baki6969
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
UEFI olarak mı kuruyorsunuz?Windows 8.1 kuruyorum burda kaldım ne yapicam
Yok daha yapmadim simdi ben hepsini silicrm ve yeni diyip yeni disk olsuturcam ve ileri dicemTahminen yaptı ve burayı unutttu.
Zaten direk c diskine kurdum windows 10 sildi windows 8.1 yukluyorTahminen yaptı ve burayı unutttu.
Arkadslar burda kaldi ne yapcamDiskin tamamını sıfırlamak istiyor musun?
Yoksa sadece Windows'un yüklü olduğu kısmı biçimlendirip tekrar kurulum mu yapacaksın?
Beklemeye devam et.Yok daha yapmadim simdi ben hepsini silicrm ve yeni diyip yeni disk olsuturcam ve ileri dicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten direk c diskine kurdum windows 10 sildi windows 8.1 yukluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadslar burda kaldi ne yapcam
Bekledim ve oldu cok saolun ama bir sorum daha var benim laptop suan internete sadece kablo ile baglaniyor ben simdi driver booster indircem suruculeri guncellese internete baglanabilirmiyim ?Beklemeye devam et.
Evet fakat Driver booster tarzı programları kullanmanı önermiyorum.Bekledim ve oldu cok saolun ama bir sorum daha var benim laptop suan internete sadece kablo ile baglaniyor ben simdi driver booster indircem suruculeri guncellese internete baglanabilirmiyim ?
arkdaşl haklı. özellikle amd sistemli makinelerde çok büyük sorunlara neden oluyor. id yakın olduğu için-gpu ları farklı olsa da id leri değiştirmiyomanyak amd- yanlış driveri indiriyor db türü porogramlar. sonra debeleniyor insan. ha her zaman olmaz ama oldu mu çıldırırsınız. ayrıca yanlış olmasa da ek programları indirmiyor sonra kart sadece çalışıyor. ek özelliklerden yararlanamıyorsun.Evet fakat Driver booster tarzı programları kullanmanı önermiyorum.
Öncelikle Windows Update'i çalıştır. Gerekli driverlar o yükler.
Eksik kalanları manuel olarak yükle.