- Reaksiyon puanı
- 2,553
Ritim Bot Nedir?
Ritim Bot, iki Türk geliştirici tarafından yazılmış ücretsiz, kullanıcı dostu ve kalitesini günden güne yükselten bir Discord müzik botudur. Benim çevirmenliğini ve bazı diğer işlerini üstlendiğim bu bot 09.08.2020 tarihinden itibaren hizmet vermektedir. Botumuza daha yeni olmasına rağmen reklamını yapabilecek kadar güveniyoruz.
Ritim Bot'un Artıları Nelerdir?
Ritim Bot tamamen ücretsizdir,
Ritim Bot limitlemeler uygulamaz,
Ritim Bot yerli bir projedir,
Ritim Bot günden güne geliştirilir,
Ritim Bot'un kullanımı kolaydır ve nicesi.
Ritim Bot'un Eksileri Nelerdir?
Ritim Bot bazı durumlarda geçici olarak geliştiricilerimiz tarafından deaktif edilebilmektedir. Bunun sebebi ise YouTube'un yeni geliştiriciler için koyduğu limittir (müziklerin oynatılamamasına sebep olur) ancak geliştirici ekibimiz en kısa sürede bu sorunu çözüp tekrar hizmete sunmaktadır. Yakın zamanda bu limit tamamen kalkacaktır,
Ritim Bot şu anlık sadece YouTube üzerinden hizmet vermektedir.
Ritim Bot'a Neler Eklenecek?
Spotify Desteği = Ritim Bot yakında Spotify'ın müzik arşivini de kullanacak.
----
Soundboard = Ritim Bot kullanıcılarının da ekleme yapabileceği bir ses efekt sistemi.
(Ör: "Kullanıcı: --bruh *Ritim Bot "bruh" sesini oynatır*")
----
Dil Desteği = Ritim Bot için en az 4 dil eklemek istiyoruz. Bunları da sizin destekleriniz ile yapacağız. Bildiğiniz diller için çeviri yapmak isterseniz Discord grubumuzdan geliştirici ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. *Ayrıca bu amacımız için botumuzun düzgün bir Türkçe ile donatılmış olması gerekmekte o yüzden birkaç gün sonra bu hedefimizi gerçekleştirmeye başlayacağız.
----
Sizlerin İstekleri = Kaliteli bir botun içinde hangi özelliklerin olmasını istediğinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. En altta Discord adresimiz bulunuyor.
Ritim Bot Kullanımı ve İnternet Sitesi
Ritim Bot'un kullanımı ile ilgili en basit bilgilere Ritim'in internet sitesinden ulaşabilirsiniz.
İlgili Linkler; (Sitemiz SSL sertifikası içermektedir, rahatlıkla girebilirsiniz.)
Ritim | Anasayfa
Ritim | Sunucuna Ekle
Ritim | Discord Sunucusu
Ritim | Bot'un Ünlenmesi İçin Oy Kullan
Bazı Teknik Bilgiler
Sunucu Lokasyonu: US-Central
İşlemci: İki Çekirdekli
RAM: 8 Gigabyte
Ortalama Ping: 50
Son düzenleme: