HyperFuryXI
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 138
Terminalde bu sorunla karşılaşıyorum.
Yazıyı kopyala yapıştır yapıp buraya atTerminalde bu sorunla karşılaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 118968
Telefonuna discord yükleyip oradan hallet bence direk.Terminalde bu sorunla karşılaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 118968
okYazıyı kopyala yapıştır yapıp buraya at
onu nasıl yapacağım?Telefonuna discord yükleyip oradan hallet bence direk.
evet"Node.js"Yükledin mi?
discord.js Guide
Imagine a guide... that explores the many possibilities for your discord.js bot.discordjs.guide
VS Code'un bir eklentiler kısmına bak, Node.js arat, belki eklenti haline getiren biri vardır.![]()
Node.js — Run JavaScript Everywhere
Node.js® is a free, open-source, cross-platform JavaScript runtime environment that lets developers create servers, web apps, command line tools and scripts.nodejs.org
Ama bildiğim kadarıyla node.js'in visual studioda kendi terminali var."Node.js"Yükledin mi?
discord.js Guide
Imagine a guide... that explores the many possibilities for your discord.js bot.discordjs.guide
VS Code'un bir eklentiler kısmına bak, Node.js arat, belki eklenti haline getiren biri vardır.![]()
Node.js — Run JavaScript Everywhere
Node.js® is a free, open-source, cross-platform JavaScript runtime environment that lets developers create servers, web apps, command line tools and scripts.nodejs.org