Discovery Elite dokunmatik Tuşlar Yatay Çalışmıyor

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar 2 hafta önce discovery elite aldım telefondan çok memnunum ama şöyle bir durum var telefon masa gibi düz bir yerde dururken dokunmatik tuşlar çalışmıyor ama elime aldığımda hiç bir sorun yok, acaba telefonda bununla ilgili bir ayar mı var yoksa tuşlarda bir sorun mu var ben çözemedim kullanan arkadaşlardan böyle bir durumla karşılaşan var mı?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kimsede böyle bir sorun yok demek ki bir bana denk gelmiş

onurer453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende çalışıyor dostum dediğin doğru olabilir bende bi bakayım ayarlarına yazılımsal bi problemde olabilir.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Eyvallah. Yeni bir şey keşfettim çalışmadığın parmağını ahizenin yanina koyuyorum yine sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesım telefonun tusları tamamen bozulcak bılgın olsun aynısını yasadım su an tuslarım hıc bır sekılde basmıor

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
kardesım telefonun tusları tamamen bozulcak bılgın olsun aynısını yasadım su an tuslarım hıc bır sekılde basmıor
Ben bu sorunu cözdüm servise bile gönderdim cözülmedi ama ekrana kaplattığım kırılmaz koruyucuyu sökünce sorun cözüldü...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tahminen yazılımsal bi sorun bende de var aynısı biri discovery ye soylesede yapsak yanlız bende de kırılmaz var aynısından muhtemelen o yüzden olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende bir ay once aldım memnunum ama bendede tl yatay durumda olduğunda tuş takımda sıkıntı oluyor ama kırılmaz ekran taktırmamdan dolayı olabilir. arkadaşlar bazen tl kendı kendıne kapanıyo sıkıntısını bılen var mı arkadaşlar .aldığım yerden sordum dedı bataryası sıfır olduğu için zamanla açılır kendıne gelecek pek bana ınandırıcı gelmedı sizce arkadaşlar ????:wink::wink::wink: