Discovery Ekran Birden Gitti

trzproffical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda root var. Rootla birlikte xPosed Installer, Gravity Box, Tinted Status Bar, Screen Off Animation var.
Dün telefon kasmaya başladı uygulamalar menüsünde takılmalar başladı. Sonra düzeldi 2-3 kere yeniden başlattım. Şarjım %14 oldu şarja taktım şarj almamaya başladı ama şarjı görüyor.Sonra Game Keyboard ile GTA VC'de hile yazacaktım oyuna girdiğimde klavye ekranı kaplıyor tuşlar görünmüyor sadece klavye paneli görünüyordu. Sonra çıktım biraz vine izledim. 1-2 görüşme yaptım. Daha sonra sıkıldım GTA Vice City'ye girdim. 3 dakika oynadım karakolun ordaki rampadan atlıyordum tam yarıya geldim telefon gitti. Ekran karardı arka kapağı açtım. Sim kart takılan yerin siyah plastiği bulanık görünüyordu sanki buhar vardı. Ayrıca bu sürede hiç şarjım artmadı. Bataryayı çıkarıp taktım bişeyler yaptım ses yok telefondan. Sizce ne oldu anakarta bir şey mi oldu ? Evin içi soğuktu GTA ya girince normalde telefon ısınmaya başlardı soğuktan birden sıcağa geçince mi oldu acaba ? Garantiye yolladım para falan isterler mi ?

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cihazı rootlu halde gönderdiyseniz büyük ihtimalle para isterler. Garanti dışı kalır cihaz rootlandığında çünkü.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Anakart hasar görmüş. Pahalıya patlar.

runawaytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok şişirilmiş bir telefon olduğunu düşünüyorum.

trzproffical

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon 29 Eylül tarihinde geldi anakartı ücretsiz değiştirip yolladılar :)