Dilmen: "Yakışmıyor hocam"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Terim tamda kendine yakışanı yapmış.
bi soru sordum kimse cevap vermedi.

Yakışıyormu Fatih TERİM'e dedim. bir sürüü saçma sapan yorumlar geldi. olayları başka yere çektiler.

Şu basit cevabı veremediler tebrik ederim. bu basit cevap için :)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cevabı Fatih Terim verdi zaten onun üstüne laf etmeye gerek yok,burdan ekmek çıkmaz size

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kendi futbolcusuna ulu orta ana avrat söven birisin yaptığı bu hareketler bencede çok yakışıksız değil zaten.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yakışıp yakışmadığını biz sorgularız sizde sow'un aykut'a yaptığını sorgulayın bizi boş verin.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şike örtbasında baş rol oynayan birinden ahlak konuşması... :)))

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Doğru söyleyeni 9 Köyden Kovarlarmış...!

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende size sorarım birileri hakemlerin soyunma odasını basması size yakışır mı?

Üstelik bu raporda oda önünde söylediklerinden tek bir cümle dahi söz edilmiyor...

Ne iş?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ne ağır laf etmiş Rıdvan Dilmen :) aaa yakışmıyor olur mu hiç? Tam yakışanı yapmış hoca. Aksini beklemek garip olurdu :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Neyin tartışması bu, anlamış değilim...

- stattaki yayıncı kuruluşun yayın kablolarını kesmek,
- devre aralarında hakem odalarını basmak,
- canı sıkılınca federasyon binalarını basmak,
- kalecisini sille tokat dövmek,
- polis arabasını yakmak,
- gerekirse sahasını da yakmak,
- rakip seyircinin üzerine idrar, yumurta, çer çöp atmak,
- vs vs vs ...

bir takıma ne kadar yakışıyorsa FATİHimize, İMPARATORumuza da yaptıkları bir o kadar yakışıyor... Kendi söyledi zaten neyin yakışıp yakışmadığını... Atılana kadar HİÇBİRŞEY Yapmadım dedi.. Atıldıktan sonra da HERŞEYİ Yaptım dedi.. Ve ne yaptıysa iyi ya da kötü, KENDİ GİBİ OLDUĞU İÇİN Yaptığını söyledi.

Gün gelir bu haysiyetli hakemler başka takım antrenörlerini de SIRF TOPU YERE VURDUKLARINI için UYARMADAN doğrudan attıkları vakit, o zaman göreceğiz kimin kendine neyi yakıştırıp da, neler yaptığını..

Bu arada Seyyah Üstat'ın sözlerini katıldığımı söylemeliyim.. Ama rıdvan taraflı biridir..Hepimizi malumu bu...Fatih Hocamız bu yüzden bu kadar kaale almamalı bu adamı.. Herkes İMPARATOR hakkında iyi konuşacak diye birşey yok... Bıraksın o kendi kendine konuşsun..

Bu arada bu spor konuları yüzünden belli ki birçok kardeşimiz daha BAN yiyecek.. Maalesef konu Spor ..özellikle Futbol olunca ..Elde olmadan böyle gerginlikler ve nefret söylemleri ortaya çıkıyor.. Belli ki buna çözüm bulamayacağız..

Sanki Hepimiz BAN YEME sırası gelene kadar buranın misafirleri gibi duruyoruz :)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bence de yakışıyor...
f.t. ye ne yakışmaz :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
"Fatih Terim benden özür dilemeli"
Türkiye'de ilginç bir provokasyon var. Daha önce sıfır puan çeker demişim gibi bir yalan atıldı ortaya. Buda onunla ilgili. Hoca izlemediği programla ilgili bir yorum yaptı. Kullanmadığım bir kelime ile ilgili (Yakışmıyor). Orada söylediğim hoş olmadı. Başka eleştirimden dolayı söylerse onu tartışırız. Biz onunla abi kardeşiz sonuçta. Hocaya kim getiriyorsa haberi bence onlara dikkat etmeli. Kaldı ki o sözü kullanabilirdimde.

NTVSpor

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[video=youtube;HvtrINhTujs]http://www.youtube.com/watch?v=HvtrINhTujs[/video]

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaraylı arkadaşlara söylüyorum, galibiyetin tadını çıkarın, herkesin bir düşüncesi vardır, kimilerine göre doğrudur, kimlerine göre yanlıştır.

Mersin'i yendik mi? Yendik.

Bitti.

Bırakın isteyen istediği yorumu yapsın. Burada yazılan herşeye illa ki bir şey söylenir ama susmak en güzelidir.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Galatasaraylı arkadaşlara söylüyorum, galibiyetin tadını çıkarın, herkesin bir düşüncesi vardır, kimilerine göre doğrudur, kimlerine göre yanlıştır.

Mersin'i yendik mi? Yendik.

Bitti.

Bırakın isteyen istediği yorumu yapsın. Burada yazılan herşeye illa ki bir şey söylenir ama susmak en güzelidir.

diyosunki 3 puanı alakda gerisi önemli değil.
Hocanın yaptıkları takıma zarar vermiş, Gs li duruşu dedikleri şeyler ayaklar altına alınmış, hakemlere psikolojik baskı yapılarak maç alınmış vs vs.
Önemli değil. 3 puan gelsin gerisi fasa fiso.

Güzel mantık. o zaman şu şikeci, bu baskıcı, bu maç satın almış, bu hakemi tehdit etmiş gibi olayları niye konuştıkki?
önemli olan 3 kazanmak değilmi? sonuçta herşey 3 puan için değilmi?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Deatmania süpersin işine gelmeyen mesajları saniyesinde sil Spor bölümünde tarafsızlıgı geçtim hadi aşırı fanatik mod istemiyoruz:thumbdown:

Uyarı yollamış birde zoruna gittiyse demekki:tt2:

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Deatmania süpersin işine gelmeyen mesajları saniyesinde sil Spor bölümünde tarafsızlıgı geçtim hadi aşırı fanatik mod istemiyoruz:thumbdown:
katılıyorum tarafsız mod istiyoruz. bazı olaylarda çok taraflı davranıyor farkında değil.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
diyosunki 3 puanı alakda gerisi önemli değil.
Hocanın yaptıkları takıma zarar vermiş, Gs li duruşu dedikleri şeyler ayaklar altına alınmış, hakemlere psikolojik baskı yapılarak maç alınmış vs vs.

Önemli değil. 3 puan gelsin gerisi fasa fiso.
Güzel mantık. o zaman şu şikeci, bu baskıcı, bu maç satın almış, bu hakemi tehdit etmiş gibi olaylar önemli değil. önemli olan 3 puan bana gelsin.

Birisinin bunu yazacağını adım gibi biliyordum.

Ve cevabımı hazırladım.

Çok şey söylenir maç ile ilgili ama bunun yeri ve zamanı vardır. Sen adama bir şey söylediğinde, o sana alakasız bir şey söylüyorsa, o ortamda o konu konuşulmaz.

Şimdi senin söylediğine katılanlar olacaktır, siz böyle düşünün benim için önemli değil.

Bu yüzden, forumdakilere sözüm şu: Galibiyetin tadını çıkarın.

Ama biri çıkacaksa, futbol çervesinde adam gibi tartışacaksak işte bu güzel olur. O kişiyle sabaha kadar konuşurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en az 10 maç ceza yemezse bu ülkede federasyonun varlığının bi anlamı yok

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Neyin tartışması bu, anlamış değilim...

- stattaki yayıncı kuruluşun yayın kablolarını kesmek,
- devre aralarında hakem odalarını basmak,
- canı sıkılınca federasyon binalarını basmak,
- kalecisini sille tokat dövmek,
- polis arabasını yakmak,
- gerekirse sahasını da yakmak,
- rakip seyircinin üzerine idrar, yumurta, çer çöp atmak,
- vs vs vs ...

bir takıma ne kadar yakışıyorsa FATİHimize, İMPARATORumuza da yaptıkları bir o kadar yakışıyor... Kendi söyledi zaten neyin yakışıp yakışmadığını... Atılana kadar HİÇBİRŞEY Yapmadım dedi.. Atıldıktan sonra da HERŞEYİ Yaptım dedi.. Ve ne yaptıysa iyi ya da kötü, KENDİ GİBİ OLDUĞU İÇİN Yaptığını söyledi.

Gün gelir bu haysiyetli hakemler başka takım antrenörlerini de SIRF TOPU YERE VURDUKLARINI için UYARMADAN doğrudan attıkları vakit, o zaman göreceğiz kimin kendine neyi yakıştırıp da, neler yaptığını..

Bu arada Seyyah Üstat'ın sözlerini katıldığımı söylemeliyim.. Ama rıdvan taraflı biridir..Hepimizi malumu bu...Fatih Hocamız bu yüzden bu kadar kaale almamalı bu adamı.. Herkes İMPARATOR hakkında iyi konuşacak diye birşey yok... Bıraksın o kendi kendine konuşsun..

Bu arada bu spor konuları yüzünden belli ki birçok kardeşimiz daha BAN yiyecek.. Maalesef konu Spor ..özellikle Futbol olunca ..Elde olmadan böyle gerginlikler ve nefret söylemleri ortaya çıkıyor.. Belli ki buna çözüm bulamayacağız..

Sanki Hepimiz BAN YEME sırası gelene kadar buranın misafirleri gibi duruyoruz :)

bu dediklerinizi taraftarmı yaptı? yoksa sahada teknik heyetmi?

bizim yaptıklarımızın hatalı olması Fatih hocanın yaptıklarını haklı gösterirmi?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Ve cevabımı hazırladım.

Çok şey söylenir maç ile ilgili ama bunun yeri ve zamanı vardır. Sen adama bir şey söylediğinde, o sana alakasız bir şey söylüyorsa, o ortamda o konu konuşulmaz.

Şimdi senin söylediğine katılanlar olacaktır, siz böyle düşünün benim için önemli değil.

Ama biri çıkacaksa, futbol çervesinde adam gibi tartışacaksak işte bu güzel olur. O kişiyle sabaha kadar konuşurum.

Sen müdahale edene kadar iyi, kötü konu ilerliyordu, resmen baltaladın arkadaşım.

Konuyu kim alakasız yerlere çekiyormuş diye objektif bir şekilde bak diyeceğim ama görüyoruz ki bakamıyorsun. Adamlar konuyu şikeye, sow'un şaplağına vs çok alakasız yerlere getiriyorlar, sende "at gözlüğü" tabirini alakasız şey görüyorsun.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] Çok haklısın hocam. Ben taraflı davrandım. Özür dilerim.

Sen üyelere, at gözlüğü ilen bakanlar dedin ama ben Galatasaray'a laf söyledin sandım.

Harbiden taraf tutuyorum. Tekrar tekrar özür dilerim.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Ve cevabımı hazırladım.

ben sana hiç konuşulmamış bir şey sorayım elini vicdanına koy ondan sonra tarafsız olarak cevap ver. tarafsız olamıyorsan çevrenden tarafsız olan birini bul sor istersen.

Fatih hoca atıldıkdan sonra hakemler Gs yi kolladımı kollamadımı?
Hoca ilk yarıda Hamitide atmalımıydı?
Hocanın maçdaki hangi kararı Gs nin aleyhine idi ve haksızlık vardı?
Maçtaki tek sorun Real maçında alanın yenilgi değilmiydi?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bozacının şahidi şıracı (bu sözü kim için söylediğimi tahmin ettiniz umarım)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
ben sana hiç konuşulmamış bir şey sorayım elini vicdanına koy ondan sonra tarafsız olarak cevap ver. tarafsız olamıyorsan çevrenden tarafsız olan birini bul sor istersen.

Hoca ilk yarıda Hamitide atmalımıydı?
Hocanın hangi kararı Gs nin aleyhine idi?

Maç Arena'da. Bilmem kaç bin seyirci var, bu seyircinin takımının hocası atılmış, takımın mağlup ve on kişi oynuyor. Bu taraftar açısından bakışımdı.

Şimdi bir de hakem yönünden bakalım. Galatasaraydan bir kişi attın, hocayı dışarıya yolladın, seyirci üzerine geliyor, her kararına tepki gösteriyor. Sen olsan, baskı altında kalmaz mısın?

Evet kabul ediyorum, Mersin'i döve döve yendik. Evet kabul ediyorum, hakem o baskıyı kaldıramadı.

Hoca ilk yarıda Hamiti atalımıydı?

Fatih hocanın önünde olan pozisyonu mu diyorsun?

Kırmızı kart dahil bütün kararları doğruydu. Penaltı, penaltıydı. Kart doğruydu. Hatta sana söyle söyleyeyim, ikinci yarı 4 tane sarı kart yiyebilecek oyuncumuza kart göstermedi. Çünkü baskıyı kaldıramadı.

İlla ki kafalarda soru işareti olarak kalmıştır. Takımı psikolojik olarak etkiler.

Soruların için gerçekten teşekkür ederim.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Maç Arena'da. Bilmem kaç bin seyirci var, bu seyircinin takımının hocası atılmış, takımın mağlup ve on kişi oynuyor. Bu taraftar açısından bakışımdı.

Şimdi bir de hakem yönünden bakalım. Galatasaraydan bir kişi attın, hocayı dışarıya yolladın, seyirci üzerine geliyor, her kararına tepki gösteriyor. Sen olsan, baskı altında kalmaz mısın?

Evet kabul ediyorum, Mersin'i döve döve yendik. Evet kabul ediyorum, hakem o baskıyı kaldıramadı.

Hoca ilk yarıda Hamiti atalımıydı?

Fatih hocanın önünde olan pozisyonu mu diyorsun?

Kırmızı kart dahil bütün kararları doğruydu. Penaltı, penaltıydı. Kart doğruydu. Hatta sana söyle söyleyeyim, ikinci yarı 4 tane sarı kart yiyebilecek oyuncumuza kart göstermedi. Çünkü baskıyı kaldıramadı.

İlla ki kafalarda soru işareti olarak kalmıştır. Takımı psikolojik olarak etkiler.

Soruların için gerçekten teşekkür ederim.

Not: Şahsi fikrimdir.

1- Hakemler baskı altında kaldı ve ulen teknik heyeti atmakla kötümü yaptık acaba dediler kendi kendilerine, sonrasında resmen Gs forması ile maç yönettiler.

2- Hamitin 1. yarıda en az 3-4 tane sarı kart pozisyonu vardı. 2. yarıyı hiç saymıyorum bile.

3- Hakemler ilk yarıda çok düzgün maç yönettiler. şu ana kadar aksini söyleyen duymadım.

4- anlamsız bir şekilde küçültülen bir real ve anlamsız bir şekilde dolduruşa getirilen bir Gs vardı o maç öncesinde. hatta bazı Gs li ve Fb li arkdaşlar süper kupayı oynarız gibi anlamsız bir hevesle kendilerini kandırıyorlardı. hayatın acı gerçeği bi anda Fatih hocanın yüzüne şamar gibi çarpınca ne olduğunu anlayamadı. o maçda yaşanan olayların %99 u sırf bu nedenden dolayıdır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bozacının şahidi şıracı (bu sözü kim için söylediğimi tahmin ettiniz umarım)
inan anlayamadım?

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Acaba Azizin yaptıkları yakışıyor mu yakışmıyor mu bir yorumlasa da dinlesek.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Not: Şahsi fikrimdir.

1- Hakemler baskı altında kaldı ve ulen teknik heyeti atmakla kötümü yaptık acaba dediler kendi kendilerine, sonrasında resmen Gs forması ile maç yönettiler.

2- Hamitin 1. yarıda en az 3-4 tane sarı kart pozisyonu vardı. 2. yarıyı hiç saymıyorum bile.

3- Hakemler ilk yarıda çok düzgün maç yönettiler. şu ana kadar aksini söyleyen duymadım.

4- anlamsız bir şekilde küçültülen bir real ve anlamsız bir şekilde dolduruşa getirilen bir Gs vardı o maç öncesinde. hatta bazı Gs li ve Fb li arkdaşlar süper kupayı oynarız gibi anlamsız bir hevesle kendilerini kandırıyorlardı. hayatın acı gerçeği bi anda Fatih hocanın yüzüne şamar gibi çarpınca ne olduğunu anlayamadı. o maçda yaşanan olayların %99 u sırf bu nedenden dolayıdır.

Fikirlerine saygı duyarım.

Bu cevabınla anladım ki, kişiye laf sokuşturmaya çalışmayan, taraftarına, futbol takımına laf sokmayan, amacı soru sorup cevap almak isteyenleri birileri varmış.

Yukarıda da söylediğim gibi, böyle tartışan olduktan sonra her maçın her karesini konuşurum.

Yeter ki çocukça laflar söylenmesin.
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION] O mesajı bana yazmıştır. Alıştık artık. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...