Discovery 2 Alınır mı?

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın telefon almayı düşünüyorum ve kafamda general mobile discovery 2 var özellikleri iyi gibi sizce alınır mı bu telefon bütçe 850 lira

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
discovery alınmaz servisi o kadar berbat ki anlatamam.
t50 veya zenfone 5 veya zenfone 6 ya bak derim ben zenfone kullanıyorum alalı 1 hafta oldu bataryası çabuk bitiyor bir günü zor çıkarıyorum yoğun kullanımda ama güncellemelerle ve ilerleyen zamanlarda yerine oturacağına inanıyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
Neden öyle bir cevap verdinki kardeşim bi deneyimin filanmi oldu aydinlatirmisin beni saol şimdiden

servisi kanser eder sonra kasa kalitesi çok kötü 7 yaşında siemens cx75 bile daha sağlam kalıyor yanda bunu bil birde cep sobası sanıyor kendini ...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Düz Diskavri`den oldukça memnunum. Bence git al.(Seviyorsan git konuş gibi oldu. :D) İkiside iyidir al yanii. Ben o fiyata Zenfone 6 alırdım. Yinede senin kafanı karıştırmayım. Gönlün ne istiyorsa onu al. :)

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah sabır versin genede almak istiyorsan...

Yok kardeşim daha almadım çok mu kötü harbiden bu gmd 2

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Düz Diskavri`den oldukça memnunum. Bence git al.(Seviyorsan git konuş gibi oldu. :D) İkiside iyidir al yanii. Ben o fiyata Zenfone 6 alırdım. Yinede senin kafanı karıştırmayım. Gönlün ne istiyorsa onu al. :)

Kardeşim zenfone 6 özellikleri iyimi yani oyun performansı ve batarya performansı nasıl

Yarın alacağım demişsin ama bu telefonun satışına daha başlanmadı.

telpa bayilerinde satışa sunuldu 888 tl

servisi kanser eder sonra kasa kalitesi çok kötü 7 yaşında siemens cx75 bile daha sağlam kalıyor yanda bunu bil birde cep sobası sanıyor kendini ...

Telpa cokmu kötü bir servis harbiden

55 derece oluyor oyunda telefon soyleyeyim

Isınma her telefon sorunu oldu artık yapcak bişey yok

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
yok disqawri öyle böyle ısınmıyor
soğuk kış gecelerinde oyun açıp yatağa koy elektrikli battaniye mübarek
benim bilgisayarın işlemcisi daha düşük derecede çalışıyor
59 derece gören diskawri gördüm :D

Reaksiyon puanı
16,128
alma o gazuleti asus zenfone5,moto g,t50 al daha iyi t50 alırsan artan parayla aylarca 1gb turbo internet alırsın.

Reaksiyon puanı
2
T50 de duyduğum kadarıyla yüksek radyasyon yayıyormuş. Ama yinede discovery 2 t50 den daha güzel ama bence zengone 6 ya da bakmalısın.

Zenfone 6

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bence bilindik markalardan al T50 filan boşver bence Turkcell'in ne teknolojik aleti var ki telefonu iyi olsun Zenfone'da daha önce hiç duymamıştım.1000 TL'ye daha iyi telefonlar alınabilir bence ama iyice bir araştır derim sonuçta o kadar para vericeksin.

Reaksiyon puanı
16,128
Bence bilindik markalardan al T50 filan boşver bence Turkcell'in ne teknolojik aleti var ki telefonu iyi olsun Zenfone'da daha önce hiç duymamıştım.1000 TL'ye daha iyi telefonlar alınabilir bence ama iyice bir araştır derim sonuçta o kadar para vericeksin.

t50 diğer tellerine göre daha iyi olmuş 4g lte var radyasyon olayı masal redyasyon sadece radyoaktif elementlerden çıkar o tehlikeli.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
t50 diğer tellerine göre daha iyi olmuş 4g lte var radyasyon olayı masal redyasyon sadece radyoaktif elementlerden çıkar o tehlikeli.

Bilmiyorum ben telefon almıyacağım için hiç araştırmadım ama ben olsam almazdım sadece fikrimi söyledim gerisi beni ilgilendirmiyo sonuçta arkadaş alcakmış ama iyi bir araştırma gerekiyor

ahmetozulku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben almam...
arkadaşlarında önerdiği gibi T50 falan daha mantıklı gibi duruyor.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
55 derece az mı kardeşim diğerleri 45 felan oluyor telefon soguması için kendini kapatıyor ekran fhd mali 450 altından kalkamaz zenfone 5 al daha iyi bu telefon

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bnce 1000 tl ye sony xperia m2 bi bak bnce sağlm tel arkasnda sony var ne yapcn gm turkcel filan :)

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Discovery 2 alınabilecek hiçbir özelliği yok bence Moto G, T50, Zenfinlardan birini almak daha mantıklı ya da biraz daha ekleyip daha iyilerini alabilirsin.

slawes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 960"]
[TR]
[TD="class: vsHeaderLeft itemBlue, align: right"]DISCOVERY II[/TD]
[TD="align: center"]vs[/TD]
[TD="class: vsHeaderRight itemGreen"]TURKCELLT50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]General Mobile Discovery II seçmek için haklı nedenlerinizYUKARI.:.[/h][TABLE="width: 960"]
[TR]
[TD="class: vsHeaderLeft itemBlue, align: right"]GENERAL MOBILEDISCOVERY II[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• GORILLA_GLASS.png
    Çizilmeye dayanıklı ekran
    Corning Gorilla Glass 3
    vs​
    YokBu cihazda daha güçlü, çizilmeye dayanıklı ve ince (bu tür telefonlarda genellikle Gorilla Glass marka) ekran camı kullanılıyor.
  • MEMORY.png
    Çok daha fazla bellek (RAM)
    2 GB
    vs​
    1 GB2 kat daha fazla bellek ile daha hızlı, akıcı, kesintisiz kullanıcı deneyimi
  • PROCESSOR.png
    Çok daha güçlü işlemci
    2000 MHz
    vs​
    Qualcomm MSM8926 Snapdragon 400 Quad-core 1200MHzUygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. İşlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.
  • PROCESSOR_CORE_COUNT.png
    Daha çok işlemci çekirdeği
    Sekiz Çekirdekli
    vs​
    Dört ÇekirdekliÇoklu çekirdek gücünü kullanan uygulamalar ile bu modelde daha fazla işlem gücüne sahipsiniz.
  • SCREEN_RESOLUTION.png
    Daha yüksek çözünürlüklü ekran
    1080 x 1920
    vs​
    720 x 12802,25 kat daha yüksek çözünürlük
  • PIXEL_PER_INCH.png
    Çok daha yüksek pixel yoğunluğu
    441 PPI
    vs​
    294 PPI%50 daha keskin yazı, resim ve video

[TABLE="width: 960"]
[TR]
[TD="class: vsHeaderLeft itemBlue, align: right"]DISCOVERY II[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]General Mobile Discovery II seçmek için haklı nedenlerinizYUKARI.:.[/h][TABLE="width: 960"]
[TR]
[TD="class: vsHeaderLeft itemBlue, align: right"]GENERAL MOBILEDISCOVERY II[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• GORILLA_GLASS.png
    Çizilmeye dayanıklı ekran
    Corning Gorilla Glass 3
    vs​
    YokBu cihazda daha güçlü, çizilmeye dayanıklı ve ince (bu tür telefonlarda genellikle Gorilla Glass marka) ekran camı kullanılıyor.
  • MEMORY.png
    Çok daha fazla bellek (RAM)
    2 GB
    vs​
    1 GB2 kat daha fazla bellek ile daha hızlı, akıcı, kesintisiz kullanıcı deneyimi
  • PROCESSOR.png
    Çok daha güçlü işlemci
    2000 MHz
    vs​
    Qualcomm MSM8926 Snapdragon 400 Quad-core 1200MHzUygulamalarınız ve oyunlarınız için daha güçlü ve hızlı bir işlemci. Bu modelde hem işlemci çekirdeği daha hızlı hem de çekirdek sayısı daha fazla. İşlem gücü açısından tartışmasız çok daha güçlü bir cihaz.
  • PROCESSOR_CORE_COUNT.png
    Daha çok işlemci çekirdeği
    Sekiz Çekirdekli
    vs​
    Dört ÇekirdekliÇoklu çekirdek gücünü kullanan uygulamalar ile bu modelde daha fazla işlem gücüne sahipsiniz.
  • SCREEN_RESOLUTION.png
    Daha yüksek çözünürlüklü ekran
    1080 x 1920
    vs​
    720 x 12802,25 kat daha yüksek çözünürlük
  • PIXEL_PER_INCH.png
    Çok daha yüksek pixel yoğunluğu
    441 PPI
    vs​
    294 PPI%50 daha keskin yazı, resim ve video

S

SDN Okuru

SDN Okuru
zenfone demişsiniz o telefonun bataryası değişmiyoonuda yazın discovery 2 on numara telefone gözü kapalı alın arıza felanda çıkarmazzaten

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
almayın telefon 50 55derece oluyor tasarım desen s5 çakması işlemci desen 5 para etmez zenfone 5 yada t50 alın

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
discovery 2 bildiğin çöp. 8 çekirdek filan aldanmayın, zenfon 5 yada, moto g yada t50 tavsiyemdir. yada 1000tl civarına lg g2 bulabilirsiniz.