Dizel otomobil tavsiyesi

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese Merhaba;

Şu an Palio kullanıyorum.Bunu satıp aşağıdaki özelliklere sahip bir otomobil almak istiyorum.

- Hatchback ve 4 Kapılı olacak
- Binek oto olmalı ( 1.Köprüden geçebilmek için )
- Dizel
- Manuel vites.

Bana tavsiye edebileceğiniz çok ta pahalı olmayan bir otomobil varmı? Mümkün olduğunca az yakan, dış görünüş çok önemli değil ama genede şık bir araba olmasını tercih ederim.Aracı 0 almak istiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
megane 2 tavsiye ederim yakıtı çok ekonomik

DorukC

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uygun fiyat bakımından Hyundai Getz önerebilirim. Ekonomik bir motora sahip bunun yanında motor performansı tatmin edici.
Bunun dışında gene uygun fiyatlı Dacia Sandero alabilirsin, motoru ve yürüyen aksamı Renault ' a ait. Hyundai Getz ile fiyatı aynı civarda.
Fiyatı biraz daha arttırabilirim dersen Renault Clio öneririm ki hiç pişman olmazsın. Hepsini test etme ve kullanma şansım oldu. Gönlüm Clio'dan yana.

soner23

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hatchback ve 4 Kapılı vede yakıt denince aklıma gelen Ford Fiesta

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Uygun fiyat bakımından Hyundai Getz önerebilirim. Ekonomik bir motora sahip bunun yanında motor performansı tatmin edici.
Bunun dışında gene uygun fiyatlı Dacia Sandero alabilirsin, motoru ve yürüyen aksamı Renault ' a ait. Hyundai Getz ile fiyatı aynı civarda.
Fiyatı biraz daha arttırabilirim dersen Renault Clio öneririm ki hiç pişman olmazsın. Hepsini test etme ve kullanma şansım oldu. Gönlüm Clio'dan yana.
Ben de Clio öneririm hocam. Gerçi benim ilk arabam, belki karşılaştırma yapamadım başkalarıyla ama çok memnunum. :)

peksimet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opel Corsa 1.3 CDTI eğer start&stop özelliklisi alınırsa şehiriçi trafiğinde ortalama %10,%15 ekstra yakıt tasarrufu sağlar. tavsiye ederim.