı yapmak daha ilginç geldi bi anda bana çünkü piyasada adam akıllı tv izleyebileceğin kaliteli bir program yok yanınada dizi izleme seçeneği koyarsın isteyen istediği gibi takılır bunun için illa bi site kurmana gerek yok dizileri kaliteli bir kaç siteden çekersin olur biter böylece o site benim bu site senin diye dizi izlemek için gezmek istemeyen insanlar senin yaptığın programı tercih edebilirler. exa radyo başarılı bir program bence aynı kalitede tv programıda başarılı olur bence.