yanyazan
Asistan
Merhaba dişlerimde sızlama sorunu var geçen gün bir tanıdık bi macun önerdi ama bilmedim gerçekten etkisi olur mu? İsmi Brille Premium eğer kullanan varsa yazabilir mi ya da bu soruna hangi macun etki eder ?
Sensodyne Onarım'ı tavsiye ederim ancak gerçekten bir diş hekimine görünmelisin.Merhaba dişlerimde sızlama sorunu var geçen gün bir tanıdık bi macun önerdi ama bilmedim gerçekten etkisi olur mu? İsmi Brille Premium eğer kullanan varsa yazabilir mi ya da bu soruna hangi macun etki eder ?
Merhaba dişlerimde sızlama sorunu var geçen gün bir tanıdık bi macun önerdi ama bilmedim gerçekten etkisi olur mu? İsmi Brille Premium eğer kullanan varsa yazabilir mi ya da bu soruna hangi macun etki eder ?
Denemek için paradotax aldım çok pişman oldum bildiğin sulandırılmış yoğurt kıvamı.Diş sızlamasının diş etleri ve çürükler ile alakası var bana kalırsa. Bende çürük yoktu ama diş etlerime güvenemiyordum o yüzden Paradontax deneyeyim dedim ve çok memnunum. Diş etlerim kendine geldi böylece hassaslık sorunum bir nebze azaldı. Ayrıca dişlerimden sorunum olduğu için Oral-B otomatik şarjlı diş fırçası aldım gerçekten normal diş fırçalarından çok farklı tavsiye edebilirim fakat biraz tuzlu.
Tadı çok kötü orası öyle ve fazla köpürmez ama çok köpüren üründe daha fazla kimyasal vardır aynı şampuanlarda olduğu gibi.Denemek için paradotax aldım çok pişman oldum bildiğin sulandırılmış yoğurt kıvamı.
Name sevmediğim için signal elmalı aldım bildiğin deterjan gibi köpürüyor.