senan_pro
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 59
?
??
Mesaj otomatik birleştirildi:
??
Son düzenleme:
Hangi oyunu yüklediniz?yani bir uyun yukledim directx 9 lazim diyor yani cok kotumu
direct x 9 zaten 11 in alt modeliyani bir uyun yukledim directx 9 lazim diyor yani cok kotumu
Soğuk bir yapısı var.Sırf oynanışının bir garip olduğuna göre bazen indirip oynamaya çalışıyorum.
Fizik motoru filan efsane oyun. Grafikte bir garip
bide optimazasyonu iyi olsaSoğuk bir yapısı var.
zaten oyunun hikayesi diğerlerine göre daha karanlık bence yakışıyor o temaSoğuk bir yapısı var.
Orası öyle tabii ki ruslar sonuçtabide optimazasyonu iyi olsa
zaten oyunun hikayesi diğerlerine göre daha karanlık bence yakışıyor o tema
klasik Amerikan Rüyası hikayeleri gibi olcak sandım ama o karanlık falan pek bi alakası yokmuş oyunu oynayıncaOrası öyle tabii ki ruslar sonuçta
Tam bir mafya havası var sani he? İlk arabanı kullanınca fizik tepkisi baya garip hissettiriyorbide optimazasyonu iyi olsa
zaten oyunun hikayesi diğerlerine göre daha karanlık bence yakışıyor o tema
Mafia2 oyna bakayım senTam bir mafya havası var sani he? İlk arabanı kullanınca fizik tepkisi baya garip hissettiriyor
aynen araba fizikler falan en iyi gta oyunu benim için GTA 4 dürTam bir mafya havası var sani he? İlk arabanı kullanınca fizik tepkisi baya garip hissettiriyor
M2 yi bir ara oynadım ama bir sebep nedeniyle yarım bıraktım zaman buldukça birdaha oynayacağımMafia2 oyna bakayım sen
Mafia 2 de Çıplak kız sahnelerini evdekiler gördümü yoksa? ?aynen araba fizikler falan en iyi gta oyunu benim için GTA 4 dür
M2 yi bir ara oynadım ama bir sebep nedeniyle yarım bıraktım zaman buldukça birdaha oynayacağım
yok oralara kadar gelmedim iyikide görmedimMafia 2 de Çıplak kız sahnelerini evdekiler gördümü yoksa? ?
Oyun harika oynanış ve hikaye olarak. Ama optimizasyonu kötü. GT430 ile zamanında oynadım ancak RX570 ile droplu oynatıyor sistem ilginç?Sırf oynanışının bir garip olduğuna göre bazen indirip oynamaya çalışıyorum.
Fizik motoru filan efsane oyun. Grafikte bir garip
aynen Ben bu Laptobla piksel piksel Jedi Fallen Order oynadım bi GTA 4 oynayamadım piksel pikselde olsaOyun harika oynanış ve hikaye olarak. Ama optimizasyonu kötü. GT430 ile zamanında oynadım ancak RX570 ile droplu oynatıyor sistem ilginç?
Önceleri bende GT 440 kullanıyordum işlemci Pentium 4 olduğuna göre baya kastırdı Gta 4. Demin sildim.Oyun harika oynanış ve hikaye olarak. Ama optimizasyonu kötü. GT430 ile zamanında oynadım ancak RX570 ile droplu oynatıyor sistem ilginç?
Piksel piksel dedinde O zamanlarda Gta San andeaste Piksel saydığım günler aklıma girdi. O ne görüntüydü ya.aynen Ben bu Laptobla piksel piksel Jedi Fallen Order oynadım bi GTA 4 oynayamadım piksel pikselde olsa
Gta sa bende mobilden oynardım bir ara cidden çok iyi oyunPiksel piksel dedinde O zamanlarda Gta San andeaste Piksel saydığım günler aklıma girdi. O ne görüntüydü ya.
Onboard grafikle 800X600 ayarlamıştım hiç olmazsa 30 fps yakalıyım diye