Discovery, S4, LG G2?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Başlığa bakarak, bu telefonlar farklı klasmanda diyebilirsiniz.
Telefondan çok beklentim yok aslında. Normal telefon özellikleri yanı sıra, internet, e-posta, facebook, twitter, vb. uygulamaları, ortalama oyunları çalıştırabilecek bir model arıyorum.

Bu fikirle bakınca GM Discovery çok mantıklı. Özellikle de fiyatına bakarak. Ama Discovery için, acaba beni çok götürmez mi diye korkuyorum. Yani en az 1.5-2 sene kullanmam lazım.
Ayrıca, batarya ve şarj problemleri de konuşuluyor Discovery hakkında. Yani, sorunsuz olarak kullanabileceğime emin olsam hemen alırım.

Bunları düşününce Samsung S4 ve LG G2 opsiyonları çıkıyor önüme. Fiyatları yüksek, ama beni uzun süre götürürlerse tercih edebilirim.
Telefondan çok şey beklemediğim için bu telefonlara para vermek de israf gibi aslında.

Yorumlarınız nedir? GM Discovery alayım mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S4 mini de var tabi bu özelliklerde.

Ayrıca, bunların hangisi işletim sistemi güncellemesine izin veriyor biliyor musunuz?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Çok ortada bir soru bu. Paran var ise Discovery düşünme G2 güzel tercihtir. Tabi Samsung'ta fazlası ile işini görür. Ama para harcayamam diyorsan Discovery al bozulunca bir tane daha alırsın 2 discovery parası bir Lg g2 parasına denk geliyor.

Mini modellerinden hiç birini alma vasat. G2 ye kitkat gelecek s4'e de gelir discovery hakkında bilgim yok.

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cevaba teşekkürler. Başka yorum yok mu?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konuya yapılacak bir yorum yokki hocam. Arkadaşın dediği gibi mini lere hiç bulaşma. Paran varsa g2 yoksa discovery al. G2 ile ilgili ayrıca sorun olursa sorabilirsin.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen general mobile discovery elite baktın mı kardeş telefonu biraz araştır eminim ki sevecesin. tek sorun telefonun büyüklüğü onuda dert edeceğini sanmam. heralde note 3 ile aynı boyuttaydı. bende elite alıcağım fakat parayı bitürlü hazırlayamadıjm :DD

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
1.5-2 sene kullanmak istiyorsanız LG G2 tercih edin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bir Discovery kullanıcısı olarak hayalimdeki cihaz G2 gerisini var sen düşün :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Elite mantikli bi secim, ama ben markaya bakarim, depolama alani bnim icin sorun degil dersen de 16GB G2 seni 3-4 sene rahatlikla goturur.

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorumlara teşekkürler. GM Elite piyasaya çıktı mı? Vatan'da sordum, 5 tane geldi ve tükendi dediler. Nereden alabileceğim/bakabileceğim konusunda fikri olan var mı?Bir de teknik servis olayı var. General Mobile veya LG servisleri hakkında bilgisi olan var mı?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bilmiyorum ama beklesende olur sonuçta 1-2 haftaya heryere gelir

By Fixed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum eğer 16gb bana yeterli dersen LG G2 alabilirsin. GM Elite'ın fiyatına yakın diye 16gb alabilirsin dedim ama 32gb daha iyidir para sıkıntın yoksa. Kaç sene şimdiki performansıyla kullanırsın onu bilemiyorum ama şuan gerçekten çok iyi bir telefon.
S4 almanı pek önermiyorum ne kadar donanım olarak iyi olsa da akıcılık Samsung telefonlarda yok.
GM Elite ise donanım olarak çok iyi ama bir kullanmak lazım o yüzden GM Elite hakkında bir şey söyleyemiyorum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba,

Başlığa bakarak, bu telefonlar farklı klasmanda diyebilirsiniz.
Telefondan çok beklentim yok aslında. Normal telefon özellikleri yanı sıra, internet, e-posta, facebook, twitter, vb. uygulamaları, ortalama oyunları çalıştırabilecek bir model arıyorum.

Bu fikirle bakınca GM Discovery çok mantıklı. Özellikle de fiyatına bakarak. Ama Discovery için, acaba beni çok götürmez mi diye korkuyorum. Yani en az 1.5-2 sene kullanmam lazım.
Ayrıca, batarya ve şarj problemleri de konuşuluyor Discovery hakkında. Yani, sorunsuz olarak kullanabileceğime emin olsam hemen alırım.

Bunları düşününce Samsung S4 ve LG G2 opsiyonları çıkıyor önüme. Fiyatları yüksek, ama beni uzun süre götürürlerse tercih edebilirim.
Telefondan çok şey beklemediğim için bu telefonlara para vermek de israf gibi aslında.

Yorumlarınız nedir? GM Discovery alayım mı?

S4 mini de var tabi bu özelliklerde.

Ayrıca, bunların hangisi işletim sistemi güncellemesine izin veriyor biliyor musunuz?
Sana discovery fazlasiyla yeter ama sıkıntısından dolayı almassan s4 yada lg g2 seni sikintisiz götürür lg g2 yi öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bizim KuZenle Aynı gün aldık telefonları onun discovery benm G2...Aradan 1 buçuk ay geçti discovery'nin Şarj dolum yeri arıza werdi...Benim Telefon halen ayakta ve müthiş...Öneri Alırsan AmiRaLin Gemisi En iyisi...

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 tercih et gerisi yaramaz g2 ye göre.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
gm elite aslında iyi bi seçenek aslında bakarsak herkes günün sonunda aynı şeyleri yapıyo facebook twitter instagram birazcıkta oyun oynuyo bunları gmd de yaparsın ama uzun süreli sorun istemiyorum dediğin için elite olabilir lg ye güncelleme yüzünden güvenemiyorum s4de olabilir ama arayüzü sorun

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınıza teşekkürler. Öğrendiğime göre, bahsedilen şarj ve şarj soketi problemleri General Mobile Discovery 8 GB modelinde oluyormuş. 16 GB modelinde bu sorunları gidermişler.Şu anda General Mobile Elite çıkmasını bekliyorum. Birkaç mağazada sordum, ama kimsede kalmamış. Piyasaya çıkmasını bekleyeceğim. Sonra karar vereceğim.

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
GM Elite hala internet dışında hiçbir yerde yok.

Dün LG Nexus 5 mi alsam acaba dedim. Fiyatı da uygun (1190 TL), özellikleri de iyi görünüyor. Fikri olan var mı?

Bir sorum olacak, Nexus model adı altında farklı markalarda çıkıyor sanırım. Bunun sebebini bilen var mı?

Telefon alcam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bi e htc one a bak derim ama htc tercih etmiyosan bence s4 al discovery den hem özellik bakımından ii hem de uzun süre kullanırsın

tsche

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G2 1500 TL civarı,
HTC ONE de 1800 TL civarı.

Bu paraları verebilirim aslında, ama gerek var mı diye düşününce 1200 TL üst limit koydum kendime.

LG Nexus 5 kullanıcısı varsa yorum yapabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
16 GB General Mobile Discovery Elite 999 TL'den satılıyor. Kadıköy'de Serasker Caddesinde bulabilirsin. Al ve keyfine bak. Paranda cebinde kalsın. - Derim.