Dişlerim yüzünden özgüvenim mahvoldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Dişlerim yüzünden zihin sağlığımı kaybettim. Hayatımı mahveden ciddi şekilde çarpık, üstüste binmiş dişlerim var. Kendime güvenim yok ve insanlarla konuştuğumda bana bakışları yüzünden etkileşime girmekten nefret ediyorum. Şu hayatta istediğim tek şey iğrenç hissetmeden gülümseyip konuşabilmek.

Ailemle konuşmama rağmen hiçbir şey yapmadılar bu konuda. Zaten karşılayamıyorlar hiçbir şeyi. Sırf bu yüzden nefret etmeye başladım ailemden. Cebimden bu tür bir şey için ödemek için gereken param olsaydı, muhtemelen çocukken diş telleri alabilirdim ve bu problemi önlerdim.

Benim için ideal çözüm üst üste binen dişlerimin düzleştirilmesi. Diğer geri kalan alt dişlerim düzeltilmese de olur. Sadece gülümsemeyi umursuyorum. Dar çene yada vb. sorunları umrumda değil. Bunların hiçbiri benim için önemli değil, sadece dişlerimin düz olmasını istiyorum. Keşke sahte dişe sahip olsaydım da bunlar olmasaydı gerçek dişlerim o kadar iğrenç ki umursamıyorum bile, sadece konuşmak ve gülümsemek istiyorum. Her gün intihar düşünceleriyle uyanmaktan bıktım.

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,925
Devlet hastanesinde diş Doktorına gidip, diş teli taktıracaksın. Tedavisi bir kaç ay sürebilir. 182 den kimlik numarası ile randevu alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...