Disk kullanimi 100 de yuz

Kadir09

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Daha oncede konu acmistim premiereyle ilgili meğersem sebebi bu imiş
Arkadaşlar premiereye giriyorum 1-2 dakika sonra donuyor inanılmaz kasiyor pc ve disk kullanimi 100 de100 lere cikiyor bu yuzden mis ve google acarken pc aciliracilmazda yuzde yuz oluyor
Cozumune bakyim ouyor hicbiri
Ama sebebi wiindows 10 ssd ye uyumluymuş
Bende ssd alacagim windowsu ve premiere proyu atacagim ssd ye
Ayni zamanda hdd de kullanabilir miyim cunki ssd ye windows ve premiere atacagim hdd dede oyunlar depo vb. Sorunum duzelir mi
Ve after effects de falan neden olmuyodur sizce ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
SSD ve HDD ayrı kullanılabilir ben öyle yapıyorum. Sistemi SSD'ye kurunca programları illa oraya kurmak zorunda değilsin zaten sistem SSD'ye kurulduğu için HDD ferahlayacak ve %100 kullanıma asla ulaşmayacak. Yüksek kapasiteli SSD alırsan önemli programları buraya kurabilirsin tabi.

vhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hizmetlere girip Windows Search ve Windows Update ayarlarını el ile yapıp devre dışı bırakın, bi ihtimal çözülecektir.

Kadir09

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hizmetlere girip Windows Search ve Windows Update ayarlarını el ile yapıp devre dışı bırakın, bi ihtimal çözülecektir.
Evet dediginiz işlemleri yaltim ama ne fayda
Benim premiereyi kesinlikle kullanmam lazim fakat olmuyor bugun goturdum vatana garabtiye windowsu guncellediler duzelmedi
Fanlari temizlediler duzelmedi
Ve sadece premierede bu tamamen donma durumu oluyor disk kullanimi cogunlukla 10) de yuz oldugu icin islemlerde hep bir yavaslama var ama donma sadece en onemli program,premierede oluyor ssd alsam bu mevzu duzelir mi sizce ?