Disiplin

okalkan50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bak sen bide güçlü , kardeşim ozaman akıllanacaksın , madem gereksiz boş yapıyorum , sende adam olsaydın düzgün dursaydın , madem boş yapıyorum , ilk başta ozaman 'disiplin suçlarının nededini ' yazardın...
Zaten düzgün durdum ve sanki okulu yaktım hocayı dövdüm :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

O düzgün yazsaydı bende ona göre hareket ederdim. kimse burda bana nasıl davranmam gerektiğini öğretemez.
Size hakaret etmedim sizin bana ettiğiniz gibi efendice cevap verdim

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Zaten düzgün durdum ve sanki okulu yaktım hocayı dövdüm :(

Tamam kardeşim , bende ilkten cevabı yazdım müdürle konuş diye, tanıdıgım çok müdür vardır ve ne yönden ne yöne verdiği kararlarıda bilirim, senin gibi zamanında çok arkadaşım vardı. özür dile , yani hatalarından ders çıkar, kimse seni okuldan atamaz uzaklaştıramaz.

okalkan50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
O düzgün yazsaydı bende ona göre hareket ederdim. kimse burda bana nasıl davranmam gerektiğini öğretemez.
size bu terbiyeleri kim veriyor şaşıyorum doğrusu, yüzsüzce foruma konu açmak nedir yahu? sen hiç mi hata yapmıyorsun, bak bu kardeşimiz disiplin suçu işlemiş ki çok saçma suçlar, pişman olmuş bişeyler dank etmiş ki buraya bişey olur mu diye korkarak belki de konu açmış efendi insanlardan bilgili insanlardan yardım bekliyor.

sizin kafanız mı güzel de yorum yazıyosunuz anlamıyorum, görüş bildirecekseniz kibar olun. yarın biri sizi de aşağılar böyle gıkınız çıkamaz.

bir insan yaşattığını yaşamadan ölmez.
Çok teşşekür ederim

Sana görüşünü soran olmadı birisi sana düzgünce soru sormuş cevaplamayacaksan yazma. Ayrıca bana mesaj sayınızı yükseltmek için yazıyorsunuz demeden önce kendi son aktiviteler kısmınıza bakmanızı öneririm.
Sizede çok teşşekür ederim

Bana da yaşattılar zaten biliyorum... Bence benim ne yaşadığımı bilmeden konuşmakta saygısızlıktır. İki gün önce tamamen alakam olmayan bir konu yüzünden iki sözleşme imzaladım...
Sizede teşşekür ederim

Disiplin cezaları 12. Sınıfın sonunda öğretmenler kurulunda görüşülür. Çoğunluk, öğrenciyle ilgili cezaları kaldırılsın diye görüş bildirirse cezalar silinir.
<3

Tamam kardeşim , bende ilkten cevabı yazdım müdürle konuş diye, tanıdıgım çok müdür vardır ve ne yönden ne yöne verdiği kararlarıda bilirim, senin gibi zamanında çok arkadaşım vardı. özür dile , yani hatalarından ders çıkar, kimse seni okuldan atamaz uzaklaştıramaz.
Teşekkür ederim devamını okumadan cevap vermiştim ama bişi sölüyebilirmiyim önyargınız biraz fazla

Son düzenleme:

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106

Çok teşşekür ederim

Sizede çok teşşekür ederim

Sizede teşşekür ederim

<3

Teşekkür ederim devamını okumadan cevap vermiştim ama bişi sölüyebilirmiyim önyargınız biraz fazla
Eywallah kardeşim varsın fazla olsun demekki bizde böyle sınanıyoruz...

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Bende uzaklaştırma aldım arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar yüzünden 1 hafta uzaklaştırma almadıysan bir şey olmaz ama ondan sonrasI sakat 1-2 defa daha 1 hafta uzaklaştırma verip ondan sonra örgün eğitimin dışına çıkarabilirler.