Dil ve anlatım dersini veremezsem ne olur?

huseyin65

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben lise son öğrencisiyim ve son senem benim karne ortalamam 70 şuanda ancak dil ve anlatımım 1 ve öyle gelicek gibi biri bana yardım edebilirmi ne yapacağım bilmiyorum bu dersi vermezsem ne olucak yardım ve fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben lise son öğrencisiyim ve son senem benim karne ortalamam 70 şuanda ancak dil ve anlatımım 1 ve öyle gelicek gibi biri bana yardım edebilirmi ne yapacağım bilmiyorum bu dersi vermezsem ne olucak yardım ve fikirlerinize açığım şimdiden teşekkürler

Tesekkur takdir alamazsin ddrsi vermek icin yil sonunda sinavlar oluyor mu ya da hocandan rica minnet odev istemelisin dil ve anlatim saat olarak da cok etkili bir dersti

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
dil ve anlatım zorunlu bi ders o bakımdan vermek zorundasın arkadaşımızın dediği gibi not yükseltecek ödev istemelisin vermeyeceğini sanmam o da istemez herhalde kalmanı son senen ne de olsa.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Eğer iki donem ortalaman (dil anlatimdan bahsediyorum sadece) 50 veya ustü yahut ilk dönem ne olursa olsun ikinci dönem ortalaman 70 veya ustuyse geçiyosun. Eğer değilse dil anlatım baraj dersi olduğu için kalırsın. Yanı ben böyle biliyorum ama malum çocuk oyuncağı gibi her gün bir şeyi değiştirdikleri için yanlışım olabilir.