God of MasterYi
Master yi >>>
Ekran kartı çıkışları ve monitör çıkışı resimde göründüğü gibi birbirine uymuyor dijital görüntü almak istiyorum bir şekilde çeviriciler vs kullanarak bunu yapabilir miyim? Yoksa monitör değiştirmek zorunda mıyım ?
çevirici kullanacağına dvi veya vga kullanın. En sağlıklısı o olur.Ekran kartı çıkışları ve monitör çıkışı resimde göründüğü gibi birbirine uymuyor dijital görüntü almak istiyorum bir şekilde çeviriciler vs kullanarak bunu yapabilir miyim? Yoksa monitör değiştirmek zorunda mıyım ?
Ekran kartı DVI çıkışı ile monitör DVI çıkışı uymuyor yoksa tabikide öyle yaparım digital görüntü istiyorum ama olmayacak herhalde.çevirici kullanacağına dvi veya vga kullanın. En sağlıklısı o olur.
Bir videoda HDMI ile dvı arasında görüntü farkı olmadığını söylüyordu ikisininde de dijital görüntü verdiğini düşünürsek böyle bir şey alsam digital görüntü alabilirmiyim ki ?çevirici kullanacağına dvi veya vga kullanın. En sağlıklısı o olur.
nasıl uyuşmuyor. Düz çizgi olan bir kablo almanız yetecektir.Ekran kartı DVI çıkışı ile monitör DVI çıkışı uymuyor yoksa tabikide öyle yaparım digital görüntü istiyorum ama olmayacak herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir videoda HDMI ile dvı arasında görüntü farkı olmadığını söylüyordu ikisininde de dijital görüntü verdiğini düşünürsek böyle bir şey alsam digital görüntü alabilirmiyim ki ?
Adaptör & Çevirici Modelleri ve Fiyatları - n11
Adaptör & Çevirici ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Adaptör & Çevirici çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
İyide ekran kartında olanda düz çizgi var monitörde ise düz çizgi ve üstünde altında 2 şer nokta var ? Bu sıkıntı yaratmaz mınasıl uyuşmuyor. Düz çizgi olan bir kablo almanız yetecektir.
Görselleri iyice inceledin mi ?nasıl uyuşmuyor. Düz çizgi olan bir kablo almanız yetecektir.
sonuçta düz çizgi için yer olduğu için sorun çıkmaz. Hiç takmayı denemediniz mi ?İyide ekran kartında olanda düz çizgi var monitörde ise düz çizgi ve üstünde altında 2 şer nokta var ? Bu sıkıntı yaratmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görselleri iyice inceledin mi ?
Bugün internet cafeye gidip kablo alıp deneyecektim ama adam orda değilim dedi bende bı burda sorayım dedimsonuçta düz çizgi için yer olduğu için sorun çıkmaz. Hiç takmayı denemediniz mi ?