Div mi tablo mu?

yucelsolak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
son zamanlarda forumlarda divin daha kullanışlı olduğu söylleniyor ama ben de div kullanmaya başladım. tablo daha rahattı sanki? acaba dikat etmem gereken noktalar mı var=?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Bende div e geçicem ama tablo gerçekten daha rahat geliyor :D Daha pratik daha doğrusu :)

Reaksiyon puanı
189
div'e bir alıştım tablonun bir daha yüzüne bakmam. css ile o kadar güzel şekle sokuluyor ki bu zamana kadar kullanmadığım için kendime lanet ettim resmen :) Hele bir de ben kendi CSS Frameworkümü yazdım :) istediğim her bir şeyi yapabiliyorum :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tablonun kullanması kolay :) Div ilk başta sorun çıkarabilir ama daha iyi.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bende geçen kullanım dedim bir scrollbar gibisinde bişey yapmaya çalıştım ama sayfanın ortasına alamadım bir türlü sol tarafta kaldı nittiysem alamadım ortaya bilmem neden , bir yerde yanlışlık yaptım ama.. :D

Reaksiyon puanı
189
Bende geçen kullanım dedim bir scrollbar gibisinde bişey yapmaya çalıştım ama sayfanın ortasına alamadım bir türlü sol tarafta kaldı nittiysem alamadım ortaya bilmem neden , bir yerde yanlışlık yaptım ama.. :D

div'e align propertysini ekleyip center değerini verseydin yeterdi :) HTML hiyerarşisi ile ilgili eksiklerin var sanırım :)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
css'e bağlıysa eğer bağlı olduğu yerdeki properylerden biri engelliyorsa sıkıntı çıkarabilir. kodlamayı çok dikkatli yapmak gerekir o yüzden...

valla bilmiyorum açıkçası css kodlamasını ben yapmadım ama css dosyasının içerisinde ne align ne de center ifadesi falan var ,bakabilirseniz o php dosyasını göndereyim diyecem ama istemezsin herhalde dimi hocam :)

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sadece div diye bişey yok divin içindede mutlaka tablo kullanıyorsun bazı yerleri divle yapamazsın sadece

Reaksiyon puanı
189
valla bilmiyorum açıkçası css kodlamasını ben yapmadım ama css dosyasının içerisinde ne align ne de center ifadesi falan var ,bakabilirseniz o php dosyasını göndereyim diyecem ama istemezsin herhalde dimi hocam :)

fark etmez dostum istersen bakabilirim :) ya da istersen ben sana örnek gönderebilirim :) nasıl istersen :)

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
CSS ile çok kaliteli tablolar oluşturabilirsin.

yucelsolak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilginiz için teşekkürler. sanırım div kullanmak daha doğru olacak