- Reaksiyon puanı
- 2,044
Adı ne ben göremedim
Saniye de 100 mb ram de n bahsediyorum.8 GB RAM kullanıyorum.
Nasıl Yani?Adı ne ben göremedim
Bende düzelmiyor.Ve İlk Attıktan Sonra Düzeliyor.
Tahminimce meta datalar değiştirilerek yapılıyor. Ancak hangi etken bilmiyorum.15000hz değil sadece 74hz
Ekli dosyayı görüntüle 150750
deneForumda bunu profil fotoğrafı yaparsam n'olur acaba
Yasak üstelik cerative felan izliyor şuan.Sen atsana ben nereden bulayım işim gücüm var .
Discordtan atcamda gifin adına söylerseniz sevinirim.Saniye de 100 mb ram de n bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl Yani?
Nitron varmıForumda bunu profil fotoğrafı yaparsam n'olur acaba
20 dakika önce görülmüş creative; profiline girdimYasak üstelik cerative felan izliyor şuan.
Gifin adını söylermisinBen PUBG TÜRKİYE serverini çökertmeye gidiyorum hadi eyw
Yukarda linkin nasıl alındığını yazdım yapıp alın işte.20 dakika önce görülmüş creative; profiline girdim
Link yasağı vardır, kolay mı öyle çökertmekBen PUBG TÜRKİYE serverini çökertmeye gidiyorum hadi eyw
Bilmiyorum adını. Gel özelden atim linki.Gifin adını söylermisin
Hocam farketmiyor galib, ben attım linki direk çöktü onaa çöktü mü bilmiyorum, bir test etmek lazım.Link yasağı vardır, kolay mı öyle çökertmek
Bende link bulup gelecem discord etiketin ve nickini söyle.Bilmiyorum adını. Gel özelden atim linki.
özel gelBende link bulup gelecem discord etiketin ve nickini söyle.
Ondada çöküyor, test ettim.Hocam farketmiyor galib, ben attım linki direk çöktü onaa çöktü mü bilmiyorum, bir test etmek lazım.
Şimdi arkadaş benim dc yi de çöktürecek DSADSADDAOndada çöküyor, test ettim.
Çökmüştür.Attım birine ama cevap gelmedi.
Hocam baktım da 74 FPS yazıyordu yalan bilgi galiba. mp4 olarak indirdim özellikelerine bakarken 74 olarak gördüm benGifi hangi kamera ile çekmişler de 15k fps'den daha fazla olabiliyor.
Eğer benim profilimdeki kaç FPS diye baktıysan o öyledir çünkü dosyayı dönüştürdüm, dönüştürdüğüm sitede 15k FPS dönüştüremeyeceğine göre...Hocam baktım da 74 FPS yazıyordu yalan bilgi galiba o.
Korkunç birşey değil de korkunçlu birşey izleyince mi?Birden bire çıkan korkunçlu bir şey yok değil mi? Kimse bana küfür ettiremez normalde; ama korkunçlu bir şey izleyince çok küfür ediyorum.