Teşekkürler. Yani bir Türk'ün C2 Türkçesi oluyor değil mi?
- Temel Seviye Kullanıcı (A1, A2)
- Orta Seviye Kullanıcı (B1,B2)
- İleri Seviye Kullanıcı (C1,C2)
Güzel ironi.Teşekkürler. Yani bir Türk'ün C2 Türkçesi oluyor değil mi?
Amerika da öyle.Teşekkürler. Yani bir Türk'ün C2 Türkçesi oluyor değil mi?
Yani benim a1 türkce arkadaşlarim var ve hepsi anadan doğma türkTeşekkürler. Yani bir Türk'ün C2 Türkçesi oluyor değil mi?
Yani benim a1 türkce arkadaşlarim var ve hepsi anadan doğma türk
Yok be.Teşekkürler. Yani bir Türk'ün C2 Türkçesi oluyor değil mi?
Sesli gülüyorum buna şuan. A1 türkçe dkdkkdkdmdkdmdmdYani benim a1 türkce arkadaşlarim var ve hepsi anadan doğma türk
İlber Ortaylı o kadar zeki ki anlaşılmıyor adam.Bir Türk'ün C1 veya C2 Türkçesi olması için İlber Ortaylı gibi bir seviyede olması gerekir. Ülkemizdeki Türkçe seviyesine bakarsak daha çok B1-B2 seviyesinde olduğunu söyleyebiliriz.
Biraz fazla değil mi sanki?Bir Türk'ün C1 veya C2 Türkçesi olması için İlber Ortaylı gibi bir seviyede olması gerekir. Ülkemizdeki Türkçe seviyesine bakarsak daha çok B1-B2 seviyesinde olduğunu söyleyebiliriz.
Bende de 37 doğru çıktı ?.C1 tükçe fena değilmiş.Az önce yabancı bir siteden Türkçe seviye testi yaptım. 40 sorudan 37'sine doğru cevap vermişim. Advanced seçildim. C1 oluyor galiba.
Bende de 37 doğru çıktı ?.C1 tükçe fena değilmiş.Az önce yabancı bir siteden Türkçe seviye testi yaptım. 40 sorudan 37'sine doğru cevap vermişim. Advanced seçildim. C1 oluyor galiba.