Diskpart açılmıyor

BebelakBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kolay Gelsin
Format atmayı bilmiyorum.bunun için YouTube dan bi adamin videolarini izleyerek yapmaya çalışıyordum . format atmak için usb belleğe İso dosyaları yükledim daha sonra cmd ile diskpart ı açıp usb belleğe komut yazmam gerektiğini söyledi .Sıkıntı şurada bende diskpart çalışmıyor .
Başka bilgisayardan diskpart ile yapmam gereken işi yapsam bu bilgisayarda etkili olurmu? Yada bunun alternatifi yokmu ?
Formatlayacağim bilgisayar internete bağlanmıyor . Eğer program önerirseniz bu programı başka bilgisayara yükleyerek işimi gorebilir miyim?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Elinde format iso dosyası var ise rufus uefi olarak usb yazdır sonra format atacağın bilgisayardan usb ile boot edebilirsin formatlama işlemine başlayabilirsin..

BebelakBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Elinde format iso dosyası var ise rufus uefi olarak usb yazdır sonra format atacağın bilgisayardan usb ile boot edebilirsin formatlama işlemine başlayabilirsin..
Peki hocam bi deneyeyim
Cevap içinde teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1567444022930-909408365.jpg
Peki burda tam olarak ne yapmam gerek
Videodaki adam daha farklı devam etmişti

Son düzenleme:

BebelakBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Hocam çok teşekkür ederim formatı yaptım fakat şimdi tekrar başka bi sıkıntım var
İnternete baglanmami sağlayan sürücü doğru çalışmıyor herkes driver i bul yükle diyordu .Fakat bu seferde sürücü zaten güncel deyip yuklemedi detayları başka bi konuya yazdım fakat isterseniz buraya da yazabilirim . Tekrardan teşekkür ederim