Soru Diş telinin fiyatı normal mi?

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Arkadaşımın babası diş doktoru muayene olmak için kliniklerine gittim diş teli takılacak dediler ve 14k tl fiyat çıkarttılar sizce bu fiyata diş teli taktırmalı mıyım yoksa başka yerde daha düşüğe bulma imkanım var mıdır?

not: internetten bulunduğum şehirde ünlü olan bir ortodontistin numarasını aldım ve bu konuyu ona danıştım kendisi 14k tl nin çok uygun bir fiyat olduğunu başka yerde o fiyatı bulamayacağımı fırsatı kaçırmadan hemen teli taktırmam gerektiğini söyledi

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Özelde yaptırıyorsun galiba öyleyse ve cift cene ise normal ama devlette 18 yaş altına ücretsiz die duydum.
https://www.ssk.biz.tr/sgk-dis-telini-karsiliyor-mu/ bu linktete aynısını yazıyor bence devlette yap
aslında diş fakültesine gittim beni 3 ay içinde arayıp randevu vereceklerini söylediler ama 4 ay geçmesine rağmen hala arayan olmadı 1 ay daha bekleyeceğim daha da aramazlarsa dediğim klinikte taktıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

cift cene ise normal
evet çift çene olacak

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
aslında diş fakültesine gittim beni 3 ay içinde arayıp randevu vereceklerini söylediler ama 4 ay geçmesine rağmen hala arayan olmadı 1 ay daha bekleyeceğim daha da aramazlarsa dediğim klinikte taktıracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet çift çene olacak
ama benim tavsiyem özelde başka bir yöntemle diş teli takılacaksa acımadan vb eger öyleyse para ver diger şekilde devlette yaptır daha iyi