Bİ Ark ın [ark dedime bakmayın] 4k Lık Mı Ne Discord Serveri Var Ve Sunucusunda Benim Gurubumumun Reklamını Yapsa Çok Kişi Gelir [Baya Çok Aktif Var] Ama Reklam Yapmam İçin 2m Owo Parası İstiyoreee. Yane OwO Parası Olan
?

O nedir?Owo chate owos all veya owo cf spamla. Öyle öyle 1m yapmıştım ben. Ama sonra şansım gidince 0'a düşürdüm.
0 lira olunca kasamıyom knk .dOwo chate owos all veya owo cf spamla. Öyle öyle 1m yapmıştım ben. Ama sonra şansım gidince 0'a düşürdüm.
Bir discord botu owo. Özelliği ise oyun oynanması. Başlangıçta bir miktar para veriliyor. Onunla kumar benzeri bir şey oynayarak para kasıyorsunuz.Neyce konuştuğunuzu bilsem yardım etmeye çalışacağım.
discord da owo diye bi bot var ve şans oyunu gibi oynuyon bu bot bağımlılık yapıyo bu botu u kullanan kişiler çok var yane owo parası dicord un parası gibi .dO nedir?
öyle anlatınca sanki hiç bi işe yaramıyo .d bi ark discord nitro aldı owo parasıyla .dBir discord botu owo. Özelliği ise oyun oynanması. Başlangıçta bir miktar para veriliyor. Onunla kumar benzeri bir şey oynayarak para kasıyorsunuz.
Sunucudaki fazla owo coini olanlardan isterseniz 1k coin falan verirler. Ben benden isteyenlere 10-20k atıyordum. Ama onlar bana atmadı hiç ; ). Neyse kısaca 1k isteyin sonra ufak ufak 200 owo coinle oynayarak kazanırsınız.0 lira olunca kasamıyom knk .d
Onunla discord nitro mu alınıyormuş?öyle anlatınca sanki hiç bi işe yaramıyo .d bi ark discord nitro aldı owo parasıyla .d
sen atcanmı 10 20 k .dSunucudaki fazla owo coini olanlardan isterseniz 1k coin falan verirler. Ben benden isteyenlere 10-20k atıyordum. Ama onlar bana atmadı hiç ; ). Neyse kısaca 1k isteyin sonra ufak ufak 200 owo coinle oynayarak kazanırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onunla discord nitro mu alınıyormuş?
Olsa atardım yok ki 0 tane var şu ansen atcanmı 10 20 k .d