twilight_flame
Doçent
- Katılım
- 14 Mayıs 2008
- Mesajlar
- 618
- Reaksiyon puanı
- 20
- Puanları
- 18


Bencede bırak 2 ay görmeyi yarım ay bile göremedimDışarıya baktımda hiç bişey görünmüyor ay bile yok..![]()
MARS'IN 2003 YILI YAKINLAŞMASI
Mars, 27 Ağustos günü Dünya'ya olduğu kadar Güneş'e de en yakın konumuna gelecek ve 60 bin yıldır görülebilecek en yakın ve en parlak durumuna ulaşacak. Mars, o gece gökyüzünde Ay'dan sonra en parlak gök cismi olarak gözleri kamaştıracak. Aşırı parlaklığı ve belirgin turuncu rengi nedeniyle, parlak gök nesnelerinin yer aldığı her gök olayında olduğu gibi, UFO ihbarlarında da artış gözlenebileceği belirtiliyor.
Mars'ın Dünya'ya uzaklığı 27 Ağustos 2003 tarihinde 55 milyon 758 bin kilometre olacak. Mars'ın Dünya'ya en yakın olacağı 27 Ağustos'ta Venüs Dünyaya 260 milyon, Jüpiter 955 milyon kilometre uzaklıkta olurken, kendi yörüngesinde hızlı hareket eden Merkür ise 120 milyon kilometre uzaklıkta bulunacak.
Mars, Dünya'ya en son MÖ 57617 yılında bu kadar yaklaşmıştı. Bundan sonra ise 28 Ağustos 2287'de 55 milyon 686 bin km yaklaşabilecek. 2729 yılında ise Mars'ın Dünya'ya uzaklığı 55 milyon 651 bin kilometre olacak. Bu tarihte tüm zamanların en yakın konumu gerçekleşecek.
Lanet olsun o zaman :hammer:Özetle 2003 yılında görmediyseniz Mars'ı, 2287 yılına kadar bekleyeceksiniz.
O e-posta 2003'ten beri dolanıyor mu acaba?![]()
27 temmuz gecesi diyo, bu gece yani, şimdi değil
ben gördüm işte resimini de çektim hatta bayağı bir zoom yaptım marsa
![]()
Hayatinizda ilk ve tek olacak DIKKAT!!! Mars gezegeni Agustos'tan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak cismi
olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek. 27
Agustos'ta Mars Dünya'ya 34,65 milyon mil yaklaştiginda en büyük
göründügü gün olacak. 27 Agustos gecesi00:30'da gökyüzünü izleyin.
Dünyanin iki ay'i varmiş gibi görünecek. Mars'in dünyaya bu kadar
yakin geçecegi bir sonraki tarih 2287 yili. Bunu dostlarinizla
paylaşin. Bugün hayatta olan hiçbir kimse bu olayi tekrar göremeyecek..
Kaynak:Mail :turned:
Ben izleyemicem .. izleyebilecek arkadaşlar varsa bakalım dogrumudur
nhahaha :4: malesef olabilirÖzetle 2003 yılında görmediyseniz Mars'ı, 2287 yılına kadar bekleyeceksiniz.
O e-posta 2003'ten beri dolanıyor mu acaba?![]()
27 temmuz gecesi diyo, bu gece yani, şimdi değil