Dişimi çektireceğim, korkuyorum!

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Doktoruma gittim ve tedavimi yaptırdım. Korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Boşuna tedirgin olmuşum. Doktorum gerçekten işini hakettiği gibi yaptı. En ufak bir acı hissi bile duymadım. Eli çok hafif ve işinde çok iyiydi. Bugün sadece kanal tedavisi uygulayıp dolgu yapıldı. Daha çekilmesi gereken dişimi çektirmedim ama dişimi en yakın zamanda çektireceğim. Nasılsa artık korkmuyorum :D
Ben buradan doktorum Ali Mutlu DEMİROĞLU' na ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ediyorum. Ellerine, emeğine sağlık. Allah her daim doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin. Aldıkları para gerçekten helal olsun.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ - Diş Hekimlerimiz ikinci resimdeki doktorum...

haticegny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 3 ay önce saat sabah 8 de ilk defa bi devlet hastanesinde diş tedavisi yapyırdım ve DOKTOR ALİ MUTLU DEMİROĞLU idi önce beni çok korkuttu ama o sempatik tavrı ve işindeki ustalığı tüm korkuyu yok etti
ya ben kendimi tutamicam zaten siteye üye olma amacımda buydu hem zaten beni burdanda duymaz ya ben o adama aşık oldum üstelik canımı yakarken ağzımın içinde nolcak:((

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Aman aman dişçi mişçi benden ırak olsunlar Allaha yakın olsunlar....

@haticegny Kardeşim yanlış yol izliyorsun sen buraya yazacağına adamın muayenehanesine git diş kontrolü falan filan diye o şekilde olur ancak... İnternet oratamından sesini duyurmak yanlış bi strateji...

haticegny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nayır nasla yapamam böle bişeyi ama 3 ayda çok ya unutamadıma göre yapmak zorunda kalabilirim

---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

o ne ya üyecik yazıyo bende hiç bu kadar küçümsenmemiştim

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben olsam giderim saçma sapan sorular sorarım...

Mesela takma dişler geceleri neden su bardağına bırakılır gibi???...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gecen hafta cektırdım ama resmen hıkaye oldu.
Ben sanıyorum kı dısıme bakınca ılac verecek 15 gun sonra gel dıyecek rahatım. Zira onceden boyle yapardım 15 yıllık curugum var agzımDA :d

Doktor yat hemen çekecez dedı ben dumur. Arkasından kalp damar vs kronik hastalıgın varmı dıye sordu bende gayrı ıhtıyarı kalp tansıyon ciğer hepsi var dedım :D:D eşim hemşire ve doktor 2 dk ex oldular gulmekten :)

Ama sonu hiç acımıyor korkmayın...!

haticegny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 yıl çürükle nası yaşadın ya ama diş cidden korkunç bi olay
way ali mutlu yaa 2009 yılından kalan konuya sebep bile oldun neyse fazla adını vermeyim duyar ayıp felan olur.
@murat denicem olmassada denedim dicem kendime:))

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
15 yıl çürükle nası yaşadın ya ama diş cidden korkunç bi olay
way ali mutlu yaa 2009 yılından kalan konuya sebep bile oldun neyse fazla adını vermeyim duyar ayıp felan olur.
@murat denicem olmassada denedim dicem kendime:))

Güzel kardeşim git çektir inan kendinden utanacaksın çektirdikten sonra bundanmı korkmuşum diye, yeni ilaçlar öyle bir uyuşturuyorlarki çekiçle vursalar birşey hissetmezsin, işin hiç korkunç bir tarafı yok eğer ağrıyorsa ve korkudan çektirmiyorsan inan ki aptallık ediyorsun :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Güzel kardeşim git çektir inan kendinden utanacaksın çektirdikten sonra bundanmı korkmuşum diye, yeni ilaçlar öyle bir uyuşturuyorlarki çekiçle vursalar birşey hissetmezsin, işin hiç korkunç bir tarafı yok eğer ağrıyorsa ve korkudan çektirmiyorsan inan ki aptallık ediyorsun :)

Öyle deme yaaa... Benim en son gideceğim yerlerden biriside dişçi... Ben hiç gitmedim ama kardeşim gitti diyorkiii...

Aman sakın abiii sanki ağzımda belediye kazı çalışması yapıyor gibiydi diyıor... Allaha şükür dişlerimden yana bi sıkıntım yok...

Bende korkarım dişçiden...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Bence çok aksiyonlu dişciye gitmek : ) o kadar diş çektirdim kanal tedavisi oldum ve alt ve üst dişlerimi kesip incelttiler bu baya kötüydü ama korkmadım hiç.

Elbet birgün o gün gelir korkmayın :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yok ben dişlerimeiyi bakıyorum onlarda beni yarıyolda bırakmayacaklarına söz verdiler...:laugh:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Hmmm dikkatli bak değeri paha biçilemez : ) ben de çocukluğumdan beridir çürük vardı.yaş ilerleyince ağrılar çürükler fazlalıştı...mecburen yaptırdık...porselen takılıyorum :D memnunum bir sorun yok.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
diş çektirmek
Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın
-"Ah doktorcuğum, bu dişi çektirmektense çocuk doğurmayı tercih ederim." demiş. Doktor
-Öyleyse koltuğun ayarını yapmadan önce karar verin.

haticegny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş anladım kadarıyla yanlış anladın ben diş tenn kurtuldumda dişimi tedavi ederken kalbimde bi hasar bıraktı:tt1:
ona çözüm ariyoz:) ama çok güldüm ya:4:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
Doktora mı love oldunuz :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Dişçide romantizm...:D:D

Doktor bey inanırmısınız kalbimde bi sancı ay pardon dişimde...:laugh:

[video=youtube;5A1KZKksGKE]http://www.youtube.com/watch?v=5A1KZKksGKE[/video]

Mexy_1864

Öğrenci
Reaksiyon puanı
70
Beyler, Erciyes Üniversitesi Diş Fakültesi'ne gittim, uyuşturucu sprey biraz olsun hissettirdi fakat korkup ani hareket yapınca adam dişimi kırarak çıkarttı. XD
Allah'tan tamamen çekildi ve başarılı oldu operasyon.