Dilmen: "Yakışmıyor hocam"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vay vay vay vayy yorumlara bak.Siz bilmezmisiniz Sporcu adamın en boşu, açlıktan ölmeye başlayınca yorumcu olur. Şarkıcı oyuncunun en boşu açlıktan ölmeye başlayınca Acun Survivor a götürür. :) Ben Fatih Terim'in yaptığına doğru demem yanlış bi hareket ama birini eleştirmek için onun yaptığını yapmayacak bir adam olmak lazım.Rıdvan Dilmen kimdir nedir ne ayaktır?Daha Türkçe bilmiyo yaptığı açıklamayı kendi anlamıyo... Neyse ben bir söz söyleyecem Rıdvan ve Rıdvan gibilere GS Türkiye'nin diğer takımları tarafından en çok takip edilen takımıdır, en çok konuşulan takımıdır.Siz konuşun bu bizim ne olduğumuzu gösterir. (Kendi takımından çok GS'yi takip edenlere)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Acaba Azizin yaptıkları yakışıyor mu yakışmıyor mu bir yorumlasa da dinlesek.
sahaya inmesini, koridora girmesini yada hakem odasını basmasını söylüyorsan yakışmıyor. yakıştığını söyleyende gerçek FB li değildir.

Aziz Başkanın yaptığı hatalar Fatih hocanın yaptıklarını haklı gösterirmi?

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sahaya inmesini, koridora girmesini yada hakem odasını basmasını söylüyorsan yakışmıyor. yakıştığını söyleyende gerçek FB li değildir.

Aziz Başkanın yaptığı hatalar Fatih hocanın yaptıklarını haklı gösterirmi?
Hasret kalmışız böyle arkadaşlara. Sonuna kadar katılıyorum.
Fatih terimin davranışları bir Galatasaraylı olarak son derece yanlış buluyorum. Lakin Rıdvan insanlara davranış dersi verirken tek taraflı olmamalı.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vay vay vay vayy yorumlara bak.Siz bilmezmisiniz Sporcu adamın en boşu, açlıktan ölmeye başlayınca yorumcu olur. Şarkıcı oyuncunun en boşu açlıktan ölmeye başlayınca Acun Survivor a götürür. :) Ben Fatih Terim'in yaptığına doğru demem yanlış bi hareket ama birini eleştirmek için onun yaptığını yapmayacak bir adam olmak lazım.Rıdvan Dilmen kimdir nedir ne ayaktır?Daha Türkçe bilmiyo yaptığı açıklamayı kendi anlamıyo... Neyse ben bir söz söyleyecem Rıdvan ve Rıdvan gibilere GS Türkiye'nin diğer takımları tarafından en çok takip edilen takımıdır, en çok konuşulan takımıdır.Siz konuşun bu bizim ne olduğumuzu gösterir. (Kendi takımından çok GS'yi takip edenlere)

bizim bu konuyu takip etmemizin iki nedeni var
1- Rıdvan Dilmenin konuda dahil olmasıdır. Rıdvan Dilmen Fatih hoca kadar olmasada türk futboluna hizmet etmiş biridir ve her yorumcu kadar onunda konuşmaya hakkı vardır.
2- Fatih hoca maçdan sonra yaptığı tüm konuşmalarında Fb ye çamur atmaya çalışmasıdır.

yoksa Fatih hoca sahaya girmiş, sahadan atılmış, 5454 maç ceza yemiş, tirbüne göndermişler bizene. hiç umurumuzda olmaz.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bizim bu konuyu takip etmemizin iki nedeni var
1- Rıdvan Dilmenin konuda dahil olmasıdır.
2- Fatih hoca maçdan sonra yaptığı tüm konuşmalarında Fb ye çamur atmaya çalışmasıdır.

yoksa Fatih hoca sahaya girmiş, sahadan atılmış, 5454 maç ceza yemiş, tirbüne göndermişler bizene. hiç umurumuzda olmaz.

sen niye üstüne alındın ben burda konuyu takip edenlere bir laf mı söledim ?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sen niye üstüne alındın ben burda konuyu takip edenlere bir laf mı söledim ?

sen ne yazdığınıda bilmiyorsun sanırım. :)

"Neyse ben bir söz söyleyecem Rıdvan ve Rıdvan gibilere GS Türkiye'nin diğer takımları tarafından en çok takip edilen takımıdır, en çok konuşulan takımıdır.Siz konuşun bu bizim ne olduğumuzu gösterir. (Kendi takımından çok GS'yi takip edenlere)"

Bu cümle senin cümlen. :)

No: ayrıca FB lilerin takip ettiğinden çok GS liler Fb ile ilgili konuları takip eder ve mesaj yazar Spor bölümünde üşenmezsen bak kim kimi nasıl takip edip mesaj yazıyor görürsün.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yok benim yazdığımı sen benden iyi biliyosun maşallah :) Rıdvan ve Rıdvan gibiler demek diğer spor yorumcuları demek oluyo.Gibi bi benzetmedir dimi gibi dediğin insanlar aynı vasıflarda olur hemen hemen. Siz konuşun bu bizim ne olduğumuzu gösterir demem Gs'yi konuşan diğer taraftarlara ama bu konudaki diğer taraftarlara taş atıyo gibi anlaşılmasın diye genelleme yapmadığım anlaşılsın diye parantez açtım Kendi takımından çok Gsyi takip edenler dedim yani her zaman bunu yapanlar.Dahada üzerine alınacak bişey buluyosan ne diyeyim canın sağolsun :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] ,
2. satırda koptum, tüm cümleler birbirine girmiş, hiçbirşey anlaşılmıyor arkadaşım. Keşke noktalama işaretleri kullansaydın, okunabilirlik 0.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim hızlı okuma birinciligim var hepsini okudum o karışık halde olsa bile:Dve cevap yazma geregi bile duymadım.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] görevinin sorumluluğu ve selameti açısından yorumların yüzeylsel olsun hocam.
samimiyetimden ve iyi niyetimden söylüyorum, umarım yanış anlamazsın.gözlemimce,emri vaki değil öneri şeklinde söyledim.
by_efsane furkanı da iyi hatırlıyorum süpermod.ken yorum yapmazdı görevi bırakınca bi hayli konuştu kimse de taraftarı olduğu takıma yorum yapmasına bir şey demedi , ancak görev yetkin varken ister istemez haksız duruma düşebilirsin.
Ve forumda sanmıyorum ki insanlar birbirlerine kötü sözler söylemek istesin.
sıkı bir taraftar olduğun ortada ona lafım yok :mrgreen:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Bunu yazdığın için seni banlamıyorum. :D :P

Şaka bir yana, görülen köy klavuz istemez hocam. :) Söylenilen her şeye saygı duyarım. Yapamıyorsak gideriz, bunu büyütmenin ne anlamı var anlamıyorum. :)

Bilmeyenlere söyleyeyim, hani tarafsız mod tarafsız mod diyorsunuz ya, o tarafsız mod, spor bölümüne Fenerbahçeli mod gelsin istedi. Bırakacaktım görevimi.

Çok sevdiğiniz [MENTION=158637]angel75[/MENTION] kankiniz şahit.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Önce etikleyip sonra üzerine alınmamı diyosun? :)

: ) kardeşim birak naptiğini bilmiyor ki diğer 3-5 kişi gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@deatmania görevinin sorumluluğu ve selameti açısından yorumların yüzeylsel olsun hocam.
samimiyetimden ve iyi niyetimden söylüyorum, umarım yanış anlamazsın.gözlemimce,emri vaki değil öneri şeklinde söyledim.
by_efsane furkanı da iyi hatırlıyorum süpermod.ken yorum yapmazdı görevi bırakınca bi hayli konuştu kimse de taraftarı olduğu takıma yorum yapmasına bir şey demedi , ancak görev yetkin varken ister istemez haksız duruma düşebilirsin.
Ve forumda sanmıyorum ki insanlar birbirlerine kötü sözler söylemek istesin.

Yetkisi olan rahat rahat yaziyor problem olmuyor normal üyeler yazarken dıkkat ediyor, hatta ettiği halde yaptiği cümlelerden bişiler çıkarip ceza yada ban yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...