Direksiyon Çalışmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GatsuX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Arkadaşlar benim eski bir direksiyonum vardi onu letgoda sattim aldi birisi aradi beni direksiyon calismiyor ustundeki tuslar calisiyor ama ne yapmam gerekiyor hemen acil yardim bu arada brn bir donusu 180.derece yaptim arkasinda birsey engelliyodu kestim onu bu arada kestigim sistemle alakali degil ne yapmaliyim acil!!

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Adam hangi Windows sürümünü kullanıyor? Sattığın direksiyon seti nedir? Bu arada neredeyse 1 yıllık üyesin keşke kurallara bir kere baksaydın. Başlıkları tamamen büyük yazmak ve başlıkta "Acil, Yardım" vb. kelimeleri kullanmak yasak.

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Baktimda suan telaş icindeyim unutmusun kusura bakma sattigim kontorland racer 4in1 win 7 di

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Muhtemelen driver sorunudur sürücülerin olduğu cd varsa yanında gönder yoksa internetten driver bulup gönderebilirsin

GatsuX

Doçent
Reaksiyon puanı
324
Ben bu arada direksiyon 180 derece donsun diye icini actim arkasinda engelleyin parca vardi kirdim

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
parça önemli bir yere bağlı değil ise kırmanın önemi yok
daha çok şuna benziyor dediğin benim klavyem vardı klavyenin ön kasasını söktüm artık içi gözüküyor klavye bozulmuş mu :D

ulasilamayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar bende gamemaster R418 direksiyon seti var ve ben WRC 7 oyununu oynayamıyorum neden acaba oyunda direksiyon bağlı değil diyor ne yapmalıyım bilgisiolan varmı