Diskdigger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krtl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sildigim fotoğrafları kurtarmak için playstore den diskdigger uygulamasını indirdim memnun kalmayıp geri sildim fakat sonra kullanıcı yorumlarını okuduğumda uygulamanın izinsiz bir şekilde fotoğrafları paylaştığını okudum
Bu konuda bilgisi olan var mı fotolarım calindimi ve başkalarının telefonunda gorulecekmi

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
Sildigim fotoğrafları kurtarmak için playstore den diskdigger uygulamasını indirdim memnun kalmayıp geri sildim fakat sonra kullanıcı yorumlarını okuduğumda uygulamanın izinsiz bir şekilde fotoğrafları paylaştığını okudum
Bu konuda bilgisi olan var mı fotolarım calindimi ve başkalarının telefonunda gorulecekmi
Bilemeyiz, sonuçta sen dosya erişim izni verdim. Ya çalınır ya çalınmaz.

Salih Yedidal

Asistan
Reaksiyon puanı
145
paylaşılanlar nerden ögrenmiş ki çalındığını

Krtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Diğer kullanıcılar yorumlarda başka insanların fotoğrafları ni da görmüşler kendi silinmiş resimlerini bulmak için tarama yaptıklarında oradan içime şüphe düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır
yaw yok yalan işte play store test ediyor onları