Dikkat! Dikkat!büyük değişim(takas) başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tillov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1Xtorrentday-hesap ve davetiye
1xhd-torrents-hesap ve davetiye
1xbit-hdtv-hesap
2xblubits.org-hesap
1xturktorrent-davetiye
1xbitturk-hesap
2xhd-space.org-hesap ve davetiye
2xcihanhdtv.org-hesap
1xccfbits.org-hesap
ve daha nice hesap,davetiyeler...
Aradğım ratiosu yüksek SCC hesap.SCC hesaba kaşılık bunların hepsini vereceğim.
Bu hesaplarla tek tek uğraşmaya zamanım yetmediği için sadece SCC hesabıyla uğraşmak istiyorum.Zamanı ve seedboxu olan arkadaşlara duyurulur.
İlgilenen arkadaşlar bana pm atsınlar,yorum yapsınlar.

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1Xtorrentday-hesap ve davetiye
1xhd-torrents-hesap ve davetiye
1xbit-hdtv-hesap
2xblubits.org-hesap
1xturktorrent-davetiye
1xbitturk-hesap
2xhd-space.org-hesap ve davetiye
2xcihanhdtv.org-hesap
1xccfbits.org-hesap
ve daha nice hesap,davetiyeler...
Aradğım ratiosu yüksek SCC hesap.SCC hesaba kaşılık bunların hepsini vereceğim.
Bu hesaplarla tek tek uğraşmaya zamanım yetmediği için sadece SCC hesabıyla uğraşmak istiyorum.Zamanı ve seedboxu olan arkadaşlara duyurulur.
İlgilenen arkadaşlar bana pm atsınlar,yorum yapsınlar.

2XHD-Torrents.org hesap,
1xHhday.net hesap ve davatiye
2xZamunda.net hesap(hiç kullanılmamış) eklenmiştir.

Aradığım ratiosu yüksek SCC hesap,ilgilenenler bana pm atsın,yorum yapsın.

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Takas(Değişim)in nedeni bütün hesaplarla tek tek ilgilenme olanağımın olmaması.Zamanım kısıtlı olduğu için yeteri kadar ilgilenemiyorum.Bütün hesapları elimden çıkarıyorum sadece ratiosu yüksek SCC hesabına karşılık.Aslında takası hiç sevmem fakat elimdeki hesaplar banlanmasın diye bir bakıma mecbur kaldım.Hesapları alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2XHD-Torrents.org hesap,
1xHhday.net hesap ve davatiye
2xZamunda.net hesap(hiç kullanılmamış) eklenmiştir.

Aradığım ratiosu yüksek SCC hesap,ilgilenenler bana pm atsın,yorum yapsın.

Hala hdahoy.net yerine Hhday.net yazıyon ya :) Bide kalkmış scc hesap istiyon sekasek(c)acık :) :)

Ve hala arka arkaya çok mesaj atıyon hiç değişmez mi insan ya :)

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hala hdahoy.net yerine Hhday.net yazıyon ya :) Bide kalkmış scc hesap istiyon sekasek(c)acık :) :)

Ve hala arka arkaya çok mesaj atıyon hiç değişmez mi insan ya :)
Elimdekileri çıkarıyorum arkadaş,arka arkaya mesajlar dikkat edersen yeni eklediklerim ve bu değişimin(takasın) nedenini anlatıyorum.Ayrıca ben sekaseka mıyım değil miyim biraz dikkat edersen öyle olmadığımı anlarsın.Sen iste istediğini sana vereyim.Ben sana karşı saygılıyım,lütfen sen de benim değişim(takas) işime saygı duy.Duymazsan da lütfen engel olma.Tamamiyle elimdeki hesapları çıkarıp herkes faydalansın istiyorum.Bu konuda lütfen bana yardımcı ol.Saygılar nightwatcher arkadaşım ve değişime(takasa) talip olanlara.

eryclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
seka olduğuna adım gibi eminim sakın hesap falan vermeyin buna.

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
seka olduğuna adım gibi eminim sakın hesap falan vermeyin buna.
Arkadaş,sen değişim(takas) için mi yorum yapıyorsun,yoksa gereksiz yere post mu kasıyorsun.Yukardaki yorumlara bir göz at arkadaş,sonra yorum yap.Değişim(takas) yapmayacaksan lütfen gölge yapma.

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay seka atar da yaparmış :D:D Sakin sakin bazen sakinleşmek zordur seka

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vay seka atar da yaparmış :D:D Sakin sakin bazen sakinleşmek zordur seka
Burak abi bari sen böyle girme meseleye.Maksat değişim(takas).Bunun dışında birşey aramayın lütfen.Varsa değişim(takas) amacınız buyrun konuşalım.Bunun dışında konuyu farklı yerlere çekmeyelim lütfen Burak abi.

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstteki mesajlarında ben seka değilim diyorsun şimdi kabul ediyorsun neyse sana bol takaslar

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
SCC davetiyesi bunlarım hiçbiriyle ya da hepsini de versen değişilmez. ptm, torrentleech davetiyeleriyle bile zor takas ediliyor .
Kaldı ki göndersek de nasıl üye olacaksın SCC Turk ip lere kapalı, eski Türk üyeler bağlanabiliyor sadece.

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üstteki mesajlarında ben seka değilim diyorsun şimdi kabul ediyorsun neyse sana bol takaslar
Burak abi,sana saygım var.İstersen bana yardımcı ol.Elimdeki hesapları sana vereyim sen de bana ratiosu yüksek bir SCC hesabı ver.Olmaz mı?Diyeceksin niye böyle birşey söyledin ve benim bunu yapabileceğimi nasıl düşündün?Hemen cevaplıyorum Burak abi sen mantıklı ve doğru sözlü birisin.Biraz dilin sivri de olsa doğrudan ve mantıktan ayrılmazsın.Tanıdığım ve bildiğim kadarıyla öylesin.Gelelim sen sekasın ve bunu kabul ediyorsun meselesine,bu konuyu kapatalım burak abi,artık bu konu kabak tadı vermye başladı.Eminim sen de böyle düşünüyorsundur.

SCC davetiyesi bunlarım hiçbiriyle ya da hepsini de versen değişilmez. ptm, torrentleech davetiyeleriyle bile zor takas ediliyor .
Kaldı ki göndersek de nasıl üye olacaksın SCC Turk ip lere kapalı, eski Türk üyeler bağlanabiliyor sadece.
Ben ratiosu yüksek SCC hesabı arıyorum,davetiyesi aramıyorum.Sebebi de elimdeki hesaplarla uğraşacak zamanım yok.Ratiosu yüksek bir SCC hesabıyla uğraşmak istiyorum.Değişimin(takasın)nedeni bu.Eğer elinde ratosu yüksek SCC hesabın varsa bana ver,ben de yukarda bahsettiğim hesapların tamamını sana vereyim.İster kullan,istersen ihtiyacı olanlara dağıt.Sen nasıl istersen.

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala bıdı bıdı,seka kimse sana günahını bile vermez bu saatten sonra

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Burak abi,ben sekaseka olsam ne olur,olmasam ne olur;sen Legolas olsan ne olur,olmasan ne olur.Senin isminle sana hitap ediyorum.Sen hala bana bıdı bıdı yapıyorsun diyorsun.Yaşın 22,saygımız var diyoruz.Fakat sen bildiğini okuyorsun.Ben vazgeçtim değişimden(takastan).Yine de Burak abi sana ve forumdaki tüm arkadaşlara saygımız sonsuzdur.Sen beni üzsen de.
Sayın admin,konunun kapatılmasını rica ediyorum.Lütfen konuyu kilitleyin.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Burak'ın da adı burak değilmişmiş bazı yerlerde samet diyorlar. :D

eryclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Burak abi bari sen böyle girme meseleye.Maksat değişim(takas).Bunun dışında birşey aramayın lütfen.Varsa değişim(takas) amacınız buyrun konuşalım.Bunun dışında konuyu farklı yerlere çekmeyelim lütfen Burak abi.
ben demiştim adım gibi eminim diye. forumdakilere yardımcı oluyoz burda seninle takas yapılamayacagını anlatıyoz onlara sende hemen atarlanma :P

tillov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben demiştim adım gibi eminim diye. forumdakilere yardımcı oluyoz burda seninle takas yapılamayacagını anlatıyoz onlara sende hemen atarlanma :P
Sayın admin lütfen konuyu kapatın.Rica ediyorum lütfen.