Din Kültürü bölümü-Serbestliğin yeniden tesisi ve canlandırılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan risale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konu açmak ve yorum yapmak ve bölümü desteklemek.

• Kullanılan toplam oy
    52
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bende magazin konusunun bulunmasına karşıyım.Nasıl olacak ?

Ya kökten yasak olacak yada hepsi serbest olacak.

Bu ülke müslüman bir ülkeyse din kültürü adlı bir bölümünde ( en dip sıralarda bulunmasına rağmen ) bulunması yanlış bir şey değildir.

Din ve Magazini aynı kefeye koyarak örnek verebileceğinizi düşündüğümden " kesinlikle karşıyım "

Ben müslümanım ve dinimin " sözüm meclisten taa! içeri " cahillerin , art niyetlilerin , bilgisayar ve interneti oyuncak zannedenlerin diline dolamalarını hazmedemiyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belli bir mesaj sayısı altındakilerin yolladıkları mesajlar ve açtığı konular yönetici onayı olmadan yayınlanmasın. Uyarılan üyelerin mesajları da yönetici onayıyla yayınlansın.
Daha sakin bir forumumuz olurdu. Ne güzel değil mi :tt1:

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim inançlarıma göre magazin bölümü yanlış.Hergün bu bölümü kötülesem nasıl olur ?

kötüleyin tabiki bu sizin en doğal hakkınız, ama inançlarınıza ters ise magazin bölümü girmezsiniz, din bölümü öyle değil ama herkesi ilgilendiren birşey ve karşıt görüşte olanlarda herzaman olacaktır ve kaçkez belirttiğim gibi hasssas bir konu olmasından insanlar çabuk kırılacaktır.

nufüs cüzdanındaki din konusuna gelirsek ki o bildiğim kadarıyla avrupa birliğiyle uyum gereği kaldırılacak zaten çok saçma bir hane ve din ve vicdan özgürlüğü yasasıyla çelişiyor.

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
kötüleyin tabiki bu sizin en doğal hakkınız, ama inançlarınıza ters ise magazin bölümü girmezsiniz, din bölümü öyle değil ama herkesi ilgilendiren birşey ve karşıt görüşte olanlarda herzaman olacaktır ve kaçkez belirttiğim gibi hasssas bir konu olmasından insanlar çabuk kırılacaktır.

nufüs cüzdanındaki din konusuna gelirsek ki o bildiğim kadarıyla avrupa birliğiyle uyum gereği kaldırılacak zaten çok saçma bir hane ve din ve vicdan özgürlüğü yasasıyla çelişiyor.

İnsanlar birbirinin görüşlerine saygı gösterirse bence kırılma olmaz.Ben nasıl konu dışı bölümünde diğer dinleri kötülemiyorsam aynı davranışı diğer arkadaşlardan da bekliyorum.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
konuyla ilgili bir yorumum olmayacak
ama
farklı kullanıcı isimleriyle hep aynı istekler , aynı üslup muhtemelen aynı yasaklı kullanıcı

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
lüfen şu güzelim teknoloji sitesini daha gelecege dönük soru ve önerilerimizle canlandıralım herkezin dini allahla kendi arasındadır.çok gereksiz bence

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Teknoloji Forumunda Teknolji ile ilgili kaç tane mesaj yazdınız acaba?
Adı Bilinmeyen Hatunlar +16 konusu sabit olmuş 1.152.631 kez görüntülenmiş,4373 yorum yazılmış?Nerdee?Teknoloji Forumundaa...
Teknoloji Forumunda bu konu beni rahatsız etmiyosa, Din konusuda rahatsız etmez.Sizi bilmem...

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Adı Bilinmeyen Hatunlar +16 konusu sabit olmuş 1.152.631 kez görüntülenmiş,4373 yorum yazılmış?Nerdee?Teknoloji Forumundaa...
Teknoloji Forumunda bu konu beni rahatsız etmiyosa, Din konusuda rahatsız etmez.Sizi bilmem...
Çok haklısın kardeşim, o zaman ben de bu +16 konunun kaldırılmasını istiyorum madem teknoloji forumuyuz.

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Site yönetimi anket sonuçlarına göre hareket etmez :)

Boşuna yapılmış bir girişim

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Burası büyük bir platformdur.Katılımcıların çoğu ihtiyacına cevap verir her halde blog türü bir yer zannettiniz.Şimdiye kadar siteye bilim ve teknoloji olarak ne gibi katkılarınız oldu istifade edelim.

Güzel bir yaklaşım da kendi katkılarınızı bir düşünün istifade ettiklerimizle siz ne sağladınız,müzik forumuna dönüştürme çabası dışında.Önünüze ne gelirse ekler olmuşsunuz ne dinliyoruz bölümüne müzikleri ekleseniz bence daha hayırlı olur...

Yeni müzikler teknoloji altyapılı geniş kitleye hitap eden müzikler olsa ammennah,forumu kasmak adına her müziği eklemek bir hizmet gibi değil doğru mu?

Yemekteyiz yarışmalarından öğrendiğimiz bir ahlaki değeri edindik,misafir olduğumuz evde bu güzel olmamış deyip eleştirmek ve rencide etmek, ev sahibini kötülemek gibi...Bu forumda da her yeni gelende belli bir süre sonra bunu görmekteyiz, ne amaçla foruma geldiklerini açıkca belli eder olmuşlar...

2007'den beri takip ediyorum bu siteyi daha henüz verdiği hizmeti eleştirdiğim bir konu olmadı zira ne haddime...Misafirim bu forumda ve misafirliğimi bilirim...Bu forumun altyapıdan tut bize ulaşmasını sağlayacak olanaklara maddi açıdan katkım yok misafirim ve de misafirim...

Olursa nazikçe özelden iletirim görüşürler karar verirler zorlayamam nokta

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Teknoloji forumunda din ile alakalı bölümün olması daha en başından hata bence. Din dediğiniz olay yaradan ile kul arasındadır. Bir sorunuz veya sorununuz varsa bunu dini forumlarda veya hakikatli bilgi almak istiyorsanız hangi din'e mensup iseniz o din'in bilgi veren kitaplarını veya merkezlerini ziyaret ederek öğreneceğinizi öğrenirsiniz.

Din'in ve siyasetin yeri burası değil. Forum amacından sapmaya başladı. Bu yüzden uzun bir süre forumu takip etmemeyi düşünüyorum. Bu tip şeylerden sıkılan arkadaşları da aynısını yapmaya davet ediyorum...
Aynen katılıyorum.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Teknoloji forumunda din ile alakalı bölümün olması daha en başından hata bence. Din dediğiniz olay yaradan ile kul arasındadır. Bir sorunuz veya sorununuz varsa bunu dini forumlarda veya hakikatli bilgi almak istiyorsanız hangi din'e mensup iseniz o din'in bilgi veren kitaplarını veya merkezlerini ziyaret ederek öğreneceğinizi öğrenirsiniz.

Din'in ve siyasetin yeri burası değil. Forum amacından sapmaya başladı. Bu yüzden uzun bir süre forumu takip etmemeyi düşünüyorum. Bu tip şeylerden sıkılan arkadaşları da aynısını yapmaya davet ediyorum...
bu durum böyle devam ederse bende gidiciyim
araştırma yapmadan, okumadan, kulaktan dolma bilgilerle bişiler yazması daha sonra bunu yazanlara düzgün bi şekilde cevap verme çabası insanı yoruyo

Hem okumim diyorum hemde sürekli olarak konuları Yeni Mesajlar bölümünde görünce okumak ve neler yazıldığını öğrenmek istiyorum

Ayrıca Din bölümüne toplasan en fazla 3 mesajım bulunur (Büyük ihtimal 2 dir)
1'inde talepte bulundum diğerinde Jeaq. ın mesajına cevap vermiştim 3. olabilirde olmaabilirde tam hatırlamıyorum

kısacası beni ilgilendirmiyo

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
2eokx36.jpg

"beni hiç ilgilendirmiyor" oylayanlar , Yani yukarıdaki bazı isimler size tanıdık geldimi

Bana tanıdık geldi :)

Dikkatinizi bir noktaya çekmek istiyorum , o kadar önyargılılarki

"Serbestlikte kural dışına ceza uygulansın" şıkkına oy vermeyip

direk beni ilgilendirmez diyorlar

:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
2eokx36.jpg

"beni hiç ilgilendirmiyor" oylayanlar , Yani yukarıdaki isimler size tanıdık geldimi

Beni ilgilendirmez
çünkü;
Dediğim gibi
Toplasan 3 mesajım yoktur o konuda
ne yazılıp ne çizildiği beni ilgilendirmez
kim ne yapıyosa yapsın
Benim din hakkında yaptıklarım ya da yapacaklarım Allah'la benim aramdadır tutup bunu forum ortamında paylaşmam
çok kafama takılan bişi olursa diyanete mail atarım

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Konuya ekleme yaptım vede , sadece önyargılı olduğunuzu düşündüğümü söyledim

Bunun dışında bir şey ağzımdan çıkmadı :)

Kendini nasıl görüyosan öylesindir

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Konuya ekleme yaptım vede , sadece önyargılı olduğunuzu düşündüğümü söyledim

Bunun dışında bir şey ağzımdan çıkmadı :)

Kendini nasıl görüyosan öylesindir
bende ilk mesajında İMA olduğunu zannettiğimden öyle yazdım daha sonra değiştirdim

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
İsteyerek yaptığını zannetmiyorum ama konuyu açan arkadaş Tuzak bir şık koymuş

" Beni ilgilendirmez" şıkkı

Bu şıkkı oylayanlar aslında açık açık tuzağa düşmüşler.

Neden Uzlaşmalı bir şık orada dururken (Serbestlikte kural dışına ceza uygulansın)

onun yerine bu kadar sert bir üslup içeren şıkkı seçme ihtiyacı hissediyorlar ?

:) Karar sizin

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Neden Uzlaşmalı bir şık orada dururken (Serbestlikte kural dışına ceza uygulansın)

"saldırmak" isteyene ceza puanı falan kesmez , adam farklı adla tekrar üye olur , tekrar yazar.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75

aslında tuzak yok
o konuya girenler belli yazanlar belli
ben şimdi o konuya girmeden ceza verilsin dersem kendimle ters düşerim
o yüzden beni ilgilendirmeyen bir konuya beni ilgilendirmez demem gayet doğal

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
aslında tuzak yok
o konuya girenler belli yazanlar belli
ben şimdi o konuya girmeden ceza verilsin dersem kendimle ters düşerim
o yüzden beni ilgilendirmeyen bir konuya beni ilgilendirmez demem gayet doğal

Ama seni ilgilendirmiyorsa anketi niye oyluyorsun ?

Demekki birazda olsa ilgin var :)

İlgin olmasa konuya girdiğin gibi çıkardın :) Hatta anket olduğunu bile farketmezdin belki :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75

İlgin olmasa konuya girdiğin gibi çıkardın :) Hatta anket olduğunu bile farketmezdin belki :)
ilk mesajım açıklayıcı bir niteliktedir
Hem okumim diyorum hemde sürekli olarak konuları Yeni Mesajlar bölümünde görünce okumak ve neler yazıldığını öğrenmek istiyorum

5. sayfada olaya dahil oldum
anket yapıldığını gördüm
Beni ilgilendirmez dedim
daha sonra cgrszone nickli arkadaşın yazısını gördüm
ondan alıntı yaparak bende kendi düşüncelerimi belirttim

sanırım daha fazla açıklama yapmama gerek yok

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hala bana cevap veriyor olman bile ilgin olduğunu göstermez mi ?

Üstelik gecenin bir yarısı :) Üstelik benden alıntı yapan sendin

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Hala bana cevap veriyor olman bile ilgin olduğunu göstermez mi ?

Üstelik gecenin bir yarısı :) Üstelik benden alıntı yapan sendin
altta kalmayı sevmem heleki benim hakkımda bişiler yazılıyorsa

2eokx36.jpg

"beni hiç ilgilendirmiyor" oylayanlar , Yani yukarıdaki bazı isimler size tanıdık geldimi

ilk mesajı yazan sensin ver orda bulunanlardan biride ben olduğumdam açıklama yapma gereksinimi duydum çünkü ilk mesajın BENCE ima içeriyodu
daha sonra ekleme yaptın vs.

olayların gelişimine tekrardan göz at

ayrıca daha fazla bu konuya muhattap olmamı istemiyosan cevap vermezsin bana, bende sana cevap vermem
ama ne yazıkki her seferinde bişeyleri açıklasamda hâlâ ısrarla diyosunki

"Sen bu konuya meraklısın"

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tamam sen bu konuya meraksızsın :) istediğin bumuydu

Oldumu

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar konuya ilginize teşekkür ederim.Ama konunun farklı yerlere çekilmesine gerçekten üzüldüm.Sitenin bir bölümünü faal aktif hale getirmekten başka bir niyetimizde yoktu.
Cevap veren arkadaşlarımızın bir bölümü hala buranın bir siteden de öte büyük bir platform olduğunu kavrayamamışlar ve win win kuralından da habersiz tabi eğitim işi birşey diyemem.
İnançsızlığı[kimse inanmak zorunda değildir]düstur edinmiş din konusu gördüğü anda balıklama atlayıp olmayan ilmiyle karalayan lekeleyen ekip yine faal toplanmış.İlginçtir aynı ekip ülkemizin insanlarıylada ilgili bir konu olsa karalamaya devam ediyorlarki onların durumu vahim kişilik problemi var.

Özetlersek din kültürü bölümünü fazla görenler var.Doğrudur ülkemiz gerçeğince camileride islami yaşam biçiminide çok görenler var yani ülke gerçekleriminin yansıması.Ama bu takım karalamaya gelince tuzu alıp koşuyor banane demiyor demekki amaç belli.

Jetonun köşeli olması ilerlemesini engelliyor.Bir konu açtım okumadan geldiği için konuya cevap niteliğinde olan maalesef yok.Konu dışına islam la ilgili açılan bir konu anında binler buldu ama din kültürü bölümü günlerdir yerinde saymış.İstediğimiz bu durumu ortadan kaldırmaktı.

Cevap veren arkadaşların bir kısmıda kendi fikirlerini empoze etmeye çalışıyor halbuki fikirlerini duyurmak istiyorsan konu açmak daha uygun değilmi.E+ğer cevaplayacak alt yapın varsa aç tartışalım.

Gelelim tuzcu gurubuna yani elinde tuz alesta bekleyen koşan arkadaşlara.
Ne yazıkki her bölümde fazlasıyla mevcud.Genelde konu açma açamaz neyle açsınki alt yapı yok iş olsun diye dalıyor.Benim donanım veya yazılım veya teknolojide açılmış konularımı gördünüzmü hayır ama yardıma ihtiyacım olduğu zaman yardım isterim hemen de gelir.

Müzikte konu açıyorum.Klasik beğenmez,billboard verirsin beğenmez,ilahi veya turan illerinden verirsin beyni çöplük olduğu için cevap verir çöplük diye.Adama dersinki al matthaus passion bir bölümünü getir tartışalım müzikte ne istiyorsan tartışalım hemde online olarak yok adamın kafa çöplük içi boş mp3 ten başka müzikle alakası yok o zaman sus otur dinle yok illa laf yetiştirecek.Bunları yazmamızdaki amaç hizmet vermiyenlerin sazanlığı.

Gündeme bakıyorsun adamın konuusu yok.Hassas olduğu din millet konuları buldumu karalıyor ha birda Atatürk konusu geldimi tamam yapıştır gitsin ahkam kes onun adına açıklamalar yap bir anandolu sigortayı günlerce tartış ve her konunun sonunda tartıştığın kimseleri Atatürkçü olmamakla suçla geriici yobaz ifadelerini kullan.Adama soruyorsun sitede Atatürk bölümü var oraya katkın nedir hiç ilgiliaçtığın konu varmı yok bilgin..oda yok e peki getir bir konu tartışalım ya adamın beyni boş o otursun aşkı memnu hakkında makale yazsın.

Yani bu tip insanlar neyazıkki her bölümde mevcut.Halbuki biz sdn yi kaynak olarak almanyadaki sitemizde kullandığımızda en büyük tasavvuf sitelerinin arasında yer alıyordu hem dini konularda hem teknolojide alıntı yapıyorduk buda tanıtımdı.

Gelelim mesajlarıınıza hepsi benim için çok değerlidir gece yarısı üşenmemiş yazmışsınız teşekkür ederim.Onları eleştirmek ne haddime kenara not ederim kullanırım istifade ederim.Yanlızca kasıtlı mesaj yazan kardeşlerimizin mesajlarını cevaplayacağım.

Öncelikle tahammül etmeyi öğrenmemiz lazım.Bir arkadaşımız bir çneri getirmiş uğraşmış en azından ne istiyor bilmed dalmak bilmiyorum doğrumu?

ülkenin müslüman olduğu çıkarımını nerden yaptınız merak ediyorum şu meşhur "99" u müslüman geyiğinden mi? laik ülkelerinin "dini" olmaz vatandaşlarının inandıkları dinler olur.

ayrıca siteyi, ülke ile bağdaştırmak nasıl birşey anlayamadığım, internette ülke ayrımı diye birşey yok ki sadece oraya türkiye'den olanlar girebilsin,internet ortamında ortak noktamız sadece dil.

magazin konusuna gelirsek, daha önce bahsettiğim gibi din hassas bir konu, en ufak eleştiri gelince karalama yapılıyor diye dindar insanlar kırılıyorlar o yüzden burda tartışılması bence yanlış

.

Arkadaşımız konutu çözememiş ö.m ile yardımcı oldum.

Forumda sürekli tartışma sıktı artık.

Efendim bu konular sizi ve arkadaşlarınızı devamlı sıkmıştır

konuyla ilgili bir yorumum olmayacak
ama
farklı kullanıcı isimleriyle hep aynı istekler , aynı üslup muhtemelen aynı yasaklı kullanıcı

İşte konuyla alakasını siz kurun.Eray kardeşimiz bayağı eskidir Buyrun siz kaldınız yorumlayınız

Ne güzel özetlemiş arkadaşımız.

Güzel bir yaklaşım da kendi katkılarınızı bir düşünün istifade ettiklerimizle siz ne sağladınız,müzik forumuna dönüştürme çabası dışında.Önünüze ne gelirse ekler olmuşsunuz ne dinliyoruz bölümüne müzikleri ekleseniz bence daha hayırlı olur...

Yeni müzikler teknoloji altyapılı geniş kitleye hitap eden müzikler olsa ammennah,forumu kasmak adına her müziği eklemek bir hizmet gibi değil doğru mu?

Olursa nazikçe özelden iletirim görüşürler karar verirler zorlayamam nokta

Bir linkin parktaki cızırtı konusunu yüzlerce kere okuyup cevaplamışsınız cızırtı var yok başka birşey varmı hayır.Müzik bölümüne eklediklerim sayılı eserlerdir.Tabiki o klasik müzikleri anlamanızı sizden bekleyemem ve liste parçalarını ha ben çok mu anlıyorum.Haddimi bilirim ilmimin bittiği yerde yardım alırım.Onları bizim çocuklara [öğle deriz hepsi aslan gibi delikanlı]hazırlatırız. Tasavvuf,taş plak ve turan illerini de ben eklerim.
ha yapılan uyuzluğa mukabil ironi olarakta neremi banu alkanı koyarım oda hakkım.Gerçek cızırtı linkin parkın vokallerinde değil bazılarının kafasındadır.Boşluktandır.

Aynen katılıyorum.

oh be nihayet ekip tamamlanıyor

İnsanın fikri neyse zikri de odur.Gerçek demokrat insanın susma hakkınında olduğunu isrerse bunu kullanacileceğini bilir.
bu konuda jeaquirez i örnek alın tavsiye ederim

Hazımsızlık gerçekten kötü.İşte tarif ettiğim art niyet

Biz ne istemişiz öncwe bir bakalım.

Bildiğiniz üzere bugün iki adet konu konu dışı bölümüne açılmış ve izleyici rekoru kırmıştır.Yanlış yerde açılması,bilmeyeninde ahkam kesmesi konuyu değişik boyutlara taşımıştır.

Din kültürü barındırdığı katılımcılar yönünden zengin durumdadır ama eksiklik nerededir.

Herhalde bölüm modu Mehmet arkadaşımız.Tabi konular onaydan sonra yayınlandığı için katılımcının şevki kırılıyor.Yani ani tepkiler veya konular geç açıldığından anlamını yitiriyor.

Bizim sdn yi kaynak olarak kullandığımız zamanlar hayli yüksek onlinesi vardı.Çok güzel ihtisas konuları vardı.son elli sayfasını araştırdım tarih yakınlaştıkça konular birkaç katılımcının üstünde dönmüş.

Eğer açılan konu hemen yayına girseydi büyük bir sirkülasyon olacak bu bölüm belki eski günlerine dönecekti.

Bölümde konu açan katılımcılar bellidir.Zaten hatalı bir konu açıldığında katılımcılar birbirini uyarmaktadır.

Yanlış hatalı veya kusurlu kullanımda ceza şartıyla sitenin bu bölümünü serbest hale getirmek hem bölüm modunun işini azaltacak bölümün itibarını yükseltecek sitenin bu vasıta ile daha fazla tanınmasını itibar görmesini sağlayacaktık.

Sakın bir arkadaş biz zaten itibarlıyız demesin laf oraya gitmiyor.Bizler araştırmalarımızda güzel konularına baktığımız sitenin bir tasavvuf değilde bilişim&forum sitesi olduğunu gördük.O zaman admin olan T.kardeşimizden izin alarak bilişim dünyasından haberleri almanyadaki sitemizden verdik.

Şimdi Admin veya yerine bakan kardeşlerimiz en azından deneme mahiyetinde bir uygulama yapabilir sonuçlarını tahlil edebilir.

Normal şartlarda hergün en azından 3-5 sayfa değişmesi gerekirken ayın 2 sinden beri sayfa değişmemiştir yani bölüm durmuştur.Özel mesajlarla canlandırma çabalarımız bir yere kadar başarı sağlasada yeterli olmamaktadır.Anında işlem olmadığı için katılımcı yorum veya konu açmamaktadır.

Müzik bölümünde açtığınız bir konu anında 50 kişiye ulaşmaktadır.Siteye baktığımda bir profesyönel gözü ile din kültürü bölümünde uğraş vermeye ehil en az 30-35 kişi var.Serbestlik bu arkadaşları çeker ve bölüm bir ilim meclisine döner hizmet yarışı başlar.

Sonuç olarak siz idarecilerden önerimin değerlendirilmesini,siz değerli katılımcı kardeşlerimdende desteklenmesini rica ediyorum
a.

Açılan konuya cevaplar çok nadir.Bazı arkadaşlar art niyet çalışmasına devam ediyorlar.
Unutmayın burası öneri bölümüdür.

SDN'e Önerileriniz

SDN forumlarında SDN'e Önerileriniz bölümünü inceliyorsunuz
SDN'yi pistlerde görmek için neler yapmamız gerektiğini bizimle paylaşın. ...

Bende bir katılımcı olarak site yönetiminden bir şey talep ettim. Kabul edilir edilmez.Ama bu bölümde açılan konulara en azından itidalle iyi niytle yaklaşmak site adabından olsa gerek.
Unutmayın bu site katılımcılarının katılımcılık dışında dini milliyeti zevkleri ve uğraşları vardır ve bunları çalışmalarına yansıtacaktır.Bundan rahatsızlık duymayada konu açanları rencide etmeyede kimsenin hakkı yoktur.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bende özellikle bir kaç şahsın düşüncesine katılıyorum, hatta katıla katıla gülüyorum. Neymiş teknoloji forumunda bunun ne işi varmışta, bilmem ne de! İnaç Allah ile kul arasındaymış. Bak sen! Bunlara göre alakasız görünen bu bölüm olmamalıymış. E o zaman camilere ne gerek var, gitsin herkez evinde ne yaparsa yapsın. Ben etrafımda camide istemem, kilise de istemem. Özellikel iki şahsın diğer kapatılan konularda fazlasıyla kışkırtıcı iftiralarına cevap verdim ve vermeye devam edeceğim. Öyle bimem ne kadar müslüman dinini bilmiyor, yok İslamda kadın şöyledidir de, yok. Müslümanların durumu şudur da budur da. Kirli düşüncelerini savunurken bari yalanınız hazır olsun. Selfiishloop, K-C, utku-k.

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bende özellikle bir kaç şahsın düşüncesine katılıyorum, hatta katıla katıla gülüyorum. Neymiş teknoloji forumunda bunun ne işi varmışta, bilmem ne de! İnaç Allah ile kul arasındaymış. Bak sen! Bunlara göre alakasız görünen bu bölüm olmamalıymış. E o zaman camilere ne gerek var, gitsin herkez evinde ne yaparsa yapsın. Ben etrafımda camide istemem, kilise de istemem. Özellikel iki şahsın diğer kapatılan konularda fazlasıyla kışkırtıcı iftiralarına cevap verdim ve vermeye devam edeceğim. Öyle bimem ne kadar müslüman dinini bilmiyor, yok İslamda kadın şöyledidir de, yok. Müslümanların durumu şudur da budur da. Kirli düşüncelerini savunurken bari yalanınız hazır olsun. Selfiishloop, K-C, utku-k.

Kardeşim sağolasın.
Amacımız birikimlerimizi aktarmak ve siteyi bir konuda daha en yukarılara taşımaktır.
Bazı kardeşlerimiz gündemin siyasete kapandığına sevinmiş.Sitemiz 100000e yakın üyesiyle büyük bir platformdur ve kategorisinde en büyüktür.Onun siyasetten arındırılması etkinliğini büyük ölçüde kısmaktır bir gazeteden daha fazla etkisi olurdu ne yapalım site kararıdır.Biz niye açmıyorlar demeyiz açılmaması zarardır deriz yöneticilere kalmış.
Ama sitenin bu bölümünün aktif olması tanıtımı arttırır .Katılımcı olarak ehil arkadaşlarımız vardır.Mesela bir''anne''yusufsan21''gibi ehil kardeşlerimiz vardır.Verilen emeğin karşılığı hemen alınmadığı için bıkkınlık gelmiş
Bende usandım artık.
Din kültüründe konu kolay açılmıyor.Önce konu tesbiti bilgilerin derlenmesi kontrolü ayıklanması site kurallarına uygun hale getirip yayınlamak yani past and copy işlemiyor.Her satırından kaç sefer geçiyorsunuz.Okuyan 5-10 kişi
Ama müzikte bir konu bir dakika yazı olursa beş dakika gündemde bir konu bir dakika konu dışı ve diğer yerlerde birer dakika hemde fazla emek sarfetmeden
diğer konularda yanlış hatalı olsa aaaa farkedemedim deme şansınız var sadece avrupadaki bir sitemizde 5000 ihtisas konu açarak dolduran yine buradaki sitelerimizdede yakın miktarlarda konu açaçn bir kardeşiniz olarak verdiğiniz her bilginin mesuliyeti altında çökersiniz ama sizi rahatlatan yaptığınızdan emin olmanızdır.
Burada cevap veren kardeşlerim ilk elli sayfayı inceleyin 57. sayfa sakıncalı oraya uğramadan dahada geriye gidin.
Biz bu bilgilerden derlemeler yapıp sdn forum linkiyle vermiştik bakmıştıkki çok sağlam bilgiler[yapanlardan Allah[cc]razı olsun]admin T. den izin alıp teknoloji haberlerini dahi vermiştik yani, almanyada büyük bir Müslüman türk cemaati bu ismi bizlen duydu.
O zamanlar sitenin bir kaybımı olmuştur hayır Tasavvufta ebediyyen.biz,dinimiz islam ve bizden sonra geliyordu.O zaman buralara vakit ayıramıyorduk.
Arkadaşlar siteyi bir dişli gurubu olarak düşünün her dişli birlikte sadece bir hareketi sağlıyor.Aradan çıkan bir dişli hareketi keser.Bunu unutmayın ve Win Win tabir edilen paylaşım ve birlikte kazanma konusunu iyice inceleyin sonra bazı kardeşlerimiz yorumlarında bana göre haksızlık ettiğini anlayacaktır.
selam ve dua ile
a.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Ne demek bu?Ben ve arkadaşlarım kimler?Beni neyle itham ettiğini bilmek isterim.Buraya yazmakla veya ankete katılım durumuyla mı müslümanlık derecesi ölçülüyor?Nickler farklı ama yapılanlar yanı.

risale

Doçent
Reaksiyon puanı
13

Ne demek bu?Ben ve arkadaşlarım kimler?Beni neyle itham ettiğini bilmek isterim.Buraya yazmakla veya ankete katılım durumuyla mı müslümanlık derecesi ölçülüyor?Nickler farklı ama yapılanlar yanı.

Ben bir konu açtım edebi dahilinde ve aynı kişiler aynı konularda hassas tahammülsüz ve saldırgan.Neden alınıyorsunuz bu nefret kime anlayamadım.Müzik bölümündede islamla veya şehadetle ilgili müziklere yer veriyorum veya turan illerine aynı terane.
Sabır sınırlarını zorluyorsunuz.Biz kimsenin dinine karıştığımız yok haddimizde değil[edebimiz müsade etmez]yoksa islama karşı verilen her cevaba gönderenlerin bir kısmının bağlı olduğu www.vatican.va dan rezaletleri tercüme ederek verirdim.
Bakın öğünmek gibi olmasın geçen müzik bölümünde sırf gönülleri hoş olsun diye parçalar yayınladım yine olmadı.
Üşenmeden konu dışında açılan islamla ilgilendirilen bir konuya sayısız yorumlar yazdınız ama düşünmedinizki inanca saygı diye bir olay vardır.Bu yanlız bu konuyla ilgili değil her fırsatta tekrarlıyorsunuz.
Evet bu itham değil gerçektir.Karşılıklı tartışma prensibim dışıdır ama durum sabır sınırlarını aşmıştır.
Aynı vaziyette bir kardeşimiz önce sayıyor bizde cevap verince ben Türküm müslümanım diyor haydaaa
Ya sana değilsin diyenmi var ama kişi kendini başka bir kavmin yanına sokuyorsa kişi sevdiğinle beraberdir gereği onlardandır.
Sizden yani siz ve fikir birliği içinde olan arkadaşlarınızdan şimdilik ricam
İslamı beğenmeyebilirsiniz tabi olmayabilirsiz yineyurdum insanını lazıyla kürdüyle çeçeni veya tatarıyla beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarız ama aynı saygıyı sizde karşı tarafa gösterin kimseyi milliyeti dini yönünden eleştirmeyin aşağılamayın veya değerlerini küçümsemeyin.
Hem dinle ilgilenmezsiniz hemde konu dışında açılan din ile ilişkilendiren bir konuya sabaha kadar laf yetiştirirsiniz
sizleri anlamak mümkün değil

işte bazı konulu şarkı konularına çöplük diyenler aşağıda açtıklarıma sessiz kalmışlardır
yine bunlar kalırken ülkemizde 15 milyonun konuştuğu dil gerekçesiyle konular kilitlenmiştir

aşağıdaki konularsa epey rating yapmıştır değerlendirmenize sunulur bunların burada ne işi var demeyin eleştirenler aynı

http://forum.shiftdelete.net/muzik/143818-rinat-bar-lechol-adam-yesh-sipur.html ibranice
http://forum.shiftdelete.net/muzik/143817-rinat-bar-kargi-ikho.html ibranice
http://forum.shiftdelete.net/muzik/143815-ilana-segev-aivli-chaivli-asa-yar-jan-life.html er.
http://forum.shiftdelete.net/muzik/143814-suren-asaduryan-hovernelan.html er
http://forum.shiftdelete.net/muzik/143812-dle-yaman.html er.
http://forum.shiftdelete.net/muzik/143572-sareri-hovin-mernem%5Bsari-gelin%5D-zulal-a-capella-folk-trio.htmler.http://forum.shiftdelete.net/muzik/143573-tatul-altunyan-song-[
http://forum.shiftdelete.net/muzik/...ari-gelin-and-lyric]dance-ensemble-clip2.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...