- Reaksiyon puanı
- 47
İçi boş hava olan bir topun peşinden 90 dakika koştunuz veya izlediniz de;
Neden Rabbinizin huzura çıkıp beş dakika daha fazla dua ederek af ve mağfiret dilemediniz?
Ezan okunurken hiç içiniz titremedi mi?
Haydi kurtuluşa, haydi felaha derken siz neden adımlarınızı geri geri attınız?
Hakk'ın kurtuluş ve felah çağrısından neden kaçtınız?
Ondan sonra bir de yüzünüz var gibi “Rabbim bize cennetini ver”diye niyazda bulunursunuz.
Televizyonlara bakıp Avrupa'nın ahlâktan mahrum gençlerine özendiniz de,
Neden efendimizin güzel ahlakını kendinize rehber edinmediniz?
Hakk'ın bir gün hesap soracağını hiç düşünmediniz mi?
Başkalarına güzel görünmek için dışarıya çıkacağınız zaman yarım saat aynanın başında süslediniz de;
Neden Rabbimizin huzuruna durmak için bir nevi maddi ve manevi temizlik olan abdeste yanaşmadınız?
Rütbeli bir kimsenin huzuruna çıkmadan üstünüze başınıza çeki düzen veriyorsunuz da;
Neden kâinatın yaratıcısının huzuruna çıkarken aynı hassasiyeti göstermiyorsunuz?
Bir erkeği veya bir kadını razı veya memnun etmek için aylarca peşinde koştunuz da;
Neden Rabbimizi memnun etmek için hiçbir çaba ve gayret sarf etmediniz?
Yabancı şarkıları ve türküleri ezberleyip onların müzikleriyle coştunuz da;
Neden Allah'ın ayetlerini ezberlemeye çalışmadınız?
Neydi onları ezberlemenize mani olan sebepler, söyleyebilir misiniz?
Yarın Allah “benim adıma kullan” diye emaneten vermiş olduğu bu aklı ve vücudu nerelerde kullandın deyince cevabın ne olacak?
Çok merak ediyorum?
Neden Rabbinizin huzura çıkıp beş dakika daha fazla dua ederek af ve mağfiret dilemediniz?
Ezan okunurken hiç içiniz titremedi mi?
Haydi kurtuluşa, haydi felaha derken siz neden adımlarınızı geri geri attınız?
Hakk'ın kurtuluş ve felah çağrısından neden kaçtınız?
Ondan sonra bir de yüzünüz var gibi “Rabbim bize cennetini ver”diye niyazda bulunursunuz.
Televizyonlara bakıp Avrupa'nın ahlâktan mahrum gençlerine özendiniz de,
Neden efendimizin güzel ahlakını kendinize rehber edinmediniz?
Hakk'ın bir gün hesap soracağını hiç düşünmediniz mi?
Başkalarına güzel görünmek için dışarıya çıkacağınız zaman yarım saat aynanın başında süslediniz de;
Neden Rabbimizin huzuruna durmak için bir nevi maddi ve manevi temizlik olan abdeste yanaşmadınız?
Rütbeli bir kimsenin huzuruna çıkmadan üstünüze başınıza çeki düzen veriyorsunuz da;
Neden kâinatın yaratıcısının huzuruna çıkarken aynı hassasiyeti göstermiyorsunuz?
Bir erkeği veya bir kadını razı veya memnun etmek için aylarca peşinde koştunuz da;
Neden Rabbimizi memnun etmek için hiçbir çaba ve gayret sarf etmediniz?
Yabancı şarkıları ve türküleri ezberleyip onların müzikleriyle coştunuz da;
Neden Allah'ın ayetlerini ezberlemeye çalışmadınız?
Neydi onları ezberlemenize mani olan sebepler, söyleyebilir misiniz?
Yarın Allah “benim adıma kullan” diye emaneten vermiş olduğu bu aklı ve vücudu nerelerde kullandın deyince cevabın ne olacak?
Çok merak ediyorum?